If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много интересно, уж Виваком се води компания с българска собственост, а Теленор и МТЕЛ чужда, а първите не подкрепят българския продукт за сметка на вторите...
Това е друг часовник колега, а майкито се предлага от Мтел и Теленор.
Много интересно, уж Виваком се води компания с българска собственост, а Теленор и МТЕЛ чужда, а първите не подкрепят българския продукт за сметка на вторите...
случайно попадах тези дни на няколко такива продукти из мрежата като тези на атеркото, докато търсех нещо подобно за котка)))) Не знам как ще им излезе математиката!?!?)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Наистина трябва да бъдат поздравени и поощрени, защото замислете се колко са малко, ако има въобще такива български компании, които могат да предложат такъв високотехнологичен продукт на пазара. А за представянето му са избрали перфектното място мисля, така че само адмирации.
Искрено им желая успех. Не влязох тук преди скока на цената, тъй като не познавам този пазар, и ми се стори че е поредното "вземане" на пари от инвеститори. Продадох и Сирма и май ще съжалявам. Може да взема някоя и друга бройка за да следя представянето им...
Коментар