Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз имам три покупки - на 19 лева, на 17.60 и на 17.50Айде сега да обясниш на всички как точно съм загубил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко, точно и ясно - докато рибарите си рисуват елхи, ние печелим пари
А рибарите който си рисуват елхи ,бяха ЕДИНСТВЕНИТЕ познали това движение !
Такива като теб ги ловя стръв муха.Знаеш ли защо?
Ами щото ходите с отворени усти и лапате мухи хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко, точно и ясно - докато рибарите си рисуват елхи, ние печелим париПросто си излезнал на 0 и голямата работа станала
и то 200 акции я ,има я няма .А беше вътрешна гума .Спечелил си само нерви и паника.
"Спечелил" си и една позиция доста на червено с къс Екпат . Е това си "спечелил"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеВъпроса е после какво следва .......по- известен и като Агресивния шаран
Last edited by petrg5s; 31.01.2022, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
За пръв път чувам за двойно дъно при балонИ къде е по-точно това двойно дъно ?
И г-н Конкретика ,щом много ги разбираш както само ТИ твърдиш,кажи СЕГА какво следва? На къде ще ходи? Кога ? и Защо ? какви нива?
100% съм сигурен ,че не съм ли постнал графика да гледаш,нямаш абсолютно никаква идеяLast edited by Petar; 31.01.2022, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕми нали мецата удари и аз купих Даже и графика с двойно дъно пуснах И за неразбралите пак ще го кажа - много ги усещам работите
Лек и спорен ден!И къде е по-точно това двойно дъно ?
И г-н Конкретика ,щом много ги разбираш както само ТИ твърдиш,кажи СЕГА какво следва? На къде ще ходи? Кога ? и Защо ? какви нива?
100% съм сигурен ,че не съм ли постнал графика да гледаш,нямаш абсолютно никаква идеяLast edited by petrg5s; 31.01.2022, 12:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Еми нали мецата удари и аз купихДаже и графика с двойно дъно пуснах
И за неразбралите пак ще го кажа - много ги усещам работите.
Лек и спорен ден!Last edited by Агресивен бик; 31.01.2022, 12:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес мисля, че ще се изпари надеждата на рибарчето да види "елха" на тази графика
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеУдри, Мецо!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЧета една книга, точно за иновациите и тех компании, там разглеждат ДОТ КОМ балона.
Той е продължил точно 18 месеца, точно колкото и при вас начело с Лещерко, което беше знамето и рекламата за БИЙН ПАЗАРА, и цялата "рестежна", псевдо тех истерийка на БФБ - точно 18 месеца и балонът се спука, и Канибалите и всичко отива там където започна (в най-добрият случай, при някