Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Аз ги имам всичките, така че съм доволенМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Мисля, че са други компаниите опитващи се да влязат в този т.н."елитен" индекс, през задния вход и всички ги виждамеПромъкват се, като Бг в ЕС ама халал да им е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Сега ще дойде някой и ще каже, че са ги "напечатали" и че не е честно.Промъкват се, като Бг в ЕС ама халал да им е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениевече с 820 акционери!
Коментар
-
Хареса ми корекцийката и си купих пак артии тук. 40-50 бройкиLast edited by Три без коз; 18.02.2021, 00:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Там е работата, че на бфб се появиха некви нови пазарни сили и не шаранчетата надуват котировкитеВижда се и по други позиции - където тук-там излизат "умните" пенсии, но някой им прибира хартишките евтинджос без много обяснения
Шаранчетата нямат такива огромни възможности, за да движат капитализации за милиони. Мислиш ли, че шаранчетата, които са изтървали влака тук, не искат да назобят пак на 3-4 лв ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Може пускат 100 пъти по 100 бройки, ще е 100-кратно разграбване и шаранчетата ще надуете още повече котировкитеВижда се и по други позиции - където тук-там излизат "умните" пенсии, но някой им прибира хартишките евтинджос без много обяснения
Шаранчетата нямат такива огромни възможности, за да движат капитализации за милиони. Мислиш ли, че шаранчетата, които са изтървали влака тук, не искат да назобят пак на 3-4 лв ?!
- 1 like
Коментар
-
Нека да лепят , че всичко се разграбва, а пазарът е гладен
А на всичко отгоре и нови етикетки пускат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е той кога влезе, че да излезе,до онзи ден мажеше ските
Като маже ските, хем маже, хем зарежда със самосвала, а щом започне да хвали артията, значи се кани да продаваТака го усещам някак,
без препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
И Безкозовия излезе, нещата са подреждат за излитане.до онзи ден мажеше ските
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХари, много ме радва, че се появи в темата! Това е чудесен знак за акцията.
Очаквам Груев и БайВалю и сме ударили 15лв.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Т.е. ясно си е че всичко е още в КитайСамо да му налепят етикетите че уж е българско.
Тая иновация е навсякъде в Алибаба и Банггуд под всякакви китайски марки - ама докато има балъци, ще има и тарикати
А на всичко отгоре и нови етикетки пускат
- 1 like
Коментар
-
Още не е излязла партидката и за има няма 400хил долара е разграбена
За следващия тираж, дано остане нещо за Хари
Майтапа настрана, ама мен друго мен впечатли - Някъде г-н Димитров беше отбелязал "Очаквайте още иновации от нас, съвместно със Силикон лабс...през следващите месеци", нещо такова беше.
Е как да не хареса сега човек новото флагманче. ?!
Само Хари и байВалю се дърпат. Ама Не е препоръка, даже Козчето направи яко профит тукаСамо да му налепят етикетите че уж е българско.
Тая иновация е навсякъде в Алибаба и Банггуд под всякакви китайски марки - ама докато има балъци, ще има и тарикати
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар