Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Хари, за такива постове могат да те съдят собствениците на компанията, не си чак толкова анонимен. Ще дойде време и това ще се случва
След като го има всеки има право да има мнение. Моето мнение е базирано на факти. Няма как компания с годишните и приходи от 2020 да струва 250 милиона лева. И студент по икономика ще го сметне и каже, че това не е логично. А всички знаеме, колко много подобни боросови балони гръмнаха на БФБ, когато акциите бяха изпревали с много реалността и бяха балони. Да ме съдят, че имам различно мнение ли? След Спарки, ХДПАТ, всеки подобен вариант и то в Софик, акциите трябва да се спирт от КФН, да наложи мораториум, за да не може да се качва цената, защото има риск за многото инвестирори - и за това ли ми мнение да ме съдят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Лещерко е борсова манипулация, която КФН следва първо да спре търговията с акциите и после да разследва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Няма растежна и дивидентна компания едновременно. Това е аксиморон. Ако даваш дивидент, значи не растеш.
Лещерко е борсова манипулация, която КФН следва първо да спре търговията с акциите и после да разследва.
Вариантиите са два. Да кажем, че ще има някаква новина, и акциите скачат преди новината - търговия с вътрешна информация. Вторият, който е вероятния, това е ускуствено надът борсов балон, с цел да бъде гръмант в подходящ момент и много хора да загубят парите си - и двата варианта са за разследване.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Факт, но вие сте го използвали като критерии, за да не пълните, което е грешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нутвърдена такава за сега, защото е и нова де !При такъв капиталов ръст на акцията едва ли някой в момента се интересува от дивидент !
Коментар
-
А4л е дивидентна компания!
Вариантиите са два. Да кажем, че ще има някаква новина, и акциите скачат преди новината - търговия с вътрешна информация. Вторият, който е вероятния, това е ускуствено надът борсов балон, с цел да бъде гръмант в подходящ момент и много хора да загубят парите си - и двата варианта са за разследване.
- 1 like
Коментар
-
А4л е дивидентна компания!При такъв капиталов ръст на акцията едва ли някой в момента се интересува от дивидент !
- 1 like
Коментар
-
Благодаря за съвета !Спиди ми е още по малко процентно, така че там може би ще постискам, защото и портфейла ми е дивидентно настроен. Ако не ги отпишат и продължават да дават дивидент ще ги държа. Рядко правя сериозни промени в портфейла и затова може би не се хвърлих по мощно в Алтерко, а и противоречеше на стратегията ми да държа само дивидентни компании дългосрочно.
Успехи в инвестициите ти желая !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Здравко...продай Спиди то и купи още тука брат...докато е на промоция...5 е нищо ....свестен си...заслужаваш да спечелиш много повече!!!
без препоручъка за квото и да еСпиди ми е още по малко процентно, така че там може би ще постискам, защото и портфейла ми е дивидентно настроен. Ако не ги отпишат и продължават да дават дивидент ще ги държа. Рядко правя сериозни промени в портфейла и затова може би не се хвърлих по мощно в Алтерко, а и противоречеше на стратегията ми да държа само дивидентни компании дългосрочно.
Успехи в инвестициите ти желая !
Коментар
-
-
Тази акция ми е с едва 5% тежест в портфейла за съжаление ! А там където е било нужно да се критикува винаги съм го правил, независимо имам или нямам акции ! Сигурен съм, че ако ти имаше акции тук и беше влезнал на време друга песен щеше да пееш ! Имам и тук и в Спиди, но мисля, че по която и да е акция няма нужда от излишно плюене или възхвала ! Но пък и човек да не вижда видимото и да не го признава и това не го разбирам ! Пиши сгреших, че не купих и толкова, живота продължава ! Циклиш на едно мнение, а акцията расте ли расте !
без препоручъка за квото и да е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеНякой знае ли,какви са условията на немците за листване във Франкфурт, капитализация на флоут, акционери и тн?
https://www.lawyers-auditors.com/Fra...e_listing.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеБооууум.....,на коя кота е първата кислородна станция или базов лагер?
Коментар
Коментар