IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Ехх Груйче, явно си човек с много свободно време.. или пък представител на родната бюрокрация, която лапка увеличените й от Боко заплатки, докато си клати краката и се чуди какво друго да прави, че пасиансите вече много омръзнаха..

Иначе едно са художествените измислици на кибика, друго си е раелната борсова котировка на която можеш да осребриш с 200% доходност инвестицията която си направил само преди 5 месеца
    Батя внимавай какво пожелаваш. - Не сме тук за 200% все пак!
    E ако Груйчето се включи на 30 кинта може и да направи едни 200-300% Малко но от сърце дет се казва.
    Без да е препоръка де, може и по-рано да се включи

Коментар

• Ехх Груйче, явно си човек с много свободно време.. или пък представител на родната бюрокрация, която лапка увеличените й от Боко заплатки, докато си клати краката и се чуди какво друго да прави, че пасиансите вече много омръзнаха..

Иначе едно са художествените измислици на кибика, друго си е раелната борсова котировка на която можеш да осребриш с 200% доходност инвестицията която си направил само преди 5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И какво се случва - предвам разказ на един културтрегер от Варна - едни пъпчиви ИТ-та се допитали до режисьора на яхтата Кор Кароли как да направят успешна трагикомедия и той им създал Халтурко!
        - В първата сцена има ядене и пиене на корем, като се обещава още повече ядене и пиене, за да се привлече публика.
        - Във втора сцена яденето се поръчва хептен на килограм, като всичко е китайско и на промоция - идват още клиенти, които си плащат масрафа за години напред с обещанието за още повече плюскане.
        - В трета сцена някои искат да си ходят, щото вече са преяли - няма проблеми, вика режисьора, с парите от новите адепти плащаме на старите.
        - В четвърта сцена почва оригването, но им се обещава, че пиесата Халтурко ще се поставя във Франкфурт на майната си.
        - Следва първи антракт - някои искат да си ходят, щото им е писнало от плюскане на нискобюджетен боклук, но режисьорът обещава още повече китайска манджа, като дори наема Памела Андерсън да мине през антракта и да покаже как яде уникалната манджа на китайския ребрандировач с европейска опаковка. Някои не се кефят на Памела, но други им обясняват, че нищо не разбират и имало много материал в силиконовата долина ли беше, силициевата ли, не запомних
        - В пета сцена новото китайско ядене си е като старото, но режисьорът вече е продал сингапурския си диван и раздава захарчета за без пари - всички пият кайве и са доволни
        - В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
        - В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
        - Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
        - В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
        Груец, сценарии можеш да пишеш всякакви, но резултатите на компанията най добре говорят ! Защо не вземеш да признаеш нещо съвсем очевадно най сетне !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Г-н Груев до тук 13.8 милиона лева. Имаме още девет месеца да минем 70. Сега великденска промоция, на зима черен петък, нов шеф в САЩ, ново дружество за азиатския пазар, явно ще пия уиски на борда на яхтата. Лека. Утре успешна търговия.
          Чакай да сложа плюсче, че от преди изборите не гледах форума, а е удоволствие да се чете "гещалта"
          в оригинал дето се казва Та наваксвам, със задна дата.
          Интересно е да се чете приятно четиво, даже и назад
          ps. (Усетих какво си имал предвид с - "Лека. Утре успешна търговия." - много далновидно и актуално )
          Last edited by precakanoto; 06.04.2021, 12:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Аа чакай, ранко им е! Нека им платят по 80 лв. след 3 месеца и ще си купят тук на 16-ка
            А и си личи че все още не вдяват какво се случва ..
            И какво се случва - предвам разказ на един културтрегер от Варна - едни пъпчиви ИТ-та се допитали до режисьора на яхтата Кор Кароли как да направят успешна трагикомедия и той им създал Халтурко!
            - В първата сцена има ядене и пиене на корем, като се обещава още повече ядене и пиене, за да се привлече публика.
            - Във втора сцена яденето се поръчва хептен на килограм, като всичко е китайско и на промоция - идват още клиенти, които си плащат масрафа за години напред с обещанието за още повече плюскане.
            - В трета сцена някои искат да си ходят, щото вече са преяли - няма проблеми, вика режисьора, с парите от новите адепти плащаме на старите.
            - В четвърта сцена почва оригването, но им се обещава, че пиесата Халтурко ще се поставя във Франкфурт на майната си.
            - Следва първи антракт - някои искат да си ходят, щото им е писнало от плюскане на нискобюджетен боклук, но режисьорът обещава още повече китайска манджа, като дори наема Памела Андерсън да мине през антракта и да покаже как яде уникалната манджа на китайския ребрандировач с европейска опаковка. Някои не се кефят на Памела, но други им обясняват, че нищо не разбират и имало много материал в силиконовата долина ли беше, силициевата ли, не запомних
            - В пета сцена новото китайско ядене си е като старото, но режисьорът вече е продал сингапурския си диван и раздава захарчета за без пари - всички пият кайве и са доволни
            - В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
            - В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
            - Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
            - В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Това си е на 01,04, = 7,27"лешпери" , колко ли ще са кога ги вземеш тия ...подчертаните? много пишеш слабо тичаш ми се чини!
              Любопитно, когато след 1г, вероятно станем най-тегловната и яка компания в индекса, какво ще се пише
              Все пак "мажото" не е на бфб за екзит-сделка, а за да развива компанията и при това зад граница
              А и един и същи репертоар с години - най- малкото ..омръзва
              ма не е е препоръка все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                Харчо, купуваш ли от гаражчето.

