Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеКоето Означава че там тепърва ще ходи на -40%
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
Ако не беше войната в Украйна щеше да познаеш, ама друг път
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Я виж от върха.Балонерко -48% ,Atera -11%
Все пак тръгна от 1,50... за шубраци и трънаци и това не е малко...Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеТака и не разбра нито грам какво се случва тук и какво там!
И какво виждам алтерко -4%, Атера -8%
И я виж от върха.Балонерко -48% ,Atera -11% (с дивидента сумарно даже ще е и на голям плюс и в момента)Last edited by petrg5s; 07.03.2022, 10:54.
Коментар
-
Ти си гледай в твоето канче и колко вода си глътнал ,а не злорадствай.Нали се сещаш ,че на никой не му трябват китайски боклуци,докато пшеницата е +50% последните 2 месеца
Така и не разбра нито грам какво се случва тук и какво там!
Рибарю
Между другото имам атера за цвят към 1000 бр. кой ме би по главата да ги вземам изобщо...
Нищо, не са многоНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДали не беше преди месец и нещо, но тогава прогнозирах, че отиваме на 15 лв.Ай честито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДали не беше преди месец и нещо, но тогава прогнозирах, че отиваме на 15 лв.Ай честито!
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеСъщото си го запиши сам в темата за Атера!!!
Коментар
-
Няма такъв бизнес в СВЕТА ,който да не бъде засегнат от сегашната криза.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Краткосрочно всички очакваме да падат, за да си пълним дългосрочно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПропадането и на 15 няма да спре... пък вие си говорете глупостиУспешна седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Уауу, това е към 130% ръст на печавбата!! То и аз съм опитимист по природа, ама чак толкова.. не се ли изсилваш малко?!
Коментар
Коментар