IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

    Владко е от моето училище,няма да гоубиждате....все пак ни вкара у чакалнята
    Не го убиждаме. Разбира ли от баскетбол. Играе ли го поне него
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

      Едва ли е вярно. Все пак и за производството на череши се изисква някакъв акъл.
      Владко е от моето училище,няма да гоубиждате....все пак ни вкара у чакалнята

      Коментар


      • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        За едно си прав. Не виждам смисъл от басове и не вързвам. За мен е пародийно хора, които имат пет цифрена бройка акции в дадена компания да възват бас. В края на крайщата сме застанали с пари на мнението си. Разбирам, че когато няма къси е трудно да застанеш с пари зад думите си, но системно над година хората говорят как пазара ще пада и не ползват късият фонд. За мен те са кибици. Вързвам само защото нямаш техническа възможност по друг начин да застанеш зад мнението си.
        Въпреки всичко съм склонен да се навия. Понеже ти определи цифрата на 75 милиона нека да я свием на 70 и имаш бас. Няма как да не се опитам да се вържа с малко сейфти. Продажби на консолидация над 70 милиона лева за годината. Като тук се включват стоки и добавени услуги от IoT бизнеса телекомуникациите в Азия ги изключваме.
        Готово, аз за бас съм винаги готов - 70 милки или повече на консолидирна база за 2021, без телекомуникациите в Азия, и печелиш баса. По-малко - аз печеля баса. Даже ти давам бонус, щото уважавам хората, дето си държат на мнението - до края на този месец няма да пиша в темата, но с удоволствие ще си драскам с теб в Балоняка или други теми. Ако спечелиш, можеш да определиш бутилката, която ти е кеф, мога да ги преведа и по определен от теб начин, нямам претенции. Ако аз спечеля - оставям на теб да избереш Наздраве и дано видиш същия ръст в цената на този папир през 2021, както и през 2020, но без да додстигат 70 милки продажби за годината
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Инта, не е по темата, а и трудно ти разбирам - сущий чичо Пенчо си (разбирам, бил се кандидатирал за парлиАмента), та затова - отиваш на сайта Инвестор.бг, цъкаш на Борса, оттам на сектори и класации, оттам на изменение-печеливши и период една година. Отсяваш плявата и екзотиката и пак се връщаш. Бъди здрав и успешен.
          П.С. Старопланинсите дружества са най-големите балони на БФБ дори бих казал дирижабли - нямам идея кой фонд ги надува и защо, но сравнено с тях, дори Алтерко е много подценено дружество, а Балоняка е даже за без пари
          Тия старопланински балони за 10 години колко дивидент ми наляха бедна ти е фантазията. Ама явно value фактора не е модерен днес, всичко е growth.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
            Спрете да се заяждате всички с Грую. Напротив, похвалете го колко добре се е справил.
            вие не разбирате, но той наистина има нужда от чужди хвалебствия. Ако не ми вярвате, питайте някой психиатър.
            Грешите, колега. При нарцистично разстройство на личността, индивида си е самодостатъчен и хвалебствията са безполезни.

            Коментар


            • Не става и с имитация
              Груев и Кейн не възприемат по никакъв начин
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

              Коментар


              • Спрете да се заяждате всички с Грую. Напротив, похвалете го колко добре се е справил.
                вие не разбирате, но той наистина има нужда от чужди хвалебствия. Ако не ми вярвате, питайте някой психиатър.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Но ти говореше същото и за акцията на БФБ да речем.
                  Не е по темата, но отчета на "акцията на БФБ" погледна ли го? Да не стане така, че тази година да даде по-добра доходност от Алтерко и Спиди взети заедно

                  Коментар


                  • За едно си прав. Не виждам смисъл от басове и не вързвам. За мен е пародийно хора, които имат пет цифрена бройка акции в дадена компания да възват бас. В края на крайщата сме застанали с пари на мнението си. Разбирам, че когато няма къси е трудно да застанеш с пари зад думите си, но системно над година хората говорят как пазара ще пада и не ползват късият фонд. За мен те са кибици. Вързвам само защото нямаш техническа възможност по друг начин да застанеш зад мнението си.
                    Въпреки всичко съм склонен да се навия. Понеже ти определи цифрата на 75 милиона нека да я свием на 70 и имаш бас. Няма как да не се опитам да се вържа с малко сейфти. Продажби на консолидация над 70 милиона лева за годината. Като тук се включват стоки и добавени услуги от IoT бизнеса телекомуникациите в Азия ги изключваме.

