Моля, спрете със заядливия спам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГруец, вместо да де се дразниш тук, ходи вземи малко акции на ПИБ. На мен днес ми продадха.Ще ходиме там да им казваме, к'ви готини пичове сме.И любезни.Аз съм Ръсел Кроу, щото съм по-дебел.
Ама ха - бе аз за пръв път (ако не се лъжа, ама май е така) в живота си имам 4 позиции на БФБ (Халтурко, електро, спиди и неохим), жертвам се на ползу инвеститору, и пак недоволни бре, пак недоволни.
Щом е така, чакам само да поскъпне над мега дирижабъла М+С и продавам, да видим тогава кой ще ви крепи ценатаЩе плачете с кървави сълзи да се върна, ама няма
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 17:44.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кое му е смисленото на това ти мнение?
Здравко, ма пък много подскачаш, като някой ти засегне акцията - е, за Коравото да съм ти рекъл нещо? За СКЗК? Виж за старопланинските балоняци съм се изказвал многкратноТа като рекох старопланински балоняци - мисля, че бърстът тук ще е като се пресече третият Меркурий тук с четвъртата Венера в любовната компания. Та минем ли капитализацията там, а това е само въпрос на време за тук или една сделка за там, ще гледаме звезди, ама посред бял ден. Така ми го говорят шестимата индианци от пресичането на МА с ТА от ВА на седмична база с годишна обосновка.
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 17:48.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Объркал си се. Аз подобни безсмислени мнения не давам. Хари дори се опитва да дава доводи.
Здравко, ма пък много подскачаш, като някой ти засегне акцията - е, за Коравото да съм ти рекъл нещо? За СКЗК? Виж за старопланинските балоняци съм се изказвал многкратноТа като рекох старопланински балоняци - мисля, че бърстът тук ще е като се пресече третият Меркурий тук с четвъртата Венера в любовната компания. Та минем ли капитализацията там, а това е само въпрос на време за тук или една сделка за там, ще гледаме звезди, ама посред бял ден. Така ми го говорят шестимата индианци от пресичането на МА с ТА от ВА на седмична база с годишна обосновка.
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:01.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Същият като от твоите, както и на 90% от драскащите тук - ъъъъъъъъп . Имам акции, а хейтърите без акции да не се обаждатLast edited by X_Y; 19.04.2021, 18:01.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Същият като от твоите, както и на 90% от драскащите тук - ъъъъъъъъп . Имам акции, а хейтърите без акции да не се обаждатРазбирам благородните намерения на хейтърите без акции, ама хайде няма нужда !
Нека всеки да гледа в собственото си канче/портфейл/ !
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Какъв е смисъла от подобни мнения?Last edited by X_Y; 19.04.2021, 17:49.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Или пък до 40лв да развият продуктовото портфолио да увеличат продажбите да ги забележи някой голям и да му продадат на 50 ле 49% от акциите..
Не случайно са дисконтите за холдинги.
Но пак ви казвам, тук не е идеята да има някаква логика. Идеята е да "купувате" по пътят надолу.
Коментар
-
Яко прая пачка и ще оставям наследство за децата - само след ъъъъъъп на ъъъъъъпа да няма бърст на бърста, че тогава и суфлекса има шанс да рипне.Last edited by X_Y; 19.04.2021, 17:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧовека иска да ви предпази от загуби, а себе си - от печалби...
Коментар
Коментар