IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Цитираните цифри са чиста лъжа и са силно манипулативни.Нито съм говорил за 27лв,нито вие сте казвали,че ще зареждате на 34.
    Допреди няколко месеца само твърдяхте,че всеки момент отлитаме на 200лв,а цената от 7 месеца пада като руски самолет
    За да не лъжете повече ,20 евро да,там е средносрочния ми таргет,ако не може да преобразувате евро в лева ,има калкулатори,ползвайте ги
    Как беше фактите са си факти. Предполагам няма да казвате, че Вие нямате други профили, защото наскоро го уточнихме това, та...

Това са думи от момент, в който цените бяха още в левове, та да изкривявате, че ставало въпрос за евро, някак си не се връзва! Не съм казал, че сте говорили за 27лв, а че от момента, в който продадохте на около 27лв с 55% профит както тръбяхте, говорите за спад! От 27лв, казвате че ще спада!

Що се отнася до това дали съм обявявал къде ще допълвам...

...пак има картинка. Ако погледнете ценовия диапазон в Германия за 27 септември е 34-34.80 Евро. Ако Ви е трудно да извличате информацията от думите, може да поискате следващия път да дам точната цена и обем, на който ще пусна поръчка.

И накрая относно 200лв, ще се радвам да ми покажете тези ми думи. Моята цел е 100лв през 2026г., като съм напълно наясно, че няма да е там утре, като ще има моменти на по-рязък скок и моменти на консолидация, които ще са удачни за допълване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
      ...а пък аз, както казах преди не много време чаках под 34, за да си допълня. И понеже малките периоди не са от значение да видим след година дали е било правилно или не!
      Цитираните цифри са чиста лъжа и са силно манипулативни.Нито съм говорил за 27лв,нито вие сте казвали,че ще зареждате на 34.
      Допреди няколко месеца само твърдяхте,че всеки момент отлитаме на 200лв,а цената от 7 месеца пада като руски самолет
      За да не лъжете повече ,20 евро да,там е средносрочния ми таргет,ако не може да преобразувате евро в лева ,има калкулатори,ползвайте ги
      Last edited by danetha; 28.11.2024, 13:22.

Коментар

Нито фундамент,нито графики,нито "price action" са ви ясни.
        Почвам с price action-а .Последните 20 дни има голям обем в Германия ,а цената ПАДА !!! Да,с малко (4-5% ) ,но ПАДА ,а не се качва при такъв рекорден даже обем ! ОЩе ли не загрявате При такъв обем цената трябваше да скочи с поне +30% ,а тя ПАДА -5% Нещо много важно.Обема тук е разпределен в 6 дни,а не в един,но едва ли ще осмилите и това.

Ето ги дните с големия обем,спад ли или да?

Добре ако намалим срока от месец на 20 дни, добре. Ако искате можем да ги гледаме и на тикове

Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
        Ето го и по-големия хоризонт за който говоря 7 месеца !!! Спад ли е или да?
        На вас може да ви се искат много неща,но фактите са си факти

И понеже големите периоди са по-важни, както сте казвали, предлагам да отделим повече на тази Ви графика. Гледайки последните седем месеца, ДА, има спад, не мисля, че някой ще го отрече! Само че по-големия хоризонт на спад, за който Вие говорите, започна Юни миналата година! За този спад говорите от 27лв, а от тогава до сега сме леко по-нагоре! Както и преди съм казвал, това което наблюдаваме е повишение-консолидация, и после пак повишение-консолидация. Както казвате на мен може да ми се искат много неща, ама фактите са си факти. Не изваждам на показ само част от картинката, а цялата. За мен няма нищо неестествено в движението. Ако Вие виждате нещо притеснително в това движение, седите настрани и си казвате колко е зле положението в следствие на което не инвестирате в акцията. Толкова е просто!...

...а пък аз, както казах преди не много време чаках под 34, за да си допълня. И понеже малките периоди не са от значение да видим след година дали е било правилно или не!
        Last edited by Key Ru; 28.11.2024, 13:13.

Коментар

Пак копираш стария вълк
          Теб никога не съм те копирал и не мисля че някога ще го правя. Ако те копирах нямаше да пускам графики, а снимки на елхи, подводници, самосвали и снегорини
          Last edited by Спекулант79; 28.11.2024, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Младежо, след черния петък идват коледните намаления, т.е. по мои сметки имаш около 40дни да си измислиш нов Ник Не си губи времето с ТА, който никога не ти излиза - използвай тези 40 дни пълноценно
            Един прост копи/пействач на новини не мисля,че може да дава оценки ,камо ли за неща от който хал хабер си няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
              Докато цената е над нивото на подкрепа и 200 дневната средна не виждам повод за притеснение
              Пак копираш стария вълк
              Едно уроче ако позволиш Колкото повече я тестват,толкова по-слаба става

Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
              Нов ден,нови дъмпове.Край нямат ей....
              Накрая ще има печени гугутки за вечеря

https://www.tradingview.com/x/pB17eRHa

Last edited by danetha; 28.11.2024, 08:56.