                    Коментар


                    • Чудесно, 4Д, чудесно - искаш ли един бас, щото обикновено така се доказват нещата - няма да се запази CAGR тук и тази година няма да имате 75 милки консолидирани продажби през 2021. На бутилка хубаво уиски от 150-200 кинта. Предполагам, че ще откажеш, но аз съм длъжен да се пробвам.

                      П.С. А постът ти е почти на 100% все едно аз съм го писал - съгласен съм с почти всичко. Само е хубаво, като виждаме сламката в другите очите, да видим и гредата в своите. И като говорим за смирение, да се смирим първо ние.

                      П.П.С. А за Алтерко ти го признавам и това съм го казвал много пъти - и преди си говорил за компанията и си я посочвал като добра за инвестиция - поздравления. Но ти говореше същото и за акцията на БФБ да речем. А наричам акцията Лешперко на майтап, както наричам Спиди Балоняк или Градус - пилетари и т.н. Това не означава, че не оценявам труда на хората, въпреки отношението ми и подхода ми със съмнение към някои резултати и особено намесата на яхтата Кор Кароли (за което основно ме атакувате варненската трупа)
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                        Ако имаш предвид БХ за инвестицията във фибанкасъ - съгласен с две ръце, ама тя е "инвестиция" за целокупното население, но да не разводнявам темата.

                        Прецик, ти си ми странна птица, хем уж стар трейдър, хем това и онова, пък много бързо забравяш и все около силните на деня гредаш да се усучеш - така се прави политическа кариера, но пък се прецаква кръста, а с прецакан кръст и семейството се прецаква Та много бърза забрави как куропертора някога размахваше дцф моделчетата на Монбат и спорехме с него, че това, дето го пише и смята с екселя е тотално невъзможно, сущий матейко в по-ново време с екпоненциалното растежче при грипа или биткойня. Тя, математиката, е хубава наука, ама ако беше всичко, нямаше да има човешки фактор в анализа - ми ръгаш цифрите в екселя и пей, сърце. Пък и елките тракаха под 50 кинта в балоняка, нали помниш

                        Та и тук така - дано да се случат нещата и 100, че и 150 милки продажби да видите - аз на чужди печалби не завиждам, но като видя масова истерия и особено като видя координирани действия от яхтата Кор Кароли и дитирамби от посещаващите я, все си мисля, че едва ли ще е на ползу роду, за да отворят благородно очите на заблудените хорица, че да почнат и те да правят яките профити. Затова и ми светка ламбата и алармирам - аз от цената тук няма да спечеля - ни като иде нагоре, ни като иде надолу, ерго, нямам задни помисли и го правя с чиста съвест. А дали съм прав - времето ще покаже!
                        Съжалявам, че се намесвам в чужд разговор, но виждам, че мотива ти е личен. Някаква омраза към хора, които даже не познаваш. Относно подчертаното съм съгласен, че няма да загубиш пари, защото кибика няма как да спечели или загуби нещо. Но можеш да понесеш огромни репутационни щети. В случай, че с години плюеш злобно и агресивно по компания и хора, и печалбите и цената на акцията само растат, то ще олекнеш в очите на всички, и ще вдигнеш значително авторитета на тези които плюеш. В общи линии ще ти се смеят всички и никой няма да взема думите ти на сериозно. Затова е добре да сме колегиални и да се отнасяме с уважение към другите. Израза Лешперко е подигравка с труда на хората в компанията и говори много повече за човека който го ползва от колкото за компанията.
                        А по отношение на това, че си направил добра сделка със Спиди евала. Но да се подиграваш с хората които намалиха Спиди за да увеличат Алтерко е несериозно. Освен това е добре да се гледа портфейлно и за по-дълъг период от време. Професионалистите се радват на систематичността а аматьорите на единични изпълнения.
                        А за растежа е добре да го обсъдиш с precakanoto. Мисля, че ще ти е по-разбираем и полезен от другите форумци.

