Ако от БФБ направят така че изискванията за участие в индекс е пазарната цена на акция да не е по-малка от 1/2 от собствения капитал скоро ще се отървем от гнилите и ще останат нормалните .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Ако от БФБ направят така че изискванията за участие в индекс е пазарната цена на акция да не е по-малка от 1/2 от собствения капитал скоро ще се отървем от гнилите и ще останат нормалните .Last edited by MrSi; 21.03.2021, 11:22.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Тук цената на транспорта едва ли ще се отрази толкова, не са обемни стоките, но със сигурност имат забавени доставки, всички имат
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
ОК. Благодаря ви! Имам повече поглед над сухопътната логистика, не толкова на контейнерите и отново благодаря за инфото.
Коментар
-
И се бавят много доставките, няма празни контейнери в Китай, навлото преди 2 месеца беше минало 9000 $ 40HQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Поскъпва сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Хей 15, с какво логистиката в момента е по трудна от предходните 12 месеца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според мен тази седмица ще даде леко назад до около 9. Допускам този вариант защото смятам, че фонда купи каквото му трябваше, а и 10 е психологическа граница. Не че няма да я мине, но му трябва малко времева засилка. Компанията е страхотна, но относно първо тримесечие допускам да има забавяне в ръста. Просто наистина има огромни и глобални логистични проблеми и е безкрайно трудно и скъпо да транспортираш контейнери. Но това са временни фактори, а и засягат всички.
- 1 like
Коментар
-
Казвайте ги отрано тези неща.То вярно, че форума е анонимен, но според мен всеки трябва да си декларира- пол 1, пол 2, пол 3... да не стават грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Доколкото знам прецаканото е дама. Аз пък съм сингъл.. Така че, сещаш се..То вярно, че форума е анонимен, но според мен всеки трябва да си декларира- пол 1, пол 2, пол 3... да не стават грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениепонеделник 10 ще има ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениепонеделник 10 ще има ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТо в днешно време... докато не пипнеш, не можеш да си сигурен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДоколкото знам прецаканото е дама. Аз пък съм сингъл.. Така че, сещаш се..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Доколкото знам прецаканото е дама. Аз пък съм сингъл.. Така че, сещаш се..
- 1 like
Коментар
Коментар