Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Shelly is possibly one of the biggest threat to every IoT player out there. They will buy your insolvent competitor for peanuts, connect it to their platform, energize it with their lowest cost advantage, and then come at your IoT verticle like an undead zombie with superpowers.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Много е кисело това грозде
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Обаче цена на акцията от 35-37 евра ми се вижда височка ;-)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеЗащо не коментирате вземанията от клиенти в размер на 47,6 мил. и нарастват с 2,5 пъти ;-)
Даваш свои устройства на гиганти като Беко и Самсунг да ги влагат в свои ел. уреди. Естеството на тези нови за Шели бизнес отношения, предлага някакво техническо забавяне в разплащанията от тези клиенти. Няма драма! Впрочем има.. за разни груйчовци, дантели, петьоб-чета и пр. "прозорливи" красавци
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Тея нестават ,
мойта целева цена е 57 евро в следващите 16 месеца.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Виждам от постовете ти, че си млад, невладеещ добре емоциите си и аджамия в инвестирането. Вероятно заради това не знаеш, че в Брефа няма мажо!!! Запитай се, какъв е отговора на въпроса, който зададе dido_yord - за огромните вземания от клиенти. Аз го знам, но не съм сигурен дали ти го знаеш, защото нямаше да си така въодушевен.
Не знам как и какво ви влече повечето БФБ да хейтите в темата на Шели! При положение че нямате акции, какво може да си помислим за вас? Изпуснати печалби? завист?, какво друго, че не се сещамLast edited by X_Y; 15.08.2024, 09:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКласификация на Montega AG към Shelly Group AD
Фирма: Шели Груп АД
ISIN: BG1100003166
Причина за изследването: Актуализация
Препоръка: Купете
от: 14 август 2024 г
Целева цена: 49,00 евро
Ценова цел в бъдеще: 12 месеца
Последна промяна в рейтинга: -
Анализатор: Бастиан Брач
мойта целева цена е 57 евро в следващите 16 месеца.
Коментар
-
Класификация на Montega AG към Shelly Group AD
Фирма: Шели Груп АД
ISIN: BG1100003166
Причина за изследването: Актуализация
Препоръка: Купете
от: 14 август 2024 г
Целева цена: 49,00 евро
Ценова цел в бъдеще: 12 месеца
Последна промяна в рейтинга: -
Анализатор: Бастиан Брач
Last edited by tony1975; 14.08.2024, 18:41.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеА ти ще си изглежда третия хейтър, новопоявил се в отмъстителния отбор на завистливците на ръста на Шели. Е за твоя жалост мажовците на Шели каквото са казали от няколко години го изпълняват точно и дори преизпълняват. А мажовците на брефа ще кажеш ли какво са обещали и изпълнили. Нищо нали. Зиро. Не бих сложил и стинка при такива измамници с общата прескъпа кола за гъзария.
Затова чети и завиждай. Мажовците на брефа са на светлинни години назад от тези на Шели.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар