Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Греъм, всичко това е нормално, няма защо да се упрекваш.
Преди месец още подсказвах, че сме в сезона на мечите капани.

Конкретно имах предвид, че сме във фаза след първи импулс от дъното. Което беше и двойно. Това е труден период, в който публиката все още не вярва, че индексът има път нагоре и лесно се лъже да пробва спекулация. Не говоря за теб, а по принцип. Усещането в мечи капан е кофти преживяване, и аз го знам от опит, а предполагам и всички с повечко стаж на бфб са го преживявали. Но по-опитните играчи бързо се връщат в в позиция

Според мен, тази ценна книга не е спекулантска и е по-добре, да се държи дългосрочно.
Това, че расте толкова бързо, спрямо останалите картони в индекса, също е нормално. След като за само едно тримесечие продажбите са колкото за предишната година, значи резултатите се движат по експонента. Не виждам защо да няма причина и цената да следва същата посока. Следователно тук резултатите са толкова по-бързи спрямо другите хартии, че и съответно мечките следвайки логиката на другите книжа, имат много по-голяма вероятност да се окажат излъгани. Още повече, че предстои възход и на самия индекс. Просто публиката не е виждала такава акция на бфб, при която всеки следващ отчет да е в състояние, да разбива мечетата

без препоръка и както казваше БСЕ - търпението е злато, пък който има книжата, ще може да види, къде ще го заведе възходът на Алтерко
Крайните песимисти, кеширали и вкарали се в мечи капан е добре да знаят, че тролните им са изцяло излишни, защото се явяват добър положителен сигнал - Както казваше Батя - "има кой да гони цената по баира"

Коментар