If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kaкто е тръгнало ще ме замислят пак за влизане , това листване във франкфурт нали ви беше ясно че е доста по изискващо откъм мултипъли и такива брутални ръстове на цената ще са само с избухване на фундамента а не на очакванията в БГ .Това и беше един от аргументите да изляза ноември..и да сляза от вълната .Гледам мача...
Не знам да има по голям лаладжия от Боко Тиквата ! И тук във форума сте много лаладжиите !
Седи грей се - сега ще потънете до края на 2022ра с общо 20 милиарда нов дълг + 12.5 евро-програми, ще удвоите общия дълг - леле, нова Турция, не нова Гърция направо
Ей тъй докато си пишеш глупостите, рязко ще обеднееш двойно.
козльо всъщност е камилче, но от глупавите, дето се яздят, но и те са полезни, не може без тях. Уникално е как никога не уцелва момента - сега се стяга за рали, а пък цяло лято ще маже ските. Тогава цената ще е едноцифрена
Проблема при теб е че се правиш на голям специалист, но прогнози не даваш! Кефиш се че акцията пада, но какво от това.. нямаш идея до къде ще е корекцията, че да купиш на дъното и да спечелиш от това.. Веднъж вече те видяхме.. Колко се радваше на корекцията от 20 до 17 но си остана със злорадството.. пари така и не изкара.. Почти съм сигурен че и сега така ще стане
А иначе на всички по-опитни играчи ни е ясно, че след такова умопомръчително рали е нормално да има и корекция.. Не виждам някакъв сериозен проблем в това. Нормално е да се друса крушата отвреме - навреме
Без фундамент е нормално въздуха да излети от балоня, а опитните играчи стигате до продажба на нечии апартамент после И това ни е ясно, гледкали сме го, сериозен проблем няма.
Коментар