Първоначално изпратено от TLDR
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПОКУПКА НА АКЦИИ ОТ ЛИЦЕ С РЪКОВОДНИ ФУНКЦИИ В „БИОДИТ“ АД
БИОДИТ АД, ЕИК 203854303, съгласно чл. 19 от Регламента за пазарната злоупотреба уведомява, че Юлиан Емилов Софрониев, физическо лице изпълнителен директор на „БИОДИТ“ АД – е придобил чрез покупка на 07.11.2023 г.; 08.11.2023г.; 09.11.2023г. общо 4 880 акции с ISIN BG1100003190 код от капитала на дружеството, за който факт дружеството е уведомено на 10.11.2023 г.
Коментар
-
Щипка сутрешно словоблудство с кафето.
Разочаровани акционери бягат и натискат цената тук. Затихнаха фанфарите и утихнаха нещата, дори обявения през септември сайт с новини за компанията, който "ще стартира до 2-3 седмици" все още липсва - има ли изненадани?
В армиите на НАТО има една процедура по самообучение използваща поуките от практиката или на друго място съм я срещал, като Lessons learned(научените уроци), та какво ли е научил напускащия инвеститор тук:
1. Първо увеличение и бясно търсене на пари за експанзия в Испания - парите се изхарчиха за друго!
2. Второ увеличение отново набиране на ср-ва за експанзия в Испания и отваряне на 4 офиса до март - след увеличението промяна на плана и парите ви ще се харчат за друго
3. За партията, с която опитаха да ги употребят и отдавна е в политическия канал дори не искам да се сещам. Там се надявам и форума с бурната си реакция да е помогнал да ги предпази от този забравен вече експеримет.
4. Три години след ИПО-то и десетина години след основаването, резултата все още се колебае около или под нулата.
Тук като при юнаците от Възраждане за ваксините и валутите става: "Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво правя".
Явно някой си научи урока и реши, че не иска да слуша повече розови обещания. Почти 3 години по-късно, цената на акция се насочи към тази от ИПО-то. За мен остава надеждата, че обещаваните резултати, които всеки път се отдалечават като морковчето на тоягата, каращо магарето да мълчи и да търпи, та се надявам тези хубави резултати да ги видим догодина, когато свърши кеша и започнат да търсят следващо набиране на капитал.
Дано поне развият Time management решенията и решенията за контрол на достъп - за разлика от хотелските решения, тези видимо се продават като топъл хляб. Дано и Ники и Христо ги наглеждат какво правят, че аман от лутане!
Last edited by tony1975; 07.11.2023, 09:27.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
https://buildex.bg/proekti/iztok-plaza
Мисля че е това. Вижда се от Цариградско. От другата страна на Арена Армеец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Не успях да намеря инфо/сайт за хотела
Мисля че е това. Вижда се от Цариградско. От другата страна на Арена Армеец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Мисля, че не е толкова малък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julian Sofroniev Разгледай мнение
Благодаря за уебинара
Много нови успехи!
Коментар
-