                        Коментар


                        • не те разбрах - каква завист, каква злоба, какви 5 лева? Явно много хора имате големи проблеми с това, че някой изразява различно от мнението на тълпата, че дори си позволява, ти представяш ли си, някакъв проЗ Грую, да оспорва божествените дитирамби на екипажа на яхтата Кор Каролии нейните пасажери. Егати наглостта, нали
                          П.С. В момента Спиди е затапено стабилно на 75 кинта, а тук имате хубава търговия и обороция, така че успех и дано видите двуцифрени стойности скоро!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                            2013-14 нямах акции на БФБ, ерго, няма как да съм пропуснал нещо С оглед на влизането ми в позицията на Спиди, и с оглед, че там са ми почти всички акции на БФБ, то за периода на влизането ми само 2 позиции бият моята - Алтерко и Неохим. Ми как да ти кажа - 50% доходност на портфейла за период от 1 година назад е повече от отлично постижение на БФБ - съмнявам се, че има много трйдъри, които да са били моята доходност, без да се хваля излишно
                            Моля, стойте си в спиди на сигурно.
                            Само че ваксинираните срещу вируса мечки, деректно ще мачкат пиковите ръстове на спиди, ако не се сещаш да ти кажа, защо е глупаво да се седи още една година там . Докато другаде парите започват да извират, вие стойте там. Ако дойде оферта от някой мастодонт за 100лв парче 'лешперко', тогава заповядай пак акционер. Ха ха тогва ще извадиш сигурни кинти.
                            И друго ви се чудя - като държиш 50% профит на тоопло и сигурно място -
                            каква е тая завист и злоба нон стоп, която бълвате из другите ръстове дружества ?
                            Само вашите да растат а другите да мрат ли. Това ли ви достава истинско удоволстиве. Не си познал пич, на борсата ще ти го вкарват яко, ако си извън дружества без осигурени сделки за придобиване. На практика други нямаш. Ама то може и скоро други да няма. Тогава пак ли ще обикаляш темите като калинка. А само с празни топки не става, трябва и акъл. Ха ха.
                            Я всегда буду твоим поводом напиться.

                            Коментар


                            • Инта, не е по темата, а и трудно ти разбирам - сущий чичо Пенчо си (разбирам, бил се кандидатирал за парлиАмента), та затова - отиваш на сайта Инвестор.бг, цъкаш на Борса, оттам на сектори и класации, оттам на изменение-печеливши и период една година. Отсяваш плявата и екзотиката и пак се връщаш. Бъди здрав и успешен.
                              П.С. Старопланинсите дружества са най-големите балони на БФБ дори бих казал дирижабли - нямам идея кой фонд ги надува и защо, но сравнено с тях, дори Алтерко е много подценено дружество, а Балоняка е даже за без пари
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                                2013-14 нямах акции на БФБ, ерго, няма как да съм пропуснал нещо С оглед на влизането ми в позицията на Спиди, и с оглед, че там са ми почти всички акции на БФБ, то за периода на влизането ми само 2 позиции бият моята - Алтерко и Неохим. Ми как да ти кажа - 50% доходност на портфейла за период от 1 година назад е повече от отлично постижение на БФБ - съмнявам се, че има много трйдъри, които да са били моята доходност, без да се хваля излишно

                                Тука си като слепец;
                                ХЕС 3,40/60 до 4,90 =?
                                ОДЕС 66,-72 до 100-105
                                ДуХ 3,10/30 до 4,50-4,60
                                АЛУМ 5,0/5,60 до 7,20
                                за Брефа, Агрия и Атера няма да говорим за сравнение с твоя вход при Шпидитора от март миналата година -сам си го посочвал за прехвърляне от Чезове към Шпидита -адвокате !
                                Last edited by inta53; 02.03.2021, 14:41.

                                Коментар

                                Working...
                                X