IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Евала, пичове, бихте П/Е-то на Епъля - га ши праим офертата за враждебно изкупуване на Амазоня, че тоя Безос взе да ме дразни вече. Начи глей кво нещо, като си се занимавал с астропрогнози, бил си в бургаЗка кабеларка и си запознал с яхтсмените и един, дето къса от залъка си. Оттам с малко платен ПР, малко яхтсменски адепти и някой леФ в точния момент, се случват чудеса - щом мои познати ми говорят вече за Алтерко, дето никога не са го чували, да не говорим пък да са ползвали техен продукт ( даже още не знаят, че се казва шменти-капели), като за някаква нова ултра врътка с патос, наподобяващ този на едни варненски "бизнесмени" отпреди 30 години, кво да говорим повече.

Както неведнъж съм казвал - тази акция ще бъде записана като христоматиен пример на БФБ, която винаги се е движела от две неща - алчност и глупост. Тук има по много и от двете
    г-н Груев,
    Защо *плюете* най печелившата си позиция?.
    Искрено Ви съжаляваме ,че не успяхте да съберете повече парички за вход,а са Ви стигнали *само за 15 броя A4L*
    Съжаляваме Ви въпреки страхотния НЮХ да надушите тази позиция,и че малкия Ви вход от петнадесет броя на да Ви даде Възможност да застанете редом до големите на БФБ.
    Надявам се това се дължи на Вашата Младост,НО с годините може да направите купища $$$$$$$$ и да се включите в *А* група.
    Искрено Ви пожелавам Успехи и да направите повече такива удари както с Алтерко/Шели груп.
    Следващия път влизайте СМЕЛО не само с петнадесетина акции.........................Прекаления СТРАХ и предлазливост не водят до нищо добро а само пропиляват блестяща инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Монтега :
      Баси,
      една елха като хората не можем да направим заради монтега

Коментар

• Монтега :

Коментар

• Евала, пичове, бихте П/Е-то на Епъля - га ши праим офертата за враждебно изкупуване на Амазоня, че тоя Безос взе да ме дразни вече. Начи глей кво нещо, като си се занимавал с астропрогнози, бил си в бургаЗка кабеларка и си запознал с яхтсмените и един, дето къса от залъка си. Оттам с малко платен ПР, малко яхтсменски адепти и някой леФ в точния момент, се случват чудеса - щом мои познати ми говорят вече за Алтерко, дето никога не са го чували, да не говорим пък да са ползвали техен продукт ( даже още не знаят, че се казва шменти-капели), като за някаква нова ултра врътка с патос, наподобяващ този на едни варненски "бизнесмени" отпреди 30 години, кво да говорим повече.

Както неведнъж съм казвал - тази акция ще бъде записана като христоматиен пример на БФБ, която винаги се е движела от две неща - алчност и глупост. Тук има по много и от двете
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• След края на сесията ще пусна графика със следващото фибо-ниво

Коментар

• Тая елха расте ли расте, взе на ела да прилича повече !

Коментар

• Тази графика я пуснах на 08.08
                Фибо 261.8 е достигнато случайно, нали?

Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                Да пусна едно фибо

Голяма графика

Коментар

• Тотално загубихме горският - Коледата се отлага

Click image for larger version

Name:	slyg.jpg
Views:	2
Size:	14.5 КБ
ID:	4104645

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                    Стана тя каквато стана - гоним 23 Е в немско от старта !
                    Гап ли - що ли ?
                    Няма предлагане на акции там и... "Децата нямат спирачки" се получава!

Коментар

• Стана тя каквато стана - гоним 23 Е в немско от старта !
                      Гап ли - що ли ?
                      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                        Гледам прогнозната печалба за 2023- 1.80 лв. на акция. Та си мисля, края на септември сигурно цената ще е 27-28 лв. за акция.
                        При един сплит 1:2 ...може да ги дочакаш... Но ако е до нова година ...
                        разправях му на Груйката че ще е на далавера да ги взема на 52 лв, той не вярва
                        Поне можеше да повтори историята при спийди. Натам върви работата )

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Поздрави на всички акционери! Страхотен отчет, много добър конфърънс кол и явно нови и нови хора го виждат.

п.п. Иначе аз взех, че се зачетох за различните видове иглолистни

Sequoia sempervirens е ботаническа икона поради факта, че най-високите дървета в света принадлежат към него. Съвременният рекорд се държи от едно дърво, наречено Хиперион, високо 115,85 m и с диаметър на ствола от 7,8 m, което се предполага, че е на възраст над 600 години. Историческите рекорди обаче са значително по-високи – до около 130 m и диаметър на ствола на нивото на гърдите до 10 m. Видът достига възраст от над 2000 години, което го прави едно от най-дълговечните дървета.
                          Хаха, значи не че не е елха, просто сме били на много ниско клонче. Пък от върха може и заради сплитче да се спусне
                          Големи образи са тия техничари.. рисуват, драскат и познават по-рядко и от хвърляне на ези-тура. То това си е талант като се замислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                            Click image for larger version

Name:	Screenshot_2023-08-17-22-55-46-191-edit_com.opera.browser.jpg
Views:	1
Size:	31.3 КБ
ID:	4104573

Тази графика се нарича "на изправено слонче хоботче",
                            Нно по-интересноtо, че отляво се търсят 2600 щуки... а отдясно има само 100 щукички...объркани

Излетя като гълъбче
                            Last edited by precakanoto; 17.08.2023, 23:14.

Коментар

• Тук се виждат много неща, но трябва и поглед за целта;
                              (иначе казано- една "драсканица") , от един ХакардионисстТ
                              https://postimg.cc/jWFzdTf7
                              ще ме простите за предисторите, драскано е ноемри 22г. с очаквания докато еднис тояги будеха мечките!
                              Но е показно време на "преход" за очаквана цена и безхаберие за широката полоса ... за такава
                              Last edited by inta53; 17.08.2023, 22:28.

Коментар

• Shelly Group PLC Equity | A2DGX9 | BG1100003166 | Share Price (boerse-frankfurt.de) Не е препоръка за нищо!

Коментар

Working...
                                X