Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Не се притеснявай , ще си ги вземеш малко по-скъпо !
Мисля, че ще коригира.
Предната корекция беше от 9,50 на 9 лв. и е време за друга.
Очаквам да е по-голяма.
Корекциите са хубаво нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа какво да крия, че пропуснах част от растежа а съм си пълнил кошничкта под 3 лева. В един момент изглупих и продадох. Един колега ме попита на лично и му казах.Така че има свидетели.Ако седна сега да лъжа какво? Ще стана по-богат, по-умен, по-.... ?
Важното, е че се усетих и се върнах....
Греъм, всичко това е нормално, няма защо да се упрекваш.
Преди месец още подсказвах, че сме в сезона на мечите капани.
Конкретно имах предвид, че сме във фаза след първи импулс от дъното. Което беше и двойно. Това е труден период, в който публиката все още не вярва, че индексът има път нагоре и лесно се лъже да пробва спекулация. Не говоря за теб, а по принцип. Усещането в мечи капан е кофти преживяване, и аз го знам от опит, а предполагам и всички с повечко стаж на бфб са го преживявали. Но по-опитните играчи бързо се връщат в в позицияТака, че поздравления.
Според мен, тази ценна книга не е спекулантска и е по-добре, да се държи дългосрочно.
Това, че расте толкова бързо, спрямо останалите картони в индекса, също е нормално. След като за само едно тримесечие продажбите са колкото за предишната година, значи резултатите се движат по експонента. Не виждам защо да няма причина и цената да следва същата посока. Следователно тук резултатите са толкова по-бързи спрямо другите хартии, че и съответно мечките следвайки логиката на другите книжа, имат много по-голяма вероятност да се окажат излъгани. Още повече, че предстои възход и на самия индекс. Просто публиката не е виждала такава акция на бфб, при която всеки следващ отчет да е в състояние, да разбива мечетата
без препоръка и както казваше БСЕ - търпението е злато, пък който има книжата, ще може да види, къде ще го заведе възходът на Алтерко
Крайните песимисти, кеширали и вкарали се в мечи капан е добре да знаят, че тролните им са изцяло излишни, защото се явяват добър положителен сигнал - Както казваше Батя - "има кой да гони цената по баира"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеОчаквам корекция тук и мисля, че моментът е дошъл. Много хубаво не е на хубаво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеОчаквам корекция тук и мисля, че моментът е дошъл. Много хубаво не е на хубаво.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение................Греъм, Евала за признанието и самоирониятаАко седна сега да лъжа какво? Ще стана по-богат, по-умен, по-.... ?
Важното, е че се усетих и се върнах....
Life won't wait for you.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеТоя разбирател е дебела глава - държи на инат. Императорът обичаше такива завъртени бройки
Греъм, Евала за признанието и самоиронията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз съм полуглупак. Няма да кажа защо.... Не съм плюл, ама съм полуглупак признавам си
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи току що стана сделка за 666 акции ....Айде Грую признай си .... Нали обичаше такива завъртени бройки
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеТук пък как не излезе някой да си признае какъв глупак е бил като е оплюл акцията от 4 до 12 лв. И то за седем месеца. И то не на ексел, а всеки който е искал да продаде, може за го направи. Ама Бай Ганю не ще да си признае..... Не съм плюл, ама съм полуглупак признавам си
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеГоуемия играч с топките - радвай се, че няма къси!. Ако имаше, досега щяха да са ти изкъртили зъбките. Играл си ти на къси...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар