If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се надъхвайте толкова Само няколко месеца след БФБ и айде Франкфурт .... Раничко е. Нека да разкарат излишния бизнес, да повишат още продажбите, да захлебиме с малко дивидентец .... за Франкфурт има време.
БФБ работи по инициатива за подпомагане на компании, които вече са листнати на БФБ, впоследствие да бъдат листнати и да търсят пари на Франкфуртската борса, зaяви изпълнитeлният диpeĸтop нa БФБ дoц. д-p Maню Mopaвeнoв в пpeдaвaнeтo Моnеу.bg пo тeлeвизия Вulgаrіа Оn Аіr. Две компании са заявили такъв интерес, а по негова информация едната компания вече върви много сериозно по този път.
От 10 мин. 40 сек. от записа
явно г-н Моравенов има повече инфо от нас да се надяваме на хубави новини за Германия скоро, както и да видим поканата за оса. Дано желанието и подготовката на екипа стоящ зад Алтерко са по-големи от предните ни емитенти листвали се по борсите тук-там. Успех!
Аз съм впечатлен от това колко добре изглежда ситуацията от гледна точка на търсене-предлагане! Въпреки ръста не успява да направи някаква забележима корекция
Абе лоша акция се оказа за тия дето обичат врътките през няколко стинки! Продаде я с цел да купи с 30-40 ст. отдолу, а тя неще да пада и после я купува пак с 2 лв. отгоре. Мъкааа!
Прави ли ви впечатление, че от доста време, оборотът се задържа най-големия в софикс,
Докато на Телелинк - спих след онези сделки с по 2 акции. Ясно е кое е по-доброто дружество/
Не зная кое от двете е по-добро. Само времето ще покаже защото и двете са читави.
И трите мобилни оператори от няколко дни имат лиценз за 5г мрежа. Телелинк са майстори в изграждането на цялостни решения. Не ги подценявай.
Аз съм впечатлен от това колко добре изглежда ситуацията от гледна точка на търсене-предлагане! Въпреки ръста не успява да направи някаква забележима корекция
Прави ли ви впечатление, че от доста време, оборотът се задържа най-големия в софикс,
Докато на Телелинк - спих след онези сделки с по 2 акции. Ясно е кое е по-доброто дружество/
БФБ работи по инициатива за подпомагане на компании, които вече са листнати на БФБ, впоследствие да бъдат листнати и да търсят пари на Франкфуртската борса, зaяви изпълнитeлният диpeĸтop нa БФБ дoц. д-p Maню Mopaвeнoв в пpeдaвaнeтo Моnеу.bg пo тeлeвизия Вulgаrіа Оn Аіr. Две компании са заявили такъв интерес, а по негова информация едната компания вече върви много сериозно по този път.
От 10 мин. 40 сек. от записа
Франкфурт ще го отнесем от летеж като цинкова кофа
Коментар