If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То в проценти е много лесно. Хайде всеки да си каже какви пари ще спечели при 460% печалба. Да не се окаже накрая, че печалбата е 460%, но при първоначални вкарани 100 лева.
Иванчо,кажи си като ти напира...ако ли не заповядай на събранието да си покажеш листчето ...
И умната с повишаването на средната цена в портфейлите, че от 2 седмици тук акционерите намаляват. Пък все пак трябва да има на някой да се продадат тези акции.
Намаляха, защото си продадоха акциите на фонда и чакаха да си ги върнат по евтино, но сега пак растат акционерите включително и цената.
И умната с повишаването на средната цена в портфейлите, че от 2 седмици тук акционерите намаляват. Пък все пак трябва да има на някой да се продадат тези акции.
Ами тя логиката е точно обратната бе Генчо! Колкото по-малко хора държат акциите, толкова повече са потенциалните купувачи
Но аз се опасявам от друг проблем... Дали ще има достатъчно продавачи във Франкфурт след време, че да стане хубава търговия и да има ликвидност акцията
Аз ще направя 460% печалба при цена 26,77 лв. Така че ще трябва да почакам още известно време
Пожелавам го от сърце. Гледам голяма дискусия породи днес това което бях написал.... Че даже имаше желаещи да разбрат абсолютната стойност на печалбата... Що за хора... мога да напиша нещо от рода на Ден Години храни
Браво момчета! Браво! Незабравимо ....
маркет кап 200 мил. и РЕ 85 за гаражен бизнес, уал
Явно заразата от ковид и малоумщина нямат граници и местните хорица си хвърлят паричките на воля
Успех, но внимавайте
Бай Валю, я кажи ти колко изкара, докато тровиш хората, които направиха 460%?
Купонът не е вечен братлета
Да не ви окапят п.......е /паричките/
Купонът не е вечен, сестро!
Да не ти окапят... лигите.
Браво момчета! Браво! Незабравимо ....
маркет кап 200 мил. и РЕ 85 за гаражен бизнес, уал
Явно заразата от ковид и малоумщина нямат граници и местните хорица си хвърлят паричките на воля
Успех, но внимавайте
Купонът не е вечен братлета
Да не ви окапят п.......е /паричките/
Бай Велю, добре дошъл. Но какво са 200 мил като маркет кап -това е лесно забравимо, когато маркет капа прелети красиво като чайка и през чайка-фарма. Нали сме вече светът на фармацията, ще гоним вируса със трибестан Не е граматично правилно да кажем "със", но го ползваме за благозвучие така че, не е препоръка
Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, рано или късно ще видиш първия милион да се носи по течението.
П.С. Не е препоръка.
П.П.С. И не съм съвсем сигурен в цитата...
Верно имаше май китайска мъдрост по въпроса и то така удачно казана
А къде е логиката, човек да бяга сам от милиона, който му носи реката И то комай въпроса стана ясен и без отговор и без препоръка
Коментар