If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам дали съм аматьорче, може и така да е, макар че за 20 г. на БФБ средната ми годишна доходност е +26%, което съм чувал от други по-разбиращи, че е доста добре.. знам ли..
Но пък друго съм сигурен.. че ти си едно драскащо и вряскащо човече на което само устата му е голяма, а друго всичко му е мъничко..
На тъпия Инвестор пак не му работи игнор функцията, иначе въобще нямаше и да се занимавам със смешко като теб, който днес го има а след няколко месеца го няма.. или поне ника му
Средната с фалити от време на време - винаги е нула Като теб.
Не знам дали съм аматьорче, може и така да е, макар че за 20 г. на БФБ средната ми годишна доходност е +26%, което съм чувал от други по-)
По надолу съм писал и на Агресивния шаран същото.Видиш ли някой да се хвали по форумите,той е 100%-ов балък
Никой голям играч никога няма да тръгне да се хвали по форумите.
Плюс,основното е да се гледат фактите ,а не празните приказки като твойте.Преди месец-два ловеше дъна ,тогава ти казах,че ще глътнеш вода,така и стана.Не знам аз ли изчезвам,но тогава ТИ изчезна изведнъж.Миналия месец на голямото клане,пак ТИ изчезна цял месец.Та, както казах,празните приказки пред кварталните бабички,пред хора който разбират,не вървят !
И отделно си нервен от загубите.А от ловец на дъна има само едно нещо, което е по-опасно.Нервен ловец на дъна
Не разбираш какво казвам,защото си аматъорче.
В случая грешката ти е ,че не правиш разлика между МЕСЕЧЕН и ДНЕВЕН тренд.За теб всичко е едно, и то едно нищо Как искаш да разбереш ?Не става
Не знам дали съм аматьорче, може и така да е, макар че за 20 г. на БФБ средната ми годишна доходност е +26%, което съм чувал от други по-разбиращи, че е доста добре.. знам ли..
Но пък друго съм сигурен.. че ти си едно драскащо и вряскащо човече на което само устата му е голяма, а друго всичко му е мъничко..
На тъпия Инвестор пак не му работи игнор функцията, иначе въобще нямаше и да се занимавам със смешко като теб, който днес го има а след няколко месеца го няма.. или поне ника му
Помня че на 21-22 лв. беше пуснал графика и прогноза че можело да се повдигне Алтерко сега... явно си мислел че тогава е "на земята", но... май не било..
Не разбираш какво казвам,защото си аматъорче.
В случая грешката ти е ,че не правиш разлика между МЕСЕЧЕН и ДНЕВЕН тренд.За теб всичко е едно, и то едно нищо Как искаш да разбереш ?Не става
Това май е единствената акция на света която в момент като този свети на +100%! Чудя се как още има такива наивници и измамници на БФБ, които поддържат такива балони! WTF?
Падащ нож не се лови с голи ръце,девойчета.Изчаква се да падне и едва тогава се взима безопасно от земята !
Много хора ще го разберат ,но по трудния начин
[ATTACH=CONFIG]n3878318[/ATTACH]
Ще ни кажеш ли кога точно е това "на земята", че ние не сме такива специалисти и не ги разбираме тия неща
Помня че на 21-22 лв. беше пуснал графика и прогноза че можело да се повдигне Алтерко сега... явно си мислел че тогава е "на земята", но... май не било..
Падащ нож не се лови с голи ръце,девойчета.Изчаква се да падне и едва тогава се взима безопасно от земята !
Много хора ще го разберат ,но по трудния начин
това дружество е изложено 99% на риска, наречен доставки от Китай!!!
ако някой гърми то това първо ще е Алтерко , което вероятно вече го усещат, но си траят
Отменям коментара си за покупка на 3 лв......Дори да стигне там, или когато стигне там, няма да имам желание за покупка!
Само че Китай работят с всички сили този проблем да го няма скоро, защото износа им е по-важен от въздуха, не се ли сещате госпожо "профи"
От дуга страна при ескалираща енергийна криза и все по-голям интерес на потребителите към енергоспестяващи технологии и джажи.. правите ли връзка какво значи това за бизнеса на Алтерко!?
И все пак мисля че мечтаните от вас 3 лв. имат шанс.. В рамките на около година и след сплит 1:10
Коментар