Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеАре кибиците настрана, ако може
Не ти ли върви шидито, пардон спидито, че и тук се навря да завиждаш ?
Та каква е целта или смисъла в горния никому ненужен и безсмислен пост?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз изхождам (каква хубава думичка и за Лешперко, и за БФБ като цяло) от позицията на нямащ, но искрено поздравявам тези, които успяха да реализират реална доходност тук - и с правата, и с акциите. На останалите пожелавам много успехи за бъдещите периоди, в които ще държат акцията, която вече е с капитализация от почти 100 милки, като се включат и новите акции. Успех и все нагоре.
П.С. Това е офтопик, но за съжаление не мога да го скрия, щото инвестора не го предлага като опция, затова ще е с минималистичен текст, никога нямам за цел да дразня хората, просто споделям мнение - моля да не се чете от феновете на акцията, предупредени стеЗа мен, като кибик, но возещ се на една лодка с всички на бфб, единственият проблем би бил, че това ще е поредното дружество, дето ще прилъже някакви чужденци, за да им шитне някакви акции на надута цена (надута за бфб, иначе много ниска на фона на надуващият се и пред пръсване дотком балон 2), които после ще опищят орталъка как в България няма борса и всичко е измама. Това го гледахме с Хима и Артио, Мумифицираната фарма и Грамърси и т.н., сега ще го гледаме с телекрава и лешперко. Дано греша и всичко това са брътвежи на един болен мозък - това не значи, че дребната цаца като нас не може да прави кинти покрай подобни сомове. Обаче за това си трябва или усет (който аз явно нямам), или вътрешно инфо (което очеизвадно нямам, но разни, дето го играят викачи, като по морето някога, имат
). Толкоз - аз съм хейтър и нищо не разбирам, затова ми прилича на ъпа при Недоверие в началото на годината - накрая в някои остана горещият картоф и вярата в мумията и утрешния ден. Край на офтопика
П.П.С. И още веднъж - успех на играчите, останали тук, и още по-големи поздравления за тези, които са реализирали реална, а не виртуална доходност. Честито
Не ти ли върви шидито, пардон спидито, че и тук се навря да завиждаш ?
Та каква е целта или смисъла в горния никому ненужен и безсмислен пост?Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз изхождам (каква хубава думичка и за Лешперко, и за БФБ като цяло) от позицията на нямащ, но искрено поздравявам тези, които успяха да реализират реална доходност тук - и с правата, и с акциите. На останалите пожелавам много успехи за бъдещите периоди, в които ще държат акцията, която вече е с капитализация от почти 100 милки, като се включат и новите акции. Успех и все нагоре.
П.С. Това е офтопик, но за съжаление не мога да го скрия, щото инвестора не го предлага като опция, затова ще е с минималистичен текст, никога нямам за цел да дразня хората, просто споделям мнение - моля да не се чете от феновете на акцията, предупредени стеЗа мен, като кибик, но возещ се на една лодка с всички на бфб, единственият проблем би бил, че това ще е поредното дружество, дето ще прилъже някакви чужденци, за да им шитне някакви акции на надута цена (надута за бфб, иначе много ниска на фона на надуващият се и пред пръсване дотком балон 2), които после ще опищят орталъка как в България няма борса и всичко е измама. Това го гледахме с Хима и Артио, Мумифицираната фарма и Грамърси и т.н., сега ще го гледаме с телекрава и лешперко. Дано греша и всичко това са брътвежи на един болен мозък - това не значи, че дребната цаца като нас не може да прави кинти покрай подобни сомове. Обаче за това си трябва или усет (който аз явно нямам), или вътрешно инфо (което очеизвадно нямам, но разни, дето го играят викачи, като по морето някога, имат
). Толкоз - аз съм хейтър и нищо не разбирам, затова ми прилича на ъпа при Недоверие в началото на годината - накрая в някои остана горещият картоф и вярата в мумията и утрешния ден. Край на офтопика
П.П.С. И още веднъж - успех на играчите, останали тук, и още по-големи поздравления за тези, които са реализирали реална, а не виртуална доходност. ЧеститоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Преди една година са оповестили че тази седмица ще има IPO на LInk Mobility на цена от 47 крони и че Алтерко ще може да продава? Къде намери тази информация преди 1 година?
