If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо в неделя, Скоти. Някакво събитие ли има на датата?
Днес е интересно на бфб,
Какво ще каже динозаварката за акциите от репо списъка, като Хима - 3% процента под водата, Пиб - 2%, а алетерко пак е тръгнал да се изпружва нагоре, лоша работа а? Ами лоша ще е - ако ударят репата в хима и пиба, после великите фондове ще избушат индекса....
Дреме им за индекса, Изпитват сатанинксо удоволствие да го мачкат... с чужди пари разбира се
Ха, че има ли още репа върху тези две подводници ! Кой дава кредити на пени стокс ! Между другото къде е Хари, днес е петък на обяд, притеснявам се за него ?
Нека да видим в неделя ще има ли война... после ще го мислим...
Защо в неделя, Скоти. Някакво събитие ли има на датата?
Днес е интересно на бфб,
Какво ще каже динозаварката за акциите от репо списъка, като Хима - 3% процента под водата, Пиб - 2%, а алетерко пак е тръгнал да се изпружва нагоре, лоша работа а? Ами лоша ще е - ако ударят репата в хима и пиба, после великите фондове ще избушат индекса....
Дреме им за индекса, Изпитват сатанинксо удоволствие да го мачкат... с чужди пари разбира се
От години наред не знам нищо за ЕУБГ / с изключение на сделката за ЧЕЗ, разбира се/, нито съм чул някой да го търгува. Не че съм фактор, но преди време поне се коментираше, а сега имам чувството, че си го цъкат само техните си хора. Някой от тук търгува ли го?
Е аз ги имам.. 5-та позиция ми е в портфейла. От 16. Т.е. възлагам някакви надежди там Но да, не е за хора със слаби сърца
Двойно дъно имаме при Алтерко, това ли показваш Агресивен? Еми хайде, дано от тук е обръщалката и хейтърите - разбирачи пак да посърнат
Коментар