В колко часа започва търговията във Франкфурт?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
Но това си е твой проблем, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3832674[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3832675[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пак си излязал от двора(твоя!) и се скиташ по чужди хармани, чужда стока да пазиш!
РечИ барем на софрата вечерна, едно благодарско Наздреве, зер и ти вече пролазваш над "заветната" ти сполука-Спидиторна!!!
Със скромния си билет от 15алтерпениста, вече наблюдаваш из високо старият си уСПИДех, зер там стигна до заветните ти 58% печалба, а с Алтерпенист-от 15,00 катериш вече връз 68% и си в първия базов лагер. Провери си текилажа и кислорода,- Съвет е!!!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Мале, мале ..
да продаваме ли сега ??Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Едва ли - в на майната си ще дойде изтрезняването за тези, които имат достъп до инфо. Останалите ще бъдат подлъгани от последно действие с махагона и самосвала. Дотук пиесата върви по план. Само Памела Андерсън я бях предвидил за малко по-рано, а се явява чак сега, щото адепти те се оказаха повече и по-верваши от очакваното. Но всичко е точно, остава още само едно действие и антракта
да продаваме ли сега ??
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Пак сбърка, трябваше да оправиш левовата равностойност на 60 ойро
нека стане 60+ после ще го мислим ойрото.
Току виж левът минал в ойро и цялата хамалогия отпадаНе е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Да оправих, данке
нооо пък .... Може да е пророческо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Груев, бъркаш жанра, не е бродуейски спектакъл, нито Титаник, а сапунка, като Дързост и красота, всяка серия има нова пушка, която гърми и ново диванче. Затова се вкарват и нови герои. Купи си много пуканки
Абе Груйка, как е на немски махагон ?Не е препоръка
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеOп....курса....едното число е грешно....
нооо пък .... Може да е пророческоНе е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение....дългосрочна визия за 60+ лева. По немски казано 60+ ойроLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеСпоред мен ситуацията е следната:
-спекулантите очакват в понеделник 30лв,вторник 40,........продавай и пълни гуша.
В Алтерко имат друга идея.Наемат консултанти които да направят компанията "западна',излъскат имиджа и продадат на нов собственик
Естествено това не е препоръка.
Останалите са в по-голямата част от тези, които имат дългосрочна визия за 60+ лева. По немски казано 30+ ойроLast edited by shokova terapia; 20.11.2021, 12:31.Не е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е, как да не съм, още преди 7-8 месеца ми го казаха варненските културтрегери - само дето я очакваха в първи антракт, след четвърта сцена, в която се обявяват амбиции за На майната си, а то се оказва, че било в края на шеста сцена, когато На майната си чука на вратата. Ма смисълът е един и същ - да се залъжат зрителите, че всичко било точно със страите чанти, дето били лачени, ама освен няклой дърт арабел, друг вече не им се кефи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВажно е дали ще има и интерес към това листване.Щото ако няма,на тези който го напомпаха, ще им изтърват амортисъорите .Без свежа германска пара да поеме горещия въздух ,ще има пукотевици
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар