Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеТова дружество за мен е най големия балон!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Това го казваш ТИ обаче.В началото на месеца ,точно преди спада ти купуваше.По средата на месеца също ловеше дъна.Така че, нито знаем къде си купил,нито пък дали не си продал на 17.8Last edited by X_Y; 01.02.2022, 10:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз имам три покупки - на 19 лева, на 17.60 и на 17.50Айде сега да обясниш на всички как точно съм загубил
Last edited by X_Y; 01.02.2022, 10:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз имам три покупки - на 19 лева, на 17.60 и на 17.50Айде сега да обясниш на всички как точно съм загубил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко, точно и ясно - докато рибарите си рисуват елхи, ние печелим пари
А рибарите който си рисуват елхи ,бяха ЕДИНСТВЕНИТЕ познали това движение !
Такива като теб ги ловя стръв муха.Знаеш ли защо?
Ами щото ходите с отворени усти и лапате мухи хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко, точно и ясно - докато рибарите си рисуват елхи, ние печелим париПросто си излезнал на 0 и голямата работа станала
и то 200 акции я ,има я няма .А беше вътрешна гума .Спечелил си само нерви и паника.
"Спечелил" си и една позиция доста на червено с къс Екпат . Е това си "спечелил"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеВъпроса е после какво следва .......по- известен и като Агресивния шаран
Last edited by petrg5s; 31.01.2022, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
За пръв път чувам за двойно дъно при балонИ къде е по-точно това двойно дъно ?
И г-н Конкретика ,щом много ги разбираш както само ТИ твърдиш,кажи СЕГА какво следва? На къде ще ходи? Кога ? и Защо ? какви нива?
100% съм сигурен ,че не съм ли постнал графика да гледаш,нямаш абсолютно никаква идеяLast edited by Petar; 31.01.2022, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕми нали мецата удари и аз купих Даже и графика с двойно дъно пуснах И за неразбралите пак ще го кажа - много ги усещам работите
Лек и спорен ден!И къде е по-точно това двойно дъно ?
И г-н Конкретика ,щом много ги разбираш както само ТИ твърдиш,кажи СЕГА какво следва? На къде ще ходи? Кога ? и Защо ? какви нива?
100% съм сигурен ,че не съм ли постнал графика да гледаш,нямаш абсолютно никаква идеяLast edited by petrg5s; 31.01.2022, 12:40.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар