Първоначално изпратено от Иван Давидов
Разгледай мнение
според мен тролчетата са няколко вида
1. които са кеширали и са отдавна под котировките.
2. Които са пропуснали изцяло влака.
3. Които не вярват в нищо българско и родно(някога са били принудени да емигрират)
4. Неуспелите да се справят с душевна болка (например спада 2007) която гнети душите им от три петилетки и може да се окаже сравнително нелека душевна травма, което пък да им пречи да видят друга реалност, освен тяхната
От 1 до 4 мисля не можеш, да ги убедиш с твой аргумент.
А и предполагам, че харесват друг тип акции - сигурните, лесно предвидимите (но пък и затова там борсовата конкуренция често е изяла доходността)
Дано и те да си намерят тяхната позиция. Да изпитат борсовата радост от далновидните свои анализи, съответно инвестиции!
Според мен, Хора които не "вярват" в собствените си анализи, защото може така да се е случило, че не са улучвали добре на ръстова позиция, просто не вярват и на друг човек, анализ, довод.
Например за тези които са "поели" и но не са "освободили" болката при спада от 2007,8 няма довод на света, който да ги убеди, че е възможно Софикс да стигне пак 700 или 800, та камо ли 1800

Да не се терзаем с излишни неща, защото на нас пък ни предстои, да видим, дали верно сме преценили това в което ние сме инвестирали. Откакто разбрах мотивацията на горната класация, не мисля дори, че им е необходимо някакво убеждаване с размисли, факти или доводи.
Здраве и Успех ти пожелавам! И особено с тази ти инвестиция успех, А като си част от it-сектора и по-честичко да навестяваш темата

Коментар