Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Не бързай с изводите! Понеже имам портфейл и във Франкфурт, и следя сделките на 2-те борси имам усещането че се купува спекулативно.
На мен ми е повече интересно дали ще покажат продажби за 53-54 милиона в 4Q. Толкова им трябват за 51% ръст.
А Това с "усещането" ти е интересен борсов феномен
Ако знаеш само, колко може да ти пречи усещането за представянето на портфейла, тутакси ще искаш да го нямаш нещото наречено "усещане"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Като те гледам на аватара,точно на Petrунгел ми приличаш
И много сме нервни от "огромния" ръст след "невероятния","защеметяваш" отчет за продажбите на Черния петък
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение@Petrунгел, @Софикс - целия този хейт в основата си е заради това, че никога не ви излизат прогнозите с Шели(Алтерко), нали? Приеметете го и ще ви е по-леко на душата Хубав уикенд!
И много сме нервни от "огромния" ръст след "невероятния","защеметяваш" отчет за продажбите на Черния петък.
Печеливши ,спокойни бизнесмени и инвеститори не се държат така !
Така се държат посраните от страх голтаци,да не им вземат профита на живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЗа мен няма проблем да си призная, когато не съм прав. Като не ми се сбъдне прогнозата ще си кажа че съм сгрешил и толкова.
На мен ми е повече интересно дали ще покажат продажби за 53-54 милиона в 4Q. Толкова им трябват за 51% ръст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеОсвен тебе?
На изгнило лале изглежда една друга хартия, дето я чакаше от 0,92 да направи 100 %, а тя взе , че отиде на 0,65
А за лалета имаше една на 30,която я държиш до 20 и лично познаваш болката
Коментар
-
Title: собствено име: Волфганг фамилно име: Кирш Длъжност: Изпълнителен директор
Вид: акции ISIN: BG1100003166 b) Естество на сделката purchase c) Price(s) and volume(s) покупка c) Цена(и) и Обем(и) Price(s) Volume(s) 20.50 EUR 24 989.50 EUR (1219 shares) d) Aggregated information Цена(и) Обем(и) 20.50 EUR 24 989.50 EUR (1219 броя акции)Last edited by Slg; 08.12.2023, 16:03.
- 1 like
Коментар
-
я след някакви други лъжи.....
прикриването на престъпление е подсъдно
- 5 Харесвания
Коментар
-
Но маймуни да пасат изгнили лалета няма много виждаме
Освен тебе?
На изгнило лале изглежда една друга хартия, дето я чакаше от 0,92 да направи 100 %, а тя взе , че отиде на 0,65
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКажете за този пробив - фалшив ли се оказа, че не ме хваща следобедната дрямка, да го мисля!?!?
Между другото на Монтега не й пука дали е фалшив и викат 62лв вече струва нашата компания
Original-Research: Shelly Group AD - von Montega AG
И някакси точно като по поръчка излизат тея прогнози
Тайминга им е перфектен
Но маймуни да пасат изгнили лалета няма много виждаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТия ще ме спукат от смяхТя предишната прогноза не им е излязла, те бързат да правят нова та чак и на по-висока цена
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар