IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    За какво да крия, че пропуснах част от растежа а съм си пълнил кошничкта под 3 лева. В един момент изглупих и продадох. Един колега ме попита на лично и му казах.Така че има свидетели. Ако седна сега да лъжа какво? Ще стана по-богат, по-умен, по-.... ? Важното, е че се усетих и се върнах....
    +
    Греъм, всичко това е нормално, няма защо да се упрекваш.
    Преди месец още подсказвах, че сме в сезона на мечите капани.
    Конкретно имах предвид, че сме във фаза след първи импулс от дъното. Което беше и двойно. Това е труден период, в който публиката все още не вярва, че индексът има път нагоре и лесно се лъже да пробва спекулация. Не говоря за теб, а по принцип. Усещането в мечи капан е кофти преживяване, и аз го знам от опит, а предполагам и всички с повечко стаж на бфб са го преживявали. Но по-опитните играчи бързо се връщат в в позиция Така, че поздравления.
    Според мен, тази ценна книга не е спекулантска и е по-добре, да се държи дългосрочно.
    Това, че расте толкова бързо, спрямо останалите картони в индекса, също е нормално. След като за само едно тримесечие продажбите са колкото за предишната година, значи резултатите се движат по експонента. Не виждам защо да няма причина и цената да следва същата посока. Следователно тук резултатите са толкова по-бързи спрямо другите хартии, че и съответно мечките следвайки логиката на другите книжа, имат много по-голяма вероятност да се окажат излъгани. Още повече, че предстои възход и на самия индекс. Просто публиката не е виждала такава акция на бфб, при която всеки следващ отчет да е в състояние, да разбива мечетата
    без препоръка и както казваше БСЕ - търпението е злато, пък който има книжата, ще може да види, къде ще го заведе възходът на Алтерко
    Крайните песимисти, кеширали и вкарали се в мечи капан е добре да знаят, че тролните им са изцяло излишни, защото се явяват добър положителен сигнал - Както казваше Батя - "има кой да гони цената по баира"

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Очаквам корекция тук и мисля, че моментът е дошъл. Много хубаво не е на хубаво.
      Твойте ли бяха 800 броя в края на сесията?

Коментар

Казваш да мажем ските ли ?

Коментар

Не се притеснявай , ще си ги вземеш малко по-скъпо !

Коментар

• Очаквам корекция тук и мисля, че моментът е дошъл. Много хубаво не е на хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              ................Греъм, Евала за признанието и самоиронията
              За какво да крия, че пропуснах част от растежа а съм си пълнил кошничкта под 3 лева. В един момент изглупих и продадох. Един колега ме попита на лично и му казах.Така че има свидетели. Ако седна сега да лъжа какво? Ще стана по-богат, по-умен, по-.... ? Важното, е че се усетих и се върнах....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                Тоя разбирател е дебела глава - държи на инат. Императорът обичаше такива завъртени бройки
                Това е основна инвеститорска грешка.. поддаваш се на емоции и обичаш или мразиш дадена акция на инат! Аз също съм я допускал няколко пъти и се надявам вече да съм си взел поука. Колкото по-малко емоции влагаш при инвестирането и повече хладен разум и трезва преценка на ситуацията, толкова по-добре.. Понякога се плащат много скъпи уроци докато се асимилира добре!

Греъм, Евала за признанието и самоиронията

Коментар

Аз съм полуглупак. Няма да кажа защо .... Не съм плюл, ама съм полуглупак признавам си
                  То и аз продадох на седем и нещо и си го казах, ама не съм плюл като глупак след това.

Коментар

Начи току що стана сделка за 666 акции .... Айде Грую признай си .... Нали обичаше такива завъртени бройки
                    Тоя разбирател е дебела глава - държи на инат. Императорът обичаше такива завъртени бройки
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Начи току що стана сделка за 666 акции .... Айде Грую признай си .... Нали обичаше такива завъртени бройки
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                        Тук пък как не излезе някой да си признае какъв глупак е бил като е оплюл акцията от 4 до 12 лв. И то за седем месеца. И то не на ексел, а всеки който е искал да продаде, може за го направи. Ама Бай Ганю не ще да си признае.
                        Аз съм полуглупак. Няма да кажа защо .... Не съм плюл, ама съм полуглупак признавам си
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                          Гоуемия играч с топките - радвай се, че няма къси!. Ако имаше, досега щяха да са ти изкъртили зъбките. Играл си ти на къси...
                          Играе си с късия

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

...., при липса на къси на бфб, заложил съм само по една хубава бутилка уиски с $ за резултатите от продажбите за тази година - евала му правя, може да се бъзикаме иначе, но се оказа с топки!)
                            Гоуемия играч с топките - радвай се, че няма къси!. Ако имаше, досега щяха да са ти изкъртили зъбките. Играл си ти на къси...
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хубаво мнение, благодаря, приемам всички критики и не се смятам за безгрешен! Голям не съм други са професионалните инвеститори тук, но и беден не съм - всъщност, много е вероятно стандартът ми на живот да е много по-добър от на 90% от акционерите тук. И да, за момента аз греша - не просто греша, греша катастрофично - за разлика от много други нямам мания за непогрешимост и винаги се старая да гледам реално на нещата. Обаче ми мирише от километри на постановка, тип онази с Каролев и една банка с едни туитове и една цена, дето сега е 4-5 пъти по-ниска. Да видим, да видим, нека аз да греша (все пак не съм сложил пари тук, то няма и как де, при липса на къси на бфб, заложил съм само по една хубава бутилка уиски с $ за резултатите от продажбите за тази година - евала му правя, може да се бъзикаме иначе, но се оказа с топки!), а вие всички да сте прави - никога не съм завиждал на чужд успех и едва ли някога ще завиждам. Успех на държащите тук и все напред и нагоре. Ето, самобанирам се до края на този месец в тази тема и можете да си пишете на спокойствие, няма да ви преча, аз моето за пиесата и режисьора съм си го казал. Бъдете здрави!

Ееей къндиса най после! Остави ни да се самонавиваме и обираме каймака, то от исипаната помия нищо се не види и не знае човек, на коя пряка да застане, та сбере некой келепир!

Коментар

• Тук пък как не излезе някой да си признае какъв глупак е бил като е оплюл акцията от 4 до 12 лв. И то за седем месеца. И то не на ексел, а всеки който е искал да продаде, може за го направи. Ама Бай Ганю не ще да си признае.

Коментар

Working...
                                X