Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by Black and white cat-foot; 20.06.2025, 12:11.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Значи Орсеро сигурно са галактическа компания защото имат 10х продажбите на Шелли, че и по-голяма печалба. Но хей, листнати са само на някакъв умрял сегмент в Италия, нищо че е много по-вероятно човек да попадне на техен банан или ананас отколкото на някоя джаджа на Шелли. Наистина ли вярваш, че ще правят по 50 милиона продажби на месец през 2026? DCF анализът какво показва като маржове? Някакви икономии от мащаба, или ефекта от маркетинга почва да натиска маржовете още повече надолу?Last edited by Key Ru; 20.06.2025, 10:17.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи Орсеро сигурно са галактическа компания защото имат 10х продажбите на Шелли, че и по-голяма печалба. Но хей, листнати са само на някакъв умрял сегмент в Италия, нищо че е много по-вероятно човек да попадне на техен банан или ананас отколкото на някоя джаджа на Шелли. Наистина ли вярваш, че ще правят по 50 милиона продажби на месец през 2026? DCF анализът какво показва като маржове? Някакви икономии от мащаба, или ефекта от маркетинга почва да натиска маржовете още повече надолу?
Явно си от по-младото поколение, щото едно време всички учителки по математика в училище ни казваха, че не може да сравняваме ябълки с круши
Но явно този лаф е бил актуален предния век, той и сега е актуален, но по-малко известен както е видно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!
Коментар
-
Предупреждавам те, че това което се случва на БФБ не е точно законно и никак не е за гордеене че не се допитваш до никой
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Не колега, ето това я прави световна компания, с продажби от единия до другия край на света...
... това че се търгува и във Франкфурт е само бонус. Що се отнася до приходите, само преди три години, толкова бяха годишните приходи! А в края на следващата година ще са за месец!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Нещо съвсем ти изгубих мисълта ! За какво да ме глобяват ? Предупреждаваш ме за какво ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
ооо световна била с 50 милиона приходи на тримесечие
... това че се търгува и във Франкфурт е само бонус. Що се отнася до приходите, само преди три години, толкова бяха годишните приходи! А в края на следващата година ще са за месец!
- 1 like
Коментар
-
После да не мрънкаш, че са те глобили от КФН, предупреден си
Коментар
-
Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
"Мноу си тъп Саше!" - както пееха в Комиците
Това се е случвало стотици пъти на БФБ! Само за груйчо конспиранта е все още изненадващо и непроумяващо
Обяснявам бавно, за да схванеш най сетне: Когато на пазара има голям продавач с пакет акции, много често няколко посредника събират купувачи сред своите активни клиенти. На който прояви желание да купи му казват "Постави си оферта на цена..." (в случая беше 6,50).
Това се случва редовно и по много позиции на БФБ. Само новобранците и неразбиращите от търговия не го знаят.. или се правят че не го, за да си измислят интрига и конспирация, оправдаваща неадекватните им прогнози и очаквания вече 4 години!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Аз не се допитвам до никой ! Твоя воля е да се допитваш до когото си искаш !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, на ксетра за последната година са минали 1 154 310 бр плюс 79 560 на обикновения пъзар във Франкфурт плюс тези, които казвате Вие на нашата борса са 1 777 605 бр при ФФ (това което не е в двамата мажоритарни собстваници) 7 341 800 е 24%. Мен това ме устройва, ако Вас не Ви устройва, не си купувайте Шелли, тъкмо няма да ми вдигате цената
На БФБ търговията спрямо ФФ е 13,4%
И ако се чудите защо смятам обемите на Шелли на трите пазара, то е защото Шелли е световна компания и се търгува на съответните три пазара. Аз лично покупките, които имам на компанията през последната година всички са ми на Ксетра.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение
По - точно 52 652 акции по един лев.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар