Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТова е за пазара, но те трябва да растат много по-бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГруев ми се струва че има нова стратегия.. да съсипе хубавата тема с просташки коментари! Тъжно! Акцията не може да я спре с глупости, но виж темата може да я скапе .. особено като му съдействате чрез отговаряне
Наздраве и ъъъъъъъп 120!
П.С. БФБ ще се върне към сериозен ръст само след бърста тук, но дотогава ще има само преливане от други позиции тук, щото тук е новият биткойн, елдорадо и амазон в едно. Удриииии - ъъъъъъъп 120!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма корав е и Хари. Въпреки обострената конкуренция в развлекателния жанр, не пуска мажоритарния пакет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Когато стане стандарт в новото строителство, тогава вече Лещерко няма да продава в Амазон, ще е изтласкана от някоя Американка или Китайска или Немска фирма, и те ще произвеждат продукти от съвсем друго поколение, а не тези елементарни и смешни гаджи. Лещерко ще продава стартите си бизнеси, звучи познато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Гугъл трендс е хубаво нещо, но сравняваш Sonoff, което е марката с един от продуктите на Алтерко Shelly 1, избери релето на Sonoff и сравнявай с релето на Алтерко, иначе е несравнимо. Не можеш да сравняваш 1 продукт на едните с 50 на другите.
А не мога да сложа shelly като термин, защото резултатите от търсенето ще са тотално изместени в съвсем различни сфери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Аз мисля, че пазара е ограничен, напротив, това е пазар, който тепърва се разработва. В момента купуват само техноманяци, същински пазар ще стане когато стане стандарт в новото строителство, както в момента са всички останали инсталации-ел, в и к, интернет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНо като гледам поне в гугъл трендс сериозното предимство на конкурента им се запазва, а техния растеж поне за това първо тримесечие реално ще е спад - поне спрямо четвъртото на миналата година. Спрямо първото на миналата година сигурно ще имат растеж - защото тогава базата е много ниска.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Аз мисля, че пазара е ограничен, напротив, това е пазар, който тепърва се разработва. В момента купуват само техноманяци, същински пазар ще стане когато стане стандарт в новото строителство, както в момента са всички останали инсталации-ел, в и к, интернет.
Коментар
-
Докато лъжете, мажете и правите форума на глупаци, ще ви бръмча.Няма за какво да се сърдиш, но Така ги виждам аз нещата, с това бръмчене
Бъдещето на компанията и нейното развитие току виж се окаже, че е много по-близо до нашето отколкото до твоето твърдение. Тогава как да разбираме и твоето твърдение, ако се окаже мнооого далече от истината
Last edited by precakanoto; 15.04.2021, 18:08.
- 1 like
Коментар
-
Докато лъжете, мажете и правите форума на глупаци, ще ви бръмча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Нямам идея - взимам само техните прогнози. Просто не съм сигурен до колко може да се разчита на тях и не слагам никакъв екстра растеж, до като този растеж не се случи. Което всъщност си е нормалния начин за търговия на компания, която има ограничен пазар и е ясно че в близък срок ще достигне плато на продажбите сиLast edited by Yori; 15.04.2021, 18:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХарки, на нас ни стигат и 6.За 16 ще видим след първите 6
А ти смяташ ли да ни бръмчиш тука още 6г. ?
Коментар
Коментар