If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
т.е. когато отворим ние вече ще имаме инфо за евентуален интерес още в първия ден.
Понеже земята е кръгла и все пак се върти, слънцето изгрява по-рано тук, но пък там у Франкфурт изглежда хората са по-трудолюбиви, та отварят сергията по-рано във времето от нас - неверниците и по-трудно събуждащите
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
Груйка, ще се пръснеш от яд.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
Пак си излязал от двора(твоя!) и се скиташ по чужди хармани, чужда стока да пазиш!
РечИ барем на софрата вечерна, едно благодарско Наздреве, зер и ти вече пролазваш над "заветната" ти сполука-Спидиторна!!!
Със скромния си билет от 15алтерпениста, вече наблюдаваш из високо старият си уСПИДех, зер там стигна до заветните ти 58% печалба, а с Алтерпенист-от 15,00 катериш вече връз 68% и си в първия базов лагер. Провери си текилажа и кислорода,- Съвет е!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Едва ли - в на майната си ще дойде изтрезняването за тези, които имат достъп до инфо. Останалите ще бъдат подлъгани от последно действие с махагона и самосвала. Дотук пиесата върви по план. Само Памела Андерсън я бях предвидил за малко по-рано, а се явява чак сега, щото адепти те се оказаха повече и по-верваши от очакваното. Но всичко е точно, остава още само едно действие и антракта
Груев, бъркаш жанра, не е бродуейски спектакъл, нито Титаник, а сапунка, като Дързост и красота, всяка серия има нова пушка, която гърми и ново диванче. Затова се вкарват и нови герои. Купи си много пуканки
Коментар