- 1 like
Коментар
-
Пичове, можахте да оплюете акция поскъпнала за четири години от ИПО от 1.46 до 5.20. Отделно дадоха два добри дивидента. Ако това не ви кефи не знам какво. Трябват ни повече такива компании, но как да се листнат като прочетат форума и видят какво мислят инвеститорите. Какво да им дадат повече, че да са доволни. Ще бягат като дявол от тамян. Това е.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
И в крайна сметка ако печелят - супер съм, ако губят - другите са виновни. (Поздрaви на dddd, обича да коментира тази тема)
Тук очаквам да се случват много хубави работи в бъдеще, следователно много плюене ще има...
Коментар
-
В този форум отдавна гледаме едни хора да разиграват следните сценарии:
Купили са си акции и те падат - егати мошениците, как ни лъжат
Не са купили акции и те падат - егати пича съм, знаех си че така ще стане
Купили са акции и те се качват - егати пича съм, знаех си че така ще стане
Не са купили акции и те се качват - егати борсата, тия са имали вътрешна информация
И в крайна сметка ако печелят - супер съм, ако губят - другите са виновни. (Поздрaви на dddd, обича да коментира тази тема)
Тук очаквам да се случват много хубави работи в бъдеще, следователно много плюене ще има...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомчета, мисля че търсите под вола теле. !
Явно става ясно че и тук има такова, поне откъм коректност. И надали с нещо се различават от останалите в това отношение.
Дано поне Ви излязат сметките с тия мажоритари откъм кадърност и професионализъм, че много бъдещи надежди сте натоварили.
Гледам все в началото на форума тая тема, явно иде дума за наш Амазоний дето ще изтегли цялата борса за косата от тресавището
Трудна работа - ма да пожелаем успех !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеhttps://finansavisen.no/nyheter/bors...bility-pa-bors
"Siri Knutsen Vosgraff
08:28 - 13 Oct. | Updated 08:42 - 13 Oct.
As it became known a week ago, Link Mobility will now be on the stock exchange again."
https://newsnreleases.com/2020/10/06...tock-exchange/ LINK Mobility plans NOK 2.5 billion IPO on the Oslo Stock Exchange
Press Release October 6, 2020
Мениджмънта и собстввениците казвате не са знаели за това още преди 10 дена поне и снощи съм им съобщили? Дообре
Защо не са го оповестили ли, нямам идея, сигурно за да може онзи техен фонд и други инсайдъри да си купят правата ниско, както казаха на брифинга, за да му се изплатят, вероятен сценарии, но това не ме интересува! ТРЯБВАШЕ да го обявят преди предлагането да започне!
А ако това IPO не е успешно какво ще свирите тогава - защо ни подведоха че им купихме акции ?
Ей не се правете на палячовци, ей !!!
Продали сте - продали. Не ви харесва - Идете си купете Хим, пиб ихлбл и други. Шитове бол
Ама да се правите на палячовци - няма голям смисълРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИнтересна теза защитваш, че двамата основни акционери са се прецакали, че са си продали правата на 0.13лв, така ли? Направете агитка в защита на техните права
Тук въпросът е компанията и екипът ѝ могат ли да поддържат този стремителен темп на развитие, аз считам че могат, но времето ще покаже.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://finansavisen.no/nyheter/bors...bility-pa-bors
"Siri Knutsen Vosgraff
08:28 - 13 Oct. | Updated 08:42 - 13 Oct.
As it became known a week ago, Link Mobility will now be on the stock exchange again."
https://newsnreleases.com/2020/10/06...tock-exchange/ LINK Mobility plans NOK 2.5 billion IPO on the Oslo Stock Exchange
Press Release October 6, 2020
Мениджмънта и собстввениците казвате не са знаели за това още преди 10 дена поне и снощи съм им съобщили? Дообре
Защо не са го оповестили ли, нямам идея, сигурно за да може онзи техен фонд и други инсайдъри да си купят правата ниско, както казаха на брифинга, за да му се изплатят, вероятен сценарии, но това не ме интересува! ТРЯБВАШЕ да го обявят преди предлагането да започне!
IM d best
- 3 Харесвания
Коментар
-
Батя, ти не си разполагал с информацията и въпреки това си взел правилно решение, но други, предполагам, не са и са продали. Случаят не го следя, но със сигурност мога да кажа, че на БФБ има инфомационно затъмнение в сравнение с истинските борси ... трябва да се взимат мерки, не знам КФН ли , друг ли ..Last edited by petyob; 14.10.2020, 11:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Интересна теза защитваш, че двамата основни акционери са се прецакали, че са си продали правата на 0.13лв, така ли? Направете агитка в защита на техните права
Тук въпросът е компанията и екипът ѝ могат ли да поддържат този стремителен темп на развитие, аз считам че могат, но времето ще покаже.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар