Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАз не разбирам какъв е тоя болен оптимизъм тук.Явно ще има повече болка.
Тука видях и разни ловци на дъна,а това по принцип са най-слабите трейдъри (ловците на дъна) .Щото почти винаги ловят един по-дебел хахаха
Иначе гледам интереса в Германско е "огромен" .Само 20 акции за няколко часа.Ми те за кафета дават повече
Ма ти си сЕди тука и си губи времето с клавиатурата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Обяснил съм го , който не го разбира какво имам предвид си е за негова сметка. Разбирам, защо толкова лесно печеля на БФБ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Ами обоснови се, ако има нещо да казваш. Сам си пишеш увеличенията и за двете нещ но тренда е надолу викаш, да не да пишеш за едно пък да гледаш Q1 към Q2 и т.н за тази година. Нормално е за една нова компания да расте не само на годишна а и на Q база и е нормално в един момент да има някакво насищане.
То реално ако вземем да сравняваме и на Apple Q-тата им не са ОК и има насищане и спадане ама не съм им видял акциите на по 3 кинта цените. Сега ще речете пак глей го тоа сравнява с Апъл, ми дайде по-добро сравнение и ще си отговорите.
Исега мислител ще каже виж ZOOM 50% надолу за една година, ама и потребителите му така ги оцениха, не става тая шитня, Тиймс-а го уби това е и е доста различно но все пак беше сравнено с него. Дали купилите сега ще са ОК най-вероятно да, купилите на 3 лева изобщо не им дреме в момента.
Въпроса накрая е и да има бърст, което никога не е изключено да не е в теб черния петър. Самата истина, но не е ли така навсякъде. Едно време Енрон някой да е викал баси балона и т.н?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Аз наричам това четене с разбиране. Хайде вникнете в изречението ми.
То реално ако вземем да сравняваме и на Apple Q-тата им не са ОК и има насищане и спадане ама не съм им видял акциите на по 3 кинта цените. Сега ще речете пак глей го тоа сравнява с Апъл, ми дайде по-добро сравнение и ще си отговорите.
Исега мислител ще каже виж ZOOM 50% надолу за една година, ама и потребителите му така ги оцениха, не става тая шитня, Тиймс-а го уби това е и е доста различно но все пак беше сравнено с него. Дали купилите сега ще са ОК най-вероятно да, купилите на 3 лева изобщо не им дреме в момента.
Въпроса накрая е и да има бърст, което никога не е изключено да не е в теб черния петър. Самата истина, но не е ли така навсякъде. Едно време Енрон някой да е викал баси балона и т.н?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Отишъл един човек на врачка.Стигнал до тях, чукнал на вратата.От вътре се чуло "Кой е?"...Човека си казал "И тая е една врачка...." и си тръгнал....Та така....много си в час.Last edited by petrg5s; 03.12.2021, 13:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Миналият черен петък са продадени 320 000 устройства, а този 400 000
Миналият черен петък продажбите са 7 млн, а този петък са 9 млн
----------------------------------------
Наричаме това растящ тренд, а не спадащ! Грешни са ви дефинициите!мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кви са тея канибали?Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеМани го Алтеркото .......кажи нещо за новата звезда Канибалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАз не разбирам какъв е тоя болен оптимизъм тук.Явно ще има повече болка.
Тука видях и разни ловци на дъна,а това по принцип са най-слабите трейдъри (ловците на дъна) .Щото почти винаги ловят един по-дебел хахаха
Иначе гледам интереса в Германско е "огромен" .Само 20 акции за няколко часа.Ми те за кафета дават повече
- 1 like
Коментар
-
Аз не разбирам какъв е тоя болен оптимизъм тук.Явно ще има повече болка.
Last edited by petrg5s; 03.12.2021, 13:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Здравко, звучиш ми като оня, дето се чудел що в Белгия си мислят, че всички българи сме черни, миришем и просим. Вярвам, ще ме разбереш за “положителния” пример на тази акция. Хайде, че влизам в сауната, ако имам време следобяд, мога да отговаря. Апропо, що на Майн цената е по-ниска и липсва интерес? Хората бързо разпознават някои неща, на които тук им викане, че просто се били случили
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСега ние може да си говорим много неща, но листването във Франкфурт подейства отрезвяващо. Просто тук много хора бяха опиянени и нямаха трезва преценка.
Е няма как да стане, като досега топ дружества са ни били софарма химимпорт а от миналото каолин и огрхаим, Казвам го само символично. Знаеме какви са ни били дружествата и с тях газихме дъното на 440, преди да дойде Алтерко и се събуди пазара
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСега ние може да си говорим много неща, но листването във Франкфурт подейства отрезвяващо. Просто тук много хора бяха опиянени и нямаха трезва преценка.
Няколко разбирачи нямате нищо, но иначе много знаете и акъл давате.
Коментар
Коментар