If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как е китайското карго? Върви ли на време? Тея дни където и да пусне бизнес новини човек, навсякъде се говори за рискове и проблеми при доставките, транспорта, китайско карго, за недостиг на чипове да не говорим.
И как после толкова рискова, неясна, несигурна компания се вписва в представителен индекс, наричана гръмкото "локомотив"?
Аз мисля, че с 2 в началото няма да затвори повече никога. 18 месеца и балонът се спука, тя довете БИЙН истерията и балон, и там се случва същото.
И никога може да не се надуят ! При ръст на пазарите от няколко години тези компании са заседнали на дъното ! Всеки разбира се има право да инвестира там където му е кеф !
Това го казваш ТИ обаче.В началото на месеца ,точно преди спада ти купуваше.По средата на месеца също ловеше дъна.Така че, нито знаем къде си купил,нито пък дали не си продал на 17.8
Не ми приписвай неща които не съм правил! Всеки може да се върне назад в темата и да види кога и какво съм писал.
Аз имам три покупки - на 19 лева, на 17.60 и на 17.50 Айде сега да обясниш на всички как точно съм загубил
Това го казваш ТИ обаче.В началото на месеца ,точно преди спада ти купуваше.По средата на месеца също ловеше дъна.Така че, нито знаем къде си купил,нито пък дали не си продал на 17.8
Коментар