If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
цената във Франкфурт падна под 50 дневна ЕМА, а това не се е случвало от май месец. А още по интересно е, че е на път да пробие и ниво на подкрепа
Е тия не виждат ли потенциала, който виждат ''разбирачите'' от форума!?
Тук на БФБ, продавача си намери съразмерен купувач и с 200к цената отиде нагоре, но щом във Франкфурт със 100бр са се обърнали четричките - слагаме каските и чакаме 19лв. Щом четричките казват...само да не се появи пак някой "Донев" да.им обърка нещата
цената във Франкфурт падна под 50 дневна ЕМА, а това не се е случвало от май месец. А още по интересно е, че е на път да пробие и ниво на подкрепа
Е тия не виждат ли потенциала, който виждат ''разбирачите'' от форума!?
Днес е св.Иван Рилский-Чудотворец, а вие бързате закъде !?
Чудесна и заслужена ваканция на хартишката до Димитровден! (Както сме забелязвали с Дядо Коледа (у) тогава започват да се залагат луканките, после започват да зреят съхнат и да придобиват стойност за Андреевден)
Те така сочи чарта ))
И миналата година на 17-18лв вървяха аналогични разговори, какъв балон било тук.Тогава казах
Няма такова нещо и много добре си спомням.Единствения на 18 които ви казваше да купувате,бях аз.
Та и сигурно 20 графики съм постнал.А за балон пък на 18 никой не е говорил.Това е лъжа !
Войните за които говорите, нима в последните 20 години няма войни някъде по света
Аве момче неуко.В Украйна се бият явно и не толкова, големите сили демокрации срещу автокрации .Къде си тръгнал като си толкова неориентиран.
Конфликта пък в Газа също е по тази линия ,но там буквално може да тръгне и 3-та световна
И ти бълнуваш 150% за някви китайски боклуци след като са направили 1300% вече.....
И за това от 47 до 42, никога не съм твърдял и няма да твърдя, че не може да има корекции в цената. На мнение съм обаче, че за момента няма основателна причина, въз основа на която да видим цена от 30лв или още повече 20лв!
След като даваш една прогноза и цената те удари с мокър парцал и даже може да не се върне на това ниво никога,мненията ти могат да се ползват като много добър контриндикатор ! Така че и 30 и 20 през 2024 са много вероятни !
Върха бе направен юни ,но като нива отиде 90 цента по нагоре,понеже е много силно ФОМО-то в Германия,а и Алтерко е Арабски кон,който бяга много бързо (най-бързия на БФБ ) но пистата му свърши и ще заоре в нивите
От днешна дата ако трябва да коментирам,може да видим и нов връх ,с максимално разтягане на локума под 16.80 евро което е АТН в Германия,но това ще е напълно паразитно и фалшиво движение
Това показва само колко наивно глупави сте Нарочно не употребвам по-силни думи които напълно ще прилягат на ситуацията
Процеса е много добре познат и сме го наблюдавали в много балонизирани активи.Камилчета са толкова заслепени,че не виждат реалността .А тя е,две войни около нас в които е намесен целия свят и на прага на икономически колапс.Не на последно място 5.50% ФЕД лихви и лихви които ще са тук за много дълго време !!! Рекордна инверсия по кривите на доходност и рецесия в мотора на Европа !!
Но вие си бълнувайте и нови 1300%,все пак мечтите са безплатни
А и вашите прогнози нищо не струват.Все пак на 47 казахте 100лв,а в момента сме 42.....то до 47 може да не иде никога,там където дадохте прогнозата,вие 150% още бълнувате хахахаа
И миналата година на 17-18лв вървяха аналогични разговори, какъв балон било тук, някой обясняваше колко бил зле кеш-флоуа. Тогава казах, че още първото тримесечие ще са различни нещата и къде сме сега ... с над 30 млн по сметките. Войните за които говорите, нима в последните 20 години няма войни някъде по света (искате ли да Ви ги изброявам). Единственото различно е високите лихвени нива, за които съм споделял, как биха се отразили на компанията.
И за това от 47 до 42, никога не съм твърдял и няма да твърдя, че не може да има корекции в цената. На мнение съм обаче, че за момента няма основателна причина, въз основа на която да видим цена от 30лв или още повече 20лв!
Това показва само колко наивно глупави сте Нарочно не употребвам по-силни думи които напълно ще прилягат на ситуацията
Процеса е много добре познат и сме го наблюдавали в много балонизирани активи.Камилчета са толкова заслепени,че не виждат реалността .А тя е,две войни около нас в които е намесен целия свят и на прага на икономически колапс.Не на последно място 5.50% ФЕД лихви и лихви които ще са тук за много дълго време !!! Рекордна инверсия по кривите на доходност и рецесия в мотора на Европа !!
А и вашите прогнози нищо не струват.Все пак на 47 казахте 100лв,а в момента сме 42.....то до 47 може да не иде никога,там където дадохте прогнозата,вие 150% още бълнувате хахахаа
Те пък защото твоите прогнози нещо струват, особено и като не заставаш с никакви пари съвсем олекваш !
Не мисля, че мнозинството от хората тук очакват нови 1300%, само 150% още..., а пък после ще го мислим!
Колега прав сте трудно ще намерим компания, която ще направи 1300% в следващите 3-4 години. Не мисля, че мнозинството от хората тук очакват нови 1300%, само 150% още..., а пък после ще го мислим!
... Само да Ви онагледя за 3г. са 1300% за 7г. са 2800% за 10г. най-ранните могат да достигнат към 6800%...
трябваше с големи цифри и червен цвят, на неговия език
Тези който купиха са дребни балъци,по- добре виж кой им продаде и защо
И защо босовете продават лалета тук на тази никаква ликвидност ?
А по останалите ви крайно объркани сметки и фантазии ще кажа,че Шменти Груп АД е 1300% за 3г. и то по време на ФЕД лихви 5.50% !
И ще спра до тук.Който има глава на раменете ще си запази профита на живота,понеже няма да им друг такъв шанс близките 5-6г.
Колега прав сте трудно ще намерим компания, която ще направи 1300% в следващите 3-4 години. Не мисля, че мнозинството от хората тук очакват нови 1300%, само 150% още..., а пък после ще го мислим!
... Само да Ви онагледя за 3г. са 1300% за 7г. са 2800% за 10г. най-ранните могат да достигнат към 6800%...
Коментар