Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Тук съм съгласен, ръст без почивка не е здравословен. В цената вече са приходите за 2024, че и донякъде 2025. Предполагам ще достигне връх синхронно със SP на 5000 и после рязка корекция за да допълваме. Това обаче отпада, ако в отчетите се видят признаци новите канали за приходи да заработят активно
Златни страници в историята на БФБ пише тази компания! И е най-добрата реклама която борсата ни е получавала от много години!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНякои индикатори не само че удариха тавана, ами вече пълзят по него, а според мен това няма да продължи дълго.
Голяма графика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеГоре, горе, горе на черешата.
Ех, плаж!
Не оцени и ти златната брошка, та смени кон за кокошка...
Ферари смени за руската трошка
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЕйй, не го оставихте на мира този китайски ребрандировач и гаражен търговец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНякои индикатори не само че удариха тавана, ами вече пълзят по него, а според мен това няма да продължи дълго.
Голяма графика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
Този тип индикатори не работят, друже ... правоъгълник е игрЪтЪ ...
Хубава вечер и до нови срещи на 90
Рокенрол... Шеллишейк Бой...Гоугоу
- 1 like
Коментар
-
Голяма графика
Хубава вечер и до нови срещи на 90
- 3 Харесвания
Коментар
-
Голяма графика
Когато и да кажеш "Ето познах", поне 14 пъти преди това си сгрешил
Не знам как такава успеваемост те мотивира да продължаваш..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Голяма графика
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някои индикатори не само че удариха тавана, ами вече пълзят по него, а според мен това няма да продължи дълго.
Голяма графика
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТова е във Франкфурт:-029/01/24 17:32:13 Last price 30.70 Change to prev. day +8.87% мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар