IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Тук няма вече какво да се пише. Напълно безсмислено е. Всеки Петък гледаме как някой помпи цената. Няма как дружество с продажби 45 милиона да струва 250 милина, На бунаци ли ни правите?
    Хари,никой не те прави на бунак.
    Успокой се.
    ​​​​​​
    ​​очаквай 14 лв. next week

Коментар

• Мечките са така шамаросани в позицията че вече сами си приказват и вият на умряло.
      Кажете им какви хапчета да пият, за да се успокоят с глупостите и да не досаждат на истинските инвеститори
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Харко не е писал днес.
        Груйката не може да го замести качествено.
        Тук няма вече какво да се пише. Напълно безсмислено е. Всеки Петък гледаме как някой помпи цената. Няма как дружество с продажби 45 милиона да струва 250 милина, На бунаци ли ни правите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Друго исках да кажа, но нейсе - дори и само заради басът има положително отношение към теб. Бъди здрав и успешен - а за тази позиция отдавна съм казал, че ще се носят легенди - от урва на урва, и от век на век.
          П.С. И се разберете с Батя - и той твърди, че само за него говоря.
          П.П.С. А тук виждаме теорията на професор Каро в действие - абсолютно чиста акция, тотално откъсната от какъвто и да е фундамент. Айде, че имам парти - нали е грип, та трябва и партита да правим - мъъъъъкаааа. Наздраве - догодина ще отворя твоето уиски точно за днешния празник - мисля, че съм ти избрал много добър повод, за да те споменем с добро
          Браво груйчо, съсипа форума с глупости. Това ти го признавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Аз басове не съм предлагал. Приех твоето предложение за да не твърдиш, че не си стоя зад думите. Това, да се хващаш за басове, когато можеш да си купиш акции е комично. Втората причина да приема баса е, че поради липсата на къси ти нямаше как да застанеш зад думите си и да си загубиш парите. Да критикуваш хора купили акции за стотици хиляди че се скрили е пародийно и буди насмешка. Борсата не е мерене на пишки и блъскане в гърдите колко сме най.
            Между другото не знам какви комплекси имаш от мен, че всяка втора дума ти е dddd, но след тази реклама, която ми правиш, ще ме превърнеш от скромен спекулант в легенда.
            Друго исках да кажа, но нейсе - дори и само заради басът има положително отношение към теб. Бъди здрав и успешен - а за тази позиция отдавна съм казал, че ще се носят легенди - от урва на урва, и от век на век.
            П.С. И се разберете с Батя - и той твърди, че само за него говоря.
            П.П.С. А тук виждаме теорията на професор Каро в действие - абсолютно чиста акция, тотално откъсната от какъвто и да е фундамент. Айде, че имам парти - нали е грип, та трябва и партита да правим - мъъъъъкаааа. Наздраве - догодина ще отворя твоето уиски точно за днешния празник - мисля, че съм ти избрал много добър повод, за да те споменем с добро
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ми нормално - само 4Д имаше топки да предложи бас, другите "яки пичове и позитивни хора" се скриха.
              Аз басове не съм предлагал. Приех твоето предложение за да не твърдиш, че не си стоя зад думите. Това, да се хващаш за басове, когато можеш да си купиш акции е комично. Втората причина да приема баса е, че поради липсата на къси ти нямаше как да застанеш зад думите си и да си загубиш парите. Да критикуваш хора купили акции за стотици хиляди че се скрили е пародийно и буди насмешка. Борсата не е мерене на пишки и блъскане в гърдите колко сме най.
              Между другото не знам какви комплекси имаш от мен, че всяка втора дума ти е dddd, но след тази реклама, която ми правиш, ще ме превърнеш от скромен спекулант в легенда.

Коментар

Жалко, че Нетуър5 вече не пише, той имаше отлични контакти там, можеше да уреди всички хейтъри и мизнатропи, които нямат акции тук. Скъсаняцииииии, няма вече евтиноооооо, ъъъъъъъп 120 лева
                Тебе нали те е уредил.

Коментар

• Оборотът днес е перфектен!
                  Посоката е яко нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Пак си си пропуснал лекарствата. Сега разбирам защо харесваш Брефа, близо е до 4 км.
                    Жалко, че Нетуър5 вече не пише, той имаше отлични контакти там, можеше да уреди всички хейтъри и мизнатропи, които нямат акции тук. Скъсаняцииииии, няма вече евтиноооооо,
                    Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:04.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Какво става със ските вземи си признай, че не беше прав
                      Бях за времето, за което го писах. А и всеки има предвид определени позиции.

Коментар

Много ясно, то е като честната дума - само пионерите я спазват, а те са комунисти. Ъъъъъп и всички хейтъри и скъсаняци, които нямат от ракетата, да се пукант от яд. Ъъъъъъъп, удрииии, ще къртим зъбки на мечкиииииии
                        Пак си си пропуснал лекарствата. Сега разбирам защо харесваш Брефа, близо е до 4 км.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Много си завистлив.
                          Но това си е твой проблем, разбира се.
                          Какво става със ските вземи си признай, че не беше прав

Коментар

• Харко не е писал днес.
                            Груйката не може да го замести качествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                              Пичове, сключвайте си басове на лични съобщения или на отделна тема. Подобни елементарни залагания се съмнявам да интересуват някой извън баса.
                              Аз например след трети клас спрях да се басирам, защото мисля, че това е нещо за недорасли.
                              Много ясно, то е като честната дума - само пионерите я спазват, а те са комунисти. Ъъъъъп и всички хейтъри и скъсаняци, които нямат от ракетата, да се пукант от яд. Ъъъъъъъп, удрииии, ще къртим зъбки на мечкиииииии

Коментар

• Пичове, сключвайте си басове на лични съобщения или на отделна тема. Подобни елементарни залагания се съмнявам да интересуват някой извън баса.
                                Аз например след трети клас спрях да се басирам, защото мисля, че това е нещо за недорасли.

Коментар

Working...
                                X