IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Ха ха , изложихме се пред чужденците
    Не знам за тях, но виждам, че има 11 последователи, някаква секта явно е заформил, и след като хейти алтерко и доверие от 3лв, дали някой няма да го търси да го бие, че е пропуснал такъв профит
    Нали залагат някакви комарджийски игри и той им е организатор, Не го ли вждаш какъв е комарджия, за всичко търси басове и залози, Такова дъно направи това келешче ,че на мен ми изглежда като ненормален, Нормален човек нямаше да е толкова дебелокож
    Да дразниш и скапваш целия форум... и да държиш акции ... не е нормално. Е тва е да вземеш една гега и да го подкараш на паша... Не знам и модераторите дали са наред при такъв стрес да му четат простотиите може да са изкривили и те психиката, след като го толерират толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

там нали се играе с къси? Или ще може само да се купуват?
      Или просто брокерите, които си имат инструменти като ДЗР ще предлагат директни продажби ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Хора не ви ли омръзн да му четете халтурите на този, Абе модературата дкога ще се толерира някакъв трол-простак, който нарочно влиза за да дразни инвеститорите тука, Какво ще си кажат немците като четат този бълвоч?
        Ха ха , изложихме се пред чужденците
        Не знам за тях, но виждам, че има 11 последователи, някаква секта явно е заформил, и след като хейти алтерко и доверие от 3лв, дали някой няма да го търси да го бие, че е пропуснал такъв профит

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Абе сега трябва ли да сменяме екселите?
          не, само добавяме една сцена повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Груец, сценаристите в Холивуд пасти могат да ядат пред твоите сценарии !
            Хора не ви ли омръзна да му четете халтурите на този,
            Абе модературата докога бе хора, докога ще се толерира някакъв трол-простак, който нарочно влиза за да дразни инвеститорите тука,
            Какво ще си кажат немците като четат този бълвоч след месец.
            Айде моля вземете мерки да не ставаме за цирк и смях

Коментар

• Абе сега трябва ли да сменяме екселите?
              Life won't wait for you.

Коментар

Предполагам, че сега тук се купуват акции за прехвърляне във Франкфурт, не мисля, че ще емитират нови акции поне в началото
                КОйто е бил на оса, може би е чул че няма други акции освен тези които се виждат в отчета!.
                Какви нови, ако досега не са емитирани,

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

В шесто, описал съм го

- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
                  - В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
                  - Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
                  - В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
                  Груец, сценаристите в Холивуд пасти могат да ядат пред твоите сценарии !

Коментар

Предполагам, че сега тук се купуват акции за прехвърляне във Франкфурт, не мисля, че ще емитират нови акции поне в началото
                    там нали се играе с къси? Или ще може само да се купуват?

Коментар

• Предполагам сте го видели, ама да го постна и аз

„Алтерко“ получи потвърждение от Франкфуртска фондова борса за съответствие с изискванията за листване, съобщи дружеството в x3news.

Компанията планира двойно листване в София и Франкфурт с цел достъп до повече източници на финансиране и инвестиции.

Процесът на регистрация по листване на акции на „Алтерко“ за търговия на Франкфуртска фондова борса започна в началото на 2021 г.

Според предварителна информация индикативният график за листване предвижда допускане до търговия на акциите на дружеството на Франкфуртска фондова борса на 19 ноември 2021 г. (петък) и първи ден за търговия на 22 ноември 2021 г. (понеделник).

Консултант на дружеството по процеса на листване е Expat Capital.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                        Някой знае колко и в какъв ценови диапазон акции ще бъдат предложени там за продажба?С продадените хартии там предполагам ще се вдигне капитала?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Има, трябва и датския махагон да мине, след това ще е
                          Абе нека преживеем първо четвъртата вълна, пък после ще му мислим за седмата сцена.....
                          Life won't wait for you.

Коментар

Верно....бех забравил, нали днес съм в еуфория...... Е начи има време.Цял антракт и още една сцена.....
                            Има, трябва и датския махагон да мине, след това ще е
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Верно....бех забравил, нали днес съм в еуфория...... Е начи има време.Цял антракт и още една сцена.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Груец, Франкфурт в кое действие се пада?Или е в антракта?
                                В шесто, описал съм го

- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
                                - В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
                                - Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
                                - В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

X