Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Манипулация с цел да кача цената

Относно думите Ви, наистина ли мислите, че имат тежест върху някого. Идеята да цитирам Вашите постове е да Ви покажа как казвате диаметрално различни неща. За мое огромно щастие имам много добра памет и нямам нужда да правя каталози, а е достатъчно да се върна само няколко месеца назад. Ще включа коментар и по втория Ви пост. Вие казвате, че не сте даден човек после казвате, че сте този човек. Как се казва на такъв човек? Поствате графики, с които изказвате предположение за модел, който може да се повтори и той се повтаря и да акцията направи 300%. Вие сте си взели толкова на колкото сте били доволен. И може би съжалявайки от пропуснатите ползи от изхода Ви на колко беше 27лв., не спирате да обяснявате какъв балон било тук и т.н. Нямам намерение да разчитам анализите Ви, четете си ги както искате, ако искате изкарвайте пари, ако искате не изкарвайте. Как мислите дали е от значение да се следи мисловния процес на постващия в този случай?
Би ми било интересно да споделите моите противоречиви постове относно компанията или относно, която и да било друга! Винаги съм твърдял и продължавам да твърдя, че това е най-добрата наша публична компания, която изпълва със смисъл думата "Публична"! Много други компании им подръжават и се опитват да вървят по стъпките им!
Коментар