IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Хари, за такива постове могат да те съдят собствениците на компанията, не си чак толкова анонимен. Ще дойде време и това ще се случва
    Винаги може да пледира невменяем и да му се размине! Без усилия ще го освидетелстват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Хари, за такива постове могат да те съдят собствениците на компанията, не си чак толкова анонимен. Ще дойде време и това ще се случва
      Да съдят форума, че дават трибуна за коментари на акции. Ако не беше този форум, нямаше и да я има тази борсова манипулация.
      След като го има всеки има право да има мнение. Моето мнение е базирано на факти. Няма как компания с годишните и приходи от 2020 да струва 250 милиона лева. И студент по икономика ще го сметне и каже, че това не е логично. А всички знаеме, колко много подобни боросови балони гръмнаха на БФБ, когато акциите бяха изпревали с много реалността и бяха балони. Да ме съдят, че имам различно мнение ли? След Спарки, ХДПАТ, всеки подобен вариант и то в Софик, акциите трябва да се спирт от КФН, да наложи мораториум, за да не може да се качва цената, защото има риск за многото инвестирори - и за това ли ми мнение да ме съдят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Лещерко е борсова манипулация, която КФН следва първо да спре търговията с акциите и после да разследва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Няма растежна и дивидентна компания едновременно. Това е аксиморон. Ако даваш дивидент, значи не растеш.
          Лещерко е борсова манипулация, която КФН следва първо да спре търговията с акциите и после да разследва.
          Вариантиите са два. Да кажем, че ще има някаква новина, и акциите скачат преди новината - търговия с вътрешна информация. Вторият, който е вероятния, това е ускуствено надът борсов балон, с цел да бъде гръмант в подходящ момент и много хора да загубят парите си - и двата варианта са за разследване.
          А ти си за 4-ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Факт, но вие сте го използвали като критерии, за да не пълните, което е грешно.
            Така е, аз вече няколко пъти го казах това, че сгреших. Просто в нова и неутвърдена компания не посмях да влезна с повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Нутвърдена такава за сега, защото е и нова де ! При такъв капиталов ръст на акцията едва ли някой в момента се интересува от дивидент !
              Факт, но вие сте го използвали като критерии, за да не пълните, което е грешно.

Коментар

А4л е дивидентна компания!
                Няма растежна и дивидентна компания едновременно. Това е аксиморон. Ако даваш дивидент, значи не растеш.
                Вариантиите са два. Да кажем, че ще има някаква новина, и акциите скачат преди новината - търговия с вътрешна информация. Вторият, който е вероятния, това е ускуствено надът борсов балон, с цел да бъде гръмант в подходящ момент и много хора да загубят парите си - и двата варианта са за разследване.

Коментар

Нутвърдена такава за сега, защото е и нова де ! При такъв капиталов ръст на акцията едва ли някой в момента се интересува от дивидент !

Коментар

Благодаря за съвета ! Спиди ми е още по малко процентно, така че там може би ще постискам, защото и портфейла ми е дивидентно настроен. Ако не ги отпишат и продължават да дават дивидент ще ги държа. Рядко правя сериозни промени в портфейла и затова може би не се хвърлих по мощно в Алтерко, а и противоречеше на стратегията ми да държа само дивидентни компании дългосрочно.
                    Успехи в инвестициите ти желая !

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Здравко...продай Спиди то и купи още тука брат...докато е на промоция...5 е нищо ....свестен си...заслужаваш да спечелиш много повече!!!
                      без препоручъка за квото и да е
                      Благодаря за съвета ! Спиди ми е още по малко процентно, така че там може би ще постискам, защото и портфейла ми е дивидентно настроен. Ако не ги отпишат и продължават да дават дивидент ще ги държа. Рядко правя сериозни промени в портфейла и затова може би не се хвърлих по мощно в Алтерко, а и противоречеше на стратегията ми да държа само дивидентни компании дългосрочно.
                      Успехи в инвестициите ти желая !

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Чичко Гугъл знае всичко.

https://www.lawyers-auditors.com/Fra...e_listing.html
                        Благодаря Давидов

Коментар

Тази акция ми е с едва 5% тежест в портфейла за съжаление ! А там където е било нужно да се критикува винаги съм го правил, независимо имам или нямам акции ! Сигурен съм, че ако ти имаше акции тук и беше влезнал на време друга песен щеше да пееш ! Имам и тук и в Спиди, но мисля, че по която и да е акция няма нужда от излишно плюене или възхвала ! Но пък и човек да не вижда видимото и да не го признава и това не го разбирам ! Пиши сгреших, че не купих и толкова, живота продължава ! Циклиш на едно мнение, а акцията расте ли расте !
                          Здравко...продай Спиди то и купи още тука брат...докато е на промоция...5 е нищо ....свестен си...заслужаваш да спечелиш много повече!!!
                          без препоручъка за квото и да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                            Някой знае ли,какви са условията на немците за листване във Франкфурт, капитализация на флоут, акционери и тн?
                            Чичко Гугъл знае всичко.

https://www.lawyers-auditors.com/Fra...e_listing.html

Коментар

• Някой знае ли,какви са условията на немците за листване във Франкфурт, капитализация на флоут, акционери и тн?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Бооууум..... ,на коя кота е първата кислородна станция или базов лагер?
                                Базовия лагер го прескочихме, директно към лагер едно

Коментар

Working...
                                X