Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
още не са го показали толкова ясно, късите още не са ги ударили, има още мноого надолу!
какви къси какво казва алфа бета гама вар ковар хаха
Тирантите като скъсаш оставал ли си без гащи хаха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко и ясно - вашия часовник избързваше и ония във Франкфурт ясно ви го показаха.
Не се оплаквам,- бях и най на върха (два пъти), а и най от долу кога трябваше, че и за сега де !
Коментар
-
още не са го показали толкова ясно, късите още не са ги ударили, има още мноого надолу!Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А ти защо не сложиш някой лев на къси щом си толкова убеден в спада!? Спечели от своята "прозорливост"Докажи че си играч, а не хейтър - лаладжия по форуми!
пп. изглежда, че ти знаеш как може да стане това, но защо не казваш? Това го питах, когато беше над 25(прегледай темата назад). Аз в Европа играя с маржин х5 , щях вече да съм 50% печалба ..Last edited by petyob; 11.12.2021, 18:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
още не са го показали толкова ясно, късите още не са ги ударили, има още мноого надолу!Докажи че си играч, а не хейтър - лаладжия по форуми!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко и ясно - вашия часовник избързваше и ония във Франкфурт ясно ви го показаха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
нооо отново сме в тренда. Ще го кажа кратко и ясно - оттук надолу кибиците излезли от акцията - губят!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеНямам тук и не е моя работа да се меся, но с интерес наблюдавам ФФ и със страх пресмятам стойността му.
Не се къхъри, тя промяната е от 18,11,21г. , и си мисля да е резултат от това решение ;-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...niiata-340151/
пп.- както и броя на акционерите с над 100 за трите седмици...
а и гласуваните стимоли на ОС със сигурност имат връзкаLast edited by inta53; 11.12.2021, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Аз нито мисля, че растежа за годината ще е само 30%, нито мисля, че акцията ще отиде на 12 лв.
На мен един друг въпрос ми е интересен - защо сега мислиш, че акцията отива на 12 лв, а не мислеше така преди година и половина?! Това е важния въпрос според мен. Аз обикновено сверявам часовника си, какво мисля и какво показва живата реалност и се опитвам да се уча и да се справям по-добре. Имам предвид сега някой ако ти казва че акцията ще отива на 30 лв, а ти казваш не - догодина да не стане така да е на 40лв, а ти тогава да смяташ, че отива на 30лв.
Пиша това с най-добри чувства, щото аз поне ежедневно поставям под съмнение това дали съм прав или не.
- 2 Харесвания
Коментар
-
може би не е трагично, ако да речем при растеж от 30%, цената падне наполовина и тези купили на 25 трябва да продават на 12, дали не е комично ?
На мен един друг въпрос ми е интересен - защо сега мислиш, че акцията отива на 12 лв, а не мислеше така преди година и половина?! Това е важния въпрос според мен. Аз обикновено сверявам часовника си, какво мисля и какво показва живата реалност и се опитвам да се уча и да се справям по-добре. Имам предвид сега някой ако ти казва че акцията ще отива на 30 лв, а ти казваш не - догодина да не стане така да е на 40лв, а ти тогава да смяташ, че отива на 30лв.
Пиша това с най-добри чувства, щото аз поне ежедневно поставям под съмнение това дали съм прав или не.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар