IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

може ли и аз да допълня има яхта Кор Кароли, дето стои във Военноморския музей, има и регата на нейно име.
    яхтата на Химимпорт се казва "Армеец", сега и Груеца остава да разясни за нас по-бавно схващащите от къде идват телефонните обаждания
    Е, на теб с удоволствие ще отговоря - отлично си разбрал коя е яхтата и заигравката с името. Аналогията е с кораба-майка (кораб - яхта, щото сме по-малки) и сигналите, които някои получват от там. Дебело подчертавам, че това не е търговия с вътрешна информация, а просто приятелски обаждания да се чуят с някой професионален инвеститор и да обсъдят някой мач, ковра или нещо от сорта. Е, и да се изпусне нещо друго, е пълна случайност и не е вътрешна информация, пак да го подчертая. С хим - нищо общо и никога не е имало. А защо Варна - ми щото основните апологети (голяма част блокирани от мен) са от там или са завършили Магнаурската школа на бг профи инвеститора - ВИНС-а

А за пиесата Халтурко - засега сценарият върви по план, все пак това е само пиеса. Шесто действие свърши с продажбата на сингапурския диван и изсулването на някои, следва пордажбата и на датския (или май беше норвежки, че не помня - скандинавска му работа) махагон в седмо действие. После антракта и тогава гърми пушката - ако сценарият се следва правилно (а засега се следва) - края на зимата, началото на пролетта 2022 следва да пукне топчето (или пушката).

как беше - кой разбрал, разбрал, за всичко друхо си има телефооно обаждане от яхтсмените
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

От музея?!
      Ако яхтата е в открито море, явно имат сателитен телефон.

Коментар

• Кор Кароли от къде произлиза? Така приемливо ли е, Анди Бой?

Коментар

• А на мен ми звъннаха завчера от театъра във Франкфурт - нещо ми обясняваха за антракта/и за него имало сценарий/ и за 2 и 3 - то действие ама с моя "немски" единственото което разбрах ,че пиесата продължава,гост режисьор някакъв "тъмен балкански" субект- бил мнооооогоооо добър и моден.
          Датата неизвестна - гост режисьора бил на ваканция на някаква си българска яхта.
          мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• На мен ми се обадиха преди седмица от Национален музей "Земята и хората", реших, че е грешка. А то може след Военноморския музей и от другите да са започнали да звънят

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

може ли и аз да допълня има яхта Кор Кароли, дето стои във Военноморския музей, има и регата на нейно име.
              яхтата на Химимпорт се казва "Армеец", сега и Груеца остава да разясни за нас по-бавно схващащите от къде идват телефонните обаждания
              От музея?!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Обаждане може да се получи не само от офиса на Карол....Ето Скоти Пипън се обади на неограничен кръг от хора във форума... Всеки може да получи обаждане, но трябва да можеш и да слушаш, не само да чуваш....
                Точно в 10-ката!
                Само че има определен кръг хора, които или не искат да слушат поради заболяване от свръхувереност /успешни са в друга сфера и си мислят че ще са така във всичко, което е голяма грешка невъзможна за осъзнаване/ или просто нямат достатъчно смелост да поемат по-големи рискове, но пък много се дразнят и завиждат когато тези които ги поемат биват възнаградени!

Коментар

• Обаждане може да се получи не само от офиса на Карол....Ето Скоти Пипън се обади на неограничен кръг от хора във форума... Всеки може да получи обаждане, но трябва да можеш и да слушаш, не само да чуваш....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Нека аз се опитам да обясня ! Груеца мисля, че погрешно използва този термин/дума/, но това може би идва от това, че свързва Карол с името Кор-Кароли, което както знаем е името на една много известна яхта. А мисля, че неправилно го използва, защото все пак Карол са базирани в София, а не на морето ! В оригинал, истинската яхта е при групата на Химимпорт ! Мисля, че беше в активите на ЦКБ, и даже преди време се шегувахме да провеждаме общите събрания на яхтата ! И понеже банката никога не е давала дивидент това да е един вид компенсация за изстрадалите дребни акционери ! Толкова по въпроса от мен !
                    Last edited by ceneto; 29.10.2021, 09:35.
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                      https://www.investor.bg/bloomberg-tv...mpanii-286662/

купете си алтерко да не кажете че не съм ви казал ще стане 10лв
                      Благодаря за съвета! Поста е от 07.2019г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Яко. Благодаря. И кво общо имат пичовете от Алтерко с Химимпорт дето нали знаем там кой е дето никога не споменаваме името му (по Хари Потър).

П.С. Като завърших уни и почнах първата си работа взех всеки месец да купувам дялове в Адванс Инвест от 2002 до към 2007-8 когато без да да искам трябваше да си изтегля парите за нещо друго и без да искам излязох преди голямото мяу. Та от тогава съм с добри впечатления от Карол. Нищо лошо не са ми направили Факт е че просто извадих късмет тогава по случайност.
                        Най- добрите!

Коментар

• Мене никой не ми се обажда, а просто купувам периодично. Галфонска стратегия, ма ми работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                            яхтата дали е в София или Варна и дали става дума за Алтерко, Хим или Доверие - няма значение. Важното е, че са добри хора и ти се обаждат в точния момент, дали да купуваш или да продаваш. Лошото е че на мен не се обаждат
                            ЗА какво да ти се обаждат за продажби като няма !? Я виж графиката как се движи и пак помисли - излъгалите се, да си подарят акциите почти винаги увисват под котировките.
                            Яхтата е идиом на карол. Няма друга. Не е Химимпорт. Научете се да разбирате съидейниците. Няма как да ти се обадят от яхтата, защото няма за какво да се обаждат. Това са ваши въжделения и самовнушения. Не отговаря на реалността- лошо , но вие вервайте. Е ако искаш за Основен ориентир антрактите по груйкавите творби - карай по тях, нямаме против.

Коментар

• яхтата дали е в София или Варна и дали става дума за Алтерко, Хим или Доверие - няма значение. Важното е, че са добри хора и ти се обаждат в точния момент, дали да купуваш или да продаваш. Лошото е че на мен не се обаждат

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Яко. Благодаря. И кво общо имат пичовете от Алтерко с Химимпорт дето нали знаем там кой е дето никога не споменаваме името му (по Хари Потър).
                                Доста от нещата, които пише са неразбираеми, но това е нормално за неговото психическо състояние.

Коментар

Working...
                                X