If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето ти пак картинката, че явно недовиждаш с колко са нараснали акциите от началото на годината ! Интересно е кой се тресе, ти който нямаш нищо или ние, които направихме и изпращаме една много успешна година !
Ха, това е интересно. Предните пъти, когато Кирш купуваше, имаше скокове малко след това.
Шелли груп ЕД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:21
Уведомление по реда на чл. 19, параграф 3 от Регламент 596/2014 относно сделки с акции на "Шелли Груп" EД на лица изпълняващи ръководни функции
Прикачени файлове: Уведомление
Първо, точно ти няма как да ми даваш оценка, защото имаш само бегли познания по ТА.
Второ, много добре знам какви графики се гледат при ТА.
Трето, предпочитам да работя с дневни графики, защото съм спекулант и търгувам доста често. Едва ли правиш около 1000 сделки на година, тъй че не очаквам да ме разбереш
Първо ти пишеше двойки а сега среден 3....напредваш....
Цената Шаран е под 3-те важни МА,като за пръв път те се наредиха в меча формация,а именно ,най-отгоре 200,после 100,после 50,като и две от тях сочат надолу.
Яко подстригване на шарани и гугутки ще има
Първо, точно ти няма как да ми даваш оценка, защото имаш само бегли познания по ТА.
Второ, много добре знам какви графики се гледат при ТА.
Трето, предпочитам да работя с дневни графики, защото съм спекулант и търгувам доста често. Едва ли правиш около 1000 сделки на година, тъй че не очаквам да ме разбереш
Коментар