If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оф, бях убеден, че ще напишеш подобно нещо. Кво, трябва да ти кажа, че съм купил доджкойни за 100 лева и съм размазал твоята доходност от Халтурко ли - ма научете се да не бъдете чак толкова елементарни в сметките си. Можеш да избереш и период от 8 дни, 7 часа или 6 минути - споед както ти отърва.
Що, ти на годишна база ли ги мериш? Ма то тогава, по-"лошо"...
Оф, бях убеден, че ще напишеш подобно нещо. Кво, трябва да ти кажа, че съм купил доджкойни за 100 лева и съм размазал твоята доходност от Халтурко ли - ма научете се да не бъдете чак толкова елементарни в сметките си. Можеш да избереш и период от 8 дни, 7 часа или 6 минути - споед както ти отърва.
Здравко, аз не пиша за Халтурко, а за предполагаема компания, всички знаем, че Халтурко е топ и са най-честните частници, в това две мнения няма. Ще избягвам да си комуникирам с теб по темите, в които имаш акции - твърде добро мнение съм имал за теб досега, за да си го развалям. Бъди здрав и успешен
Хм, предполагаема пък си мяташ твърденията тук ! Отиваш все в някакви крайности, кой е казвал, че компанията е топ и че мажоритарите са най ! Редно е човек да гледа реално на нещата ! Когато една компания работи добре и вади добри резултати е редно да се каже и похвали, а когато е зле мениджмънта и резултатите са лоши пак е редно да се каже и критикува ! За съжаление голяма част от компаниите на борсата са от вторите, с лошия мениджмънт и мажоритари ! А това кой къде има или няма акции не е от значение, човек трябва да гледа реално на нещата ! Там където имам акции няма да чакам ти да пишеш за да критикувам ако има основание за това ! Хайде със здраве и ти !
Коментар