Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако е за спекулка, мисля, че си закъснял
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Точния момент.
Очаквах днес да падне още малко. Да видим утре как ще е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Нали трябва да върви търговията, да има продаващи и купуващи.
Да си уцелил какво?
Очаквах днес да падне още малко. Да видим утре как ще е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ПП: аз днес продадох.... Да видим дали съм уцелил..
Да си уцелил какво?
Коментар
-
ALLTERCO JSCo.
103 Cherni Vrah Blvd.
1407 Sofia, Bulgaria
tel: +359 2 957 1247
www.allterco.com
№ А-02-08-08 / 21.04.2021
ДО: КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР
1000 - София, ул. „Будапеща“ № 16
ДО: БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА
1000 – София, ул. „Три уши“ № 6
ДО: ОБЩЕСТВЕНОСТТА
ОТНОСНО: Постъпило в дружеството Уведомление по чл.
19, параграф 1 от Регламент (ЕС) № 596/2014
на Европейския парламент и на Съвета
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
С настоящото и в законово установения срок Ви информираме, че в деловодството на
„Алтерко“ АД е получено Уведомление по чл. 19, пара. 1 във връзка с пара. 8 от Регламент
(ЕС) № 596/2014 на Европейския парламент и на Съвета, подадено от Албена Илиева за
извършени на 16.04.2021 лично от нея и за нейна собствена сметка сделки с акции на
регулиран пазар – Българска Фондова Борса АД, а именно – покупка с 759 акции (ISIN
BG1100003166) от капитала на „Алтерко“ АД, при средна цена BGN 13.10 за акция.
Уведомлението е подадено от лице, което е тясно свързано с лице с ръководни функции, а
именно - Светозар Илиев, финансов директор на „Алтерко“ АД.
С уважение:
………………………………
Деница Стефанова
Директор за връзки с инвеститорите
ПП: аз днес продадох.... Да видим дали съм уцелил..Last edited by polax; 21.04.2021, 20:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеСпоред бюлетина на депозитара, фри-флоута се е увеличил в резултат на сделки от петък с 3500 акции. Някой от двамата мажоритари го е закъсал за кеш или просто е решил да се възползва от цената? Интересно дали ще имаме увеличение на фри-флоута след активността от понеделник и вторник
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеНе може да е той. Всички негови акции се броят като фри-флоут още от януари, когато си намали дела под 5%
Но втората част на поста ми си е ОК мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Интерсно инфо колега, не бях поглеждал това.. Но имаш лека неточност. Г-н Виктор Атанасов, който продаде основния си пакет акции на 6,50 също има над 5% /6,23% според годишния отчет/, така че може и той да е продавача. Не намирам лошо някой от големите акционери да продава малки пакети акции на пазарен принцип. Все пак тези дни имаше доста силно търсене по позицията и някой трябваше да осигурява и предлагане за да има ликвидност
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеСпоред бюлетина на депозитара, фри-флоута се е увеличил в резултат на сделки от петък с 3500 акции. Някой от двамата мажоритари го е закъсал за кеш или просто е решил да се възползва от цената? Интересно дали ще имаме увеличение на фри-флоута след активността от понеделник и вторник
Коментар
-
Според бюлетина на депозитара, фри-флоута се е увеличил в резултат на сделки от петък с 3500 акции. Някой от двамата мажоритари го е закъсал за кеш или просто е решил да се възползва от цената? Интересно дали ще имаме увеличение на фри-флоута след активността от понеделник и вторник
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар