If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще го кажа кратко, точно и ясно - докато рибарите си рисуват елхи, ние печелим пари
г-н Конкретика, как така ВИЕ всички печелите пари ,докато в същото време Балонерко падна със скромните 20% през януари ???
А рибарите който си рисуват елхи ,бяха ЕДИНСТВЕНИТЕ познали това движение !
Такива като теб ги ловя стръв муха.Знаеш ли защо?
Ами щото ходите с отворени усти и лапате мухи хахаха
Ще го кажа кратко, точно и ясно - докато рибарите си рисуват елхи, ние печелим пари
А аз ще го кажа още по-ясно.Спечелил си един гол *** Просто си излезнал на 0 и голямата работа станала и то 200 акции я ,има я няма .А беше вътрешна гума .Спечелил си само нерви и паника.
"Спечелил" си и една позиция доста на червено с къс Екпат . Е това си "спечелил"
За пръв път чувам за двойно дъно при балон И къде е по-точно това двойно дъно ?
И г-н Конкретика ,щом много ги разбираш както само ТИ твърдиш,кажи СЕГА какво следва? На къде ще ходи? Кога ? и Защо ? какви нива?
100% съм сигурен ,че не съм ли постнал графика да гледаш,нямаш абсолютно никаква идея
Стига бе бро. И на мен лаика ми е ясно, че ще гоним поне предния връх от около 25,20 - там ще е съпротивата предния път си отиде от 20 до 25 за 3-4 дни я има я няма. Въпроса е после какво следва ако пробие ОК, чакаме ATH ако не може пак да се пързулне малко. Не е чак толкова ядрена физика.
Еми нали мецата удари и аз купих Даже и графика с двойно дъно пуснах И за неразбралите пак ще го кажа - много ги усещам работите
Лек и спорен ден!
За пръв път чувам за двойно дъно при балон И къде е по-точно това двойно дъно ?
И г-н Конкретика ,щом много ги разбираш както само ТИ твърдиш,кажи СЕГА какво следва? На къде ще ходи? Кога ? и Защо ? какви нива?
100% съм сигурен ,че не съм ли постнал графика да гледаш,нямаш абсолютно никаква идея
Чета една книга, точно за иновациите и тех компании, там разглеждат ДОТ КОМ балона.
Той е продължил точно 18 месеца, точно колкото и при вас начело с Лещерко, което беше знамето и рекламата за БИЙН ПАЗАРА, и цялата "рестежна", псевдо тех истерийка на БФБ - точно 18 месеца и балонът се спука, и Канибалите и всичко отива там където започна (в най-добрият случай, при някои които вече дори се забравиха - какво ли не беше Дорнове, Морганици, ХР капитали, Сини колички - ще занули дори!) И друго по -грозна графика от тази на Лещерко ня бяах виждал, то бива надуване, надуване, ама вие се забравихте!!!
2020 нагоре, 2021 нагоре, сегащайте се 2022 как ще е, няма как да е друго яче
Как бе Хари? Ти с ума сашьол - руския става модерен в последно време
Я виж графиката на всичкото койн да видиш какво се казва графика!
Защо в неделя, Скоти. Някакво събитие ли има на датата?
Днес е интересно на бфб,
Какво ще каже динозаварката за акциите от репо списъка, като Хима - 3% процента под водата, Пиб - 2%, а алетерко пак е тръгнал да се изпружва нагоре, лоша работа а? Ами лоша ще е - ако ударят репата в хима и пиба, после великите фондове ще избушат индекса....
Дреме им за индекса, Изпитват сатанинксо удоволствие да го мачкат... с чужди пари разбира се
Съгласен съм с това че репата трябва да се наблюдават....бих добавил че репа има повече с атера и бреф и по малко с хим и пиб...та. Мнението ми е че Карол и ПФБК изключително добре контролират риска по репата и както се видя на 13 март 2020 маржин колове имаше само един проблемен голям с хим които пречупи пазара...той беше. В Елана... съвета ми към Елана е да не повтарят същата грешка въпреки жаждата им за печалби от лихви и сривове.... добронамерен съвет
Коментар