П.С. Защо имам чувството, че от пощата се прехвърлят в гаражчето.
                Аа чакай, ранко им е! Нека им платят по 80 лв. след 3 месеца и ще си купят тук на 16-ка
                А и си личи че все още не вдяват какво се случва ..

Коментар

• Харчо, купуваш ли от гаражчето.

П.С. Защо имам чувството, че от пощата се прехвърлят в гаражчето.
                  Last edited by realista; 06.04.2021, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Това си е на 01,04, = 7,27"лешпери" , колко ли ще са кога ги вземеш тия ...подчертаните? много пишеш слабо тичаш ми се чини!
                    Може вече да си ги е взел.Аз не ги дочаках и малко преди това напуснах бусчето.
                    Life won't wait for you.

Коментар

капитал е единственият нормален вестник у нас (направо единстевната медия), няма как да ги иронизирам, освен за сороспийските им наклони, но и те са хора, и те трябва да живеят, разбирам ги. А за Спиди ми е все тая вече - 80 кинта са ми достатъчни, все пак съм влязъл с някакви пари, а не с 1-2-3% от капитала си, защото съм се разпръснал в 50 акции по 200 лева Това не е към теб конкретно, да не се обидиш сега

Коментар

басът си е бас, ако познаеш, с кеф да си го пиеш - единственият, който застана с нещо зад думите си, няма как да не отбележа това!
                        Исках само да напомня, че подигравката ти към тези, които се отказаха да вземат печалбата в Спиди за да вземат пъти по-висока в Алтерко е леко преувеличена. Писал съм ти за необходимостта от смирение и уважение към другите. Лека и утре да изкараш много пари. Успех.

Коментар

капитал е единственият нормален вестник у нас (направо единстевната медия), няма как да ги иронизирам, освен за сороспийските им наклони, но и те са хора, и те трябва да живеят, разбирам ги.
                          Споделям на 100%.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Груец, колкото повече продажби на Алтерко, толкова повече пратки за Спиди... А щом почна и Капитал да цитираш, дето и тях иронизираше, значи има повод за оптимизъм ... А може и вчерашния лъчец светлина да ми е замъглил съзнанието
                            капитал е единственият нормален вестник у нас (направо единстевната медия), няма как да ги иронизирам, освен за сороспийските им наклони, но и те са хора, и те трябва да живеят, разбирам ги. А за Спиди ми е все тая вече - 80 кинта са ми достатъчни, все пак съм влязъл с някакви пари, а не с 1-2-3% от капитала си, защото съм се разпръснал в 50 акции по 200 лева Това не е към теб конкретно, да не се обидиш сега
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе каква е тая яхта,бе?И що никой не ми е казал на мене за нея?Абе ей серсемииии .....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Г-н Груев до тук 13.8 милиона лева. Имаме още девет месеца да минем 70. Сега великденска промоция, на зима черен петък, нов шеф в САЩ, ново дружество за азиатския пазар, явно ще пия уиски на борда на яхтата. Лека. Утре успешна търговия.
                                басът си е бас, ако познаеш, с кеф да си го пиеш - единственият, който застана с нещо зад думите си, няма как да не отбележа това!

Коментар

Working...
                                X