Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Можеш ли да ми кажеш защо следва да ме е яд - теб никога не съм те слагал в групичката на яхтсмените, но ти упорито ментално стигаш до тяхната одиозна симлицитност? Иначе акцията става максимално чиста, така че чакам появата на професор Каро в най-скоро време
П.С. Един поне ще се похвали ли, че днес е купил/продал, или пак ще научим следварително, че всички са купили на дъно и продали на връх?
П.П.С. Пиър някой ще даде ли (БСЕ Трейдъра), че да поговорим за нещо различно от ъъъъъпппп 200 лева, което аз първи въведох тук и ме триеха по препоръки на знаете кой
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Можеш ли да ми кажеш защо следва да ме е яд - теб никога не съм те слагал в групичката на яхтсмените, но ти упорито ментално стигаш до тяхната одиозна симлицитност? Иначе акцията става максимално чиста, така че чакам появата на професор Каро в най-скоро време
П.С. Един поне ще се похвали ли, че днес е купил/продал, или пак ще научим следварително, че всички са купили на дъно и продали на връх?
П.П.С. Пиър някой ще даде ли (БСЕ Трейдъра), че да поговорим за нещо различно от ъъъъъпппп 200 лева, което аз първи въведох тук и ме триеха по препоръки на знаете койЗнаеш, че за да е успешен един инвеститор се иска упоритост и търпение, защото това не е еднодневно състезание ! А трябва да те е яд, защото и ти упорито пък отричаш и не искаш да приемеш очевадното ! Няма нищо лошо в това да си сложиш ръка на сърцето и да кажеш да сбърках в преценката си за тази компания, не бях прав и т.н. Нормалните хора като сгрешат си признават и продължават напред ! Ти си се законтрил на своята позиция и не та не, обаче виждаш, че компанията и пазара те оборват от няколко години. Ей над това трябва да се замислиш !
Last edited by Zdravko74; 11.03.2024, 18:07.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеСпоред мен нямащите акции тук ще си изядат топките, които няматот яд, че не са си купили !
Данчето, Груеца и още един двама по добре сами да си блокират тази тема и въобще да не припарват тук, че станаха за смях и подигравки !
П.П.С. Пиър някой ще даде ли (БСЕ Трейдъра), че да поговорим за нещо различно от ъъъъъпппп 200 лева, което аз първи въведох тук и ме триеха по препоръки на знаете койNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Промени се това,че NVIDIA се пукна,а американския пазар влиза в дълбока корекция поради тази причина.
Да не мислиш,че тая шитня ШЕЛИ се качва заради някакви фундаменти ?
Просто изадиха невероятен късмет,че напомпиха толкова много NVIDIA -локомотива на всики фондови борси.
Но това нещо свърши и много скоро,а и както винаги става със закъснение,ще бъде разбрано и от местната фауна
Имаш навика да преувеличаваш нормалните борсови движения. Преди няколко седмици те помним с "големия срив" при Шели - цената се "срина" с няколко лева и дойде "края на света" за теб. Е, сега цената е десетина лева нагоре от тогавашните нива.
По-спокойно го раздавай. Пък и в крайна сметка, какво ти пука - нали нямаш акции в "тая шитня"...
- 9 Харесвания
Коментар
-
Промени се това,че NVIDIA се пукна,а американския пазар влиза в дълбока корекция поради тази причина.
Просто изадиха невероятен късмет,че напомпиха толкова много NVIDIA -локомотива на всики фондови борси.
Но това нещо свърши и много скоро,а и както винаги става със закъснение,ще бъде разбрано и от местната фауна
Време беше де те Банетнат..., -що се бавят още!!!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеКолега, тъй като споделяте доста информация за компанията NVIDIA, струва ми се редно да пишете в неина тема, затова създадох такава за Вас и всеки който иска да пише за тази компания отделна тема. Заповядайте линк към темата
NVIDIA Corporation - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
.
Коментар
-
NVIDIA Corporation - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Тук си пишем за Шелли...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Не си бил в играта 2008 г. и затова твърдиш такива абсурди.
Освен това, никога не твърдя "абсурди"
А само без препоръка.
Last edited by precakanoto; 11.03.2024, 15:07.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Винаги има разлика между цената и стойността...(както казва дядо)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеКолега, не че нещо, ама какво ще стане, ако слезе под 65,60? Да продаваме ли, да си скубем косите ли...? В петък беше 61, миналата седмица се въртеше около 59. Какво се е променило в Шели, че да изисква чак такава реакция на цената? Фирмата си е същата, произвежда и продава същите неща, като миналата седмица (месец).
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
Колега, не че нещо, ама какво ще стане, ако слезе под 65,60? Да продаваме ли, да си скубем косите ли...? В петък беше 61, миналата седмица се въртеше около 59. Какво се е променило в Шели, че да изисква чак такава реакция на цената? Фирмата си е същата, произвежда и продава същите неща, като миналата седмица (месец). Цената е бял шум, който не заслужава толкова голямо внимание. Сега е хайп край прогнозата на Монтега. Ще поотмине първоначалния ентусиазъм, ще видим къде ще се кротнат нещата и ще се разцъква топката. Ако си трейдър не ти завиждам... Много ми е чудно феновете на техническия анализ как се оправят в БФБ реалността... Плитък пазар, малки обеми, малко участници, без къси продажби. За мен лично в тази позиция (а и не само в нея) нищо не може да бие buy&hold стратегията. Спестяваш нерви, комисиони (които на БФБ са си цифра) и пропуснати ползи. Нацелването на пазара е игра за наивници с излишни пари. Но нищо де.. и аз като почвах 2006-та година си мислех, че ще купувам по дъната и ще продавам по върховетемненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
Коментар