С две думи, т.н. ИТ сектор е перфектната среда за лов на шарани, никой нищо не разбира, но купува акции, всичко се записва до дупка, акциите свършиха, чака се новата емисия. Щ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Нарочно разгледах и 10-20 стр назад, отново без нито едно мнение за фирмата и продуктите и, освен на бай Груйо. Аз и не очаквам да има, защото тая фирма и бизнеса и не е по възможностите на инвеститорите на БФБ да я разберат, както не разбират нито Сирма, нито ТБС, камо ли онова 11к ли беше. Но всички са купили акции (освен Груйо, той поне си признава, че не ги разбира и не купува). Събраха се пари от пазара, минаха 3-4 г от как се въртят тоя сорт фирми, така че им идва времето. Добрите фирми от тоя сектор никога няма да дойдат на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОмазахте цялата тема с простотии. Иначе нито едно мнение за фирмата от която уж си купихте акции не прочетох.
Възможно е от теча на твоя мерак и по Петрола,- не мисли че сме го забравили!
Помним всите МСимови мераци за "милиорер" да сатава... и с йот не си се променил
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ходи си препрочети и припомни бисерите и воплите в патките, енемонките и всите производни!
Не ни принуждавай да ти припомняме в теми, кото тази!
"msimov
Member 28.03.2016, 09:04
Холдинг Пътища Ад може да бъде оправен само ако някой с много пари подхване множество дела и особено едно дело за водене на организирана престъпна група и се направи проверка кой е реалния собственик на синистро, молесто, и двата основни акционера на Холдинг Пътища Ад дето собствениците им са чужди фирми! Но затова се изискват много пари.
Факушка беше права за тук да нямаме никакво доверие и това беше още през 2008-ма година!
-------------
Една поне хубава новина е, че Енемона Ад се бори при основното си дело 5830 от 2015-та година и може би има малък шанс да не се стигне до неприятен край!
Енемона Ад е заплатила всички такси по двете си емисии обикновени и привилегировани проверих го днес в БФБ София явно още не са пуснали кепенците там.
Поне още една година ще има търговия па ако вземе да се оправи дружеството още по-добре дано дано дано."
Та този като че ли препоръчва НАЙ - лузърските компании и шитове .Last edited by MrSi; 09.10.2020, 03:40.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Конкретно ФИБ никой не записа и една акция, а тук ще се избиете.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Къде прочете съмнения бре друже?
Да назова и сумата с която съм гласул ли щеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС цялото ми уважение към Вас, поради каква причина изпитвате някакви съмнения?
Къде прочете съмнения бре друже?
Да назова и сумата с която съм гласувал ли щеш?Last edited by inta53; 08.10.2020, 22:06.
- 1 like
Коментар
-
Конкретно ФИБ никой не записа и една акция, а тук ще се избиете. Какво по висша форма на дебилизъм?
Ходи си препрочети и припомни бисерите и воплите в патките, енемонките и всите производни!
Не ни принуждавай да ти припомняме в теми, кото тази!
"msimov
Member 28.03.2016, 09:04
Холдинг Пътища Ад може да бъде оправен само ако някой с много пари подхване множество дела и особено едно дело за водене на организирана престъпна група и се направи проверка кой е реалния собственик на синистро, молесто, и двата основни акционера на Холдинг Пътища Ад дето собствениците им са чужди фирми! Но затова се изискват много пари.
Факушка беше права за тук да нямаме никакво доверие и това беше още през 2008-ма година!
-------------
Една поне хубава новина е, че Енемона Ад се бори при основното си дело 5830 от 2015-та година и може би има малък шанс да не се стигне до неприятен край!
Енемона Ад е заплатила всички такси по двете си емисии обикновени и привилегировани проверих го днес в БФБ София явно още не са пуснали кепенците там.
Поне още една година ще има търговия па ако вземе да се оправи дружеството още по-добре дано дано дано."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВъпроса към Хари
Това се нарича Гласувано с лични средства ДОВЕРИЕ на СД!Last edited by Ender; 08.10.2020, 22:09.
- 1 like
Коментар
-
Конкретно ФИБ никой не записа и една акция, а тук ще се избиете. Какво по висша форма на дебилизъм?
Това се нарича Гласувано с лични средства ДОВЕРИЕ на СД!Last edited by X_Y; 08.10.2020, 21:57.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Имах предвид примери с конкретни имена от БФБ, а не стандартни формулировки. Но както и да е.Last edited by X_Y; 08.10.2020, 21:57.
Коментар
-
тези компании, които разчитат на базовите нужди на хората и имат история - 10-20 г. че са го правили успешно.
устройства за смарт хоум е неясното и несигурното, нито като пазар, нито като възможности какъв продукт може да представиш
аз знам, как ще свърши всичко това, ама няма смисъл да ви казвам
това не е Амазон, да създаде нов пазар от нищото, да създаде иновативен продукт, да го наложи глобално и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Ако Ви е нелогично да продавате в дадени моменти на загуба, по-добре спрете да се занимавате с капиталови пазари.
Едно от хубавите неща на капиталовите пазари е че всеки си мисли, че знае всичко, докато не разбере, че не знае. Когато започна да губя ваши средстава, тогава може да ми давате съвети какво да правя и какво не. За момента единственото, което може помогне на мен и някои други посетители на форума е да споделите повече относно изказването ви. Аз си имам мнение, но не пречи да почерпя и други. Благодаря.
Коментар
Коментар