If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоше,не е Ксетрата причината за спада,а паниката по световните финансови пазари......
..и която паника за пореден път бе проспана от БФБ масовика и му дойде като гръм от ясно небе
Нищо от това което причинява тази паника не се е променило вчера,та да очакваме цветя и рози
Напротив Минчо.
Променило се е нещо и то дори съществено. Цената е станала доста по-ниска и благоприятства за още по-страхотен профит в бъдеще. Ноооо не само топки трябват, а най вече акъл.
За да си над бфб-масовика който се люшка по графиката ден за ден, трябва да знаеш че печелившият смарт-инвеститор може да извлича максимума като гледа напред, поне година към следващият отчет на компанията.
Ти обаче си твърде далече от тази концепция, седящ постоянно с набушен поглед в остаряла графика и повтаряйки една и съща грешка с мантрата че този път ще последва нещо друго, което ти се иска. Напълно навияческа хазартна концепция, която от 3години плещене на глупости продължава и продължава и ще продължава със същия резултат, тоест - с нулев за портфейла ти профит от тази позиция.
С твойта мантра е такъв резултата и при положение, че не смениш програмата - същия резултат ще имаш и в бъдеще - нулев профит! Какъвто ти е алгоритъма с входните данни - резултата остава същия!
На Ксетрата акцията е отскоро там, не я познават добре там, нямат история. Затова й нямат доверие още и я разпродаваха вчера. Увлякоха и нашата борса. Днес обратно нагоре.
Тоше,не е Ксетрата причината за спада,а паниката по световните финансови пазари......
..и която паника за пореден път бе проспана от БФБ масовика и му дойде като гръм от ясно небе
Нищо от това което причинява тази паника не се е променило вчера,та да очакваме цветя и рози
На Ксетрата акцията е отскоро там, не я познават добре там, нямат история. Затова й нямат доверие още и я разпродаваха вчера. Увлякоха и нашата борса. Днес обратно нагоре.
За пореден път купуваш чупени трендове.Имаш някаква слабост
Действията ти не са на техничар,никой такъв няма да купи тук,а на някъв новобранец ,който като види какъв да е спад и бърза да купува.
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би било
Ами супер - възможност за допълване на печеливша компания с нула дълг и растящи продажби
Хич не ми пука - аз не съм тук заради "близките дни"
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би било
Коментар