Коментар

• Докато цената е над нивото на подкрепа и 200 дневната средна не виждам повод за притеснение

Голяма графика

Коментар

• Младежо, след черния петък идват коледните намаления, т.е. по мои сметки имаш около 40дни да си измислиш нов Ник Не си губи времето с ТА, който никога не ти излиза - използвай тези 40 дни пълноценно

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                    Да вземем пък да задълбаем и да видим. Последния месец в Германия 100к бройки
                    Нито фундамент,нито графики,нито "price action" са ви ясни.
                    Почвам с price action-а .Последните 20 дни има голям обем в Германия ,а цената ПАДА !!! Да,с малко (4-5% ) ,но ПАДА ,а не се качва при такъв рекорден даже обем ! ОЩе ли не загрявате При такъв обем цената трябваше да скочи с поне +30% ,а тя ПАДА -5% Нещо много важно.Обема тук е разпределен в 6 дни,а не в един,но едва ли ще осмилите и това.

Ето ги дните с големия обем,спад ли или да?

Ето го и по-големия хоризонт за който говоря 7 месеца !!! Спад ли е или да?
                    На вас може да ви се искат много неща,но фактите са си факти

https://tvc-screenshots.investing.co...738ec5ba15.png

Last edited by danetha; 28.11.2024, 08:05.

Коментар

.........
                      Даже ако задълбаем,последните 20 дни има 6 с голям обем от над 10к акции в Германия,а цената пада ! Това е голяма акула с вътрешна информация най-вероятно, която дъмпва върху масовката,знаещ ,че неориентираната риба ще стиска,чакайки данните за Черния Петък.Много стар тайминг трик.Правят го само най-добрите.Най-вероятно е г-н Кирш или къвто там беше.Или свързани лица.
                      Да вземем пък да задълбаем и да видим. Последния месец в Германия 100к бройки

... да пада, колко да пада? Движи се в рейндж.

На нашата борса същата картинка. Почти 40к бройки цената отново си е същата.

Броя закупени акции от г-н Кирш е публична информация, както и ако е продал е необходимо да го обяви, така че и тази теза е безпочвена.

Това което имаме е доста приличен обем и на двете борси на цена в не много широк рейндж, което казва че пазара оценява компанията на тези ценови нива.

.... а не на 20лв, както говорите от миналото лято!
                      Last edited by Key Ru; 28.11.2024, 00:35.

Коментар

• Вънка нек' си вали я съм си добре!

Коментар

Заминават другия път.Продават масивно и на двата пазара.Тук 7к,там 17к акции на тезгяха само днес !!! ,а цената пада ли пада вече 7 месеца.
                          Ако ги купуваха и да "заминават за немско "при тоя обем да е +20% само днес,а не да свети червено за пореден ден
                          Но се иска нещо и между ушите ,не само хейт от мрънкалници
                          .......
                          Драги ми смехурко, не ти ли стана ясно, че нас цената не ни интересува краткосорочно. Интересува ни само едно единствено нещо и това е прозрачността от страна на мениджмънта да продължава, продажбите да продължават да растат с достатъчно приличен темп, креативността за справяне с икономическа/политическа/геополитическа обстановка да е все така адекватна.
                          Вземи си чашката с дедовата и се почерпи в друга тема където треперещите ръце са повече, тука сме железни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                            Нищо няма да обере щото всичко заминава за немско дето се лапа на тези цени
                            Заминават другия път.Продават масивно и на двата пазара.Тук 7к,там 17к акции на тезгяха само днес !!! ,а цената пада ли пада вече 7 месеца.
                            Ако ги купуваха и да "заминават за немско "при тоя обем да е +20% само днес,а не да свети червено за пореден ден
                            Но се иска нещо и между ушите ,не само хейт от мрънкалници

.........

Даже ако задълбаем,последните 20 дни има 6 с голям обем от над 10к акции в Германия,а цената пада ! Това е голяма акула с вътрешна информация най-вероятно, която дъмпва върху масовката,знаещ ,че неориентираната риба ще стиска,чакайки данните за Черния Петък.Много стар тайминг трик.Правят го само най-добрите.Най-вероятно е г-н Кирш или къвто там беше.Или свързани лица.
                            Last edited by danetha; 27.11.2024, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              ++
                              Хейтъри-мрънкалници които нямат хартишки, няма какво да продадат,...нямат пари да се обръснат дето се казва, а тук черен петък се задава за мечадарчетата, много черен ....
                              Ама лошара новина за тях е, че такава се очертава и цялата 2025, - прогноза за класацията на Биг Беър правя, че не се знае как ще ме увери съдбата дотогава, пък и да не забравя...
                              Както казваше Дядо Коледа(у) "луканките съхнат до Коледа, за да станат годни за консумация "
                              Чакам и аз с огромен интерес данните, които ще дадат за черния петък. Дали ще извадят едни 40млн продажби тази година (ясно, че може да са повече), ама ще издържим още една седмица да научим равносметката.

Поздрави!

Коментар

• Виртуалната карта(люпилнята за пиленца, както я нарече Инта) умря - сигурно не може да смогне да визуализира новите устройства ?

Коментар

Working...
                                X