IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fordi Разгледай мнение
    Дали вече има инфо относно влизането в SDAX?
    мисля, че ще остане за септември

Коментар

• Дали вече има инфо относно влизането в SDAX?
      Ако искаш нещо се бориш,ако не го постигнеш-не мрънкаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от evren Разгледай мнение
        В Швеция знаят ли за играта Черен Петър?
        Не вярвам да я знаят. Нали знаете, че игрите на карти, както и почти всичко,са измислени от предците ни, населявали днешни България и Северна Македония! Сега ще ги образоваме тъпите западняци.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
          Изглежда, че скоро търговията на Ксетра ще приключи. Няма предлагане.
          В Швеция знаят ли за играта Черен Петър?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Как да няма предлагане, г-н Груев има едни 15 бройки
            Цъ, той с тях си купи апартамента

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
              Изглежда, че скоро търговията на Ксетра ще приключи. Няма предлагане.
              Как да няма предлагане, г-н Груев има едни 15 бройки

Коментар

• Изглежда, че скоро търговията на Ксетра ще приключи. Няма предлагане.

Коментар

• виждам, че продавате Шелли и купувате BREF... ще се караме!

Коментар

• ЯХТАТА явно снове между Германия и Швеция.

Коментар

• Един интересен анализ, който ми попадна току що от един Discord чат в Швеция (от преди доста време е, но аз поне не го бях виждал до сега):
                      https://www.thelongview.io/p/potenti...dRedirect=true

А иначе, за който има интерес, ето линк за Discord, пускат интересни неща за Шели (шведският може би няма да ви е проблем с гугъл транслейт):
                      https://discord.gg/wqb7aTs2uq

Прави ми впечатление, че продуктите на Шели се продават в локални магазини вече освен многото онлайн търговци. Даже и доставчикът ми на електричество предлага Шели през аппа
                      Last edited by coolio_; 10.06.2025, 14:17.

Коментар

• https://www.investor.bg/a/566-novini...yata-i-trafika

Мирчо Мирев, Shelly: София има нужда от по-интелигентно и мащабно управление на енергията и трафика

Това включва внедряване на сензори, умни осветителни системи, интелигентни светофари и решения за автоматично насочване на трафика, коментира ръководителят на отдел "Интеграции" в Shelly Group

Коментар

• Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнение
                          Интересно ми е какво ще препоръчат от Монтега - дали ще променят таргета или ще оставят пак 54Евро.
                          Да кажат онези овчарлъци от Елана. Многознайковци са и за последната година-година и половина се напускаха в тубата на "анализи" -фашкии, от типа: дали щяла да издържи цената и тем подобни глупости. Докато Шели им огъваше диоптрите нагоре, не смееха официално да се явят, но пускаха разни тролове да плачат по темата. "Анализаторите" им особено се активизираха, докато траеше корекцията под формата на хоризонталното движение. Ако досега не са разбрали, какво означава това ... по-добре изобщо, да не се упражняват с анализи.
                          Албански реотани по балкански стандарт...Още бой ги чака.
                          Last edited by August; 09.06.2025, 11:04.

Коментар

• Интересно ми е какво ще препоръчат от Монтега - дали ще променят таргета или ще оставят пак 54Евро.

Коментар

• Груев, остави го Шелито на гещалта, да ни "троши" портфейлите (наобратно) и да ни мъчи с въпроса "кога ще стигнем цената на Спиди", Ами дай по-добре една прогноза за мача с Кипър тая вечер - ще бием ли, ще паднем ли .
                              Last edited by precakanoto; 06.06.2025, 18:45.

Коментар

• Внимавайте да не спекулирате много с гаражния търговец, че Груев може да ви прати тези

НАП, КЗК и КЗП ще правят съвместно проверки срещу спекулата преди еврото

Институциите подписаха споразумение за общи действия срещу необосновано повишаване на цените

Коментар

Working...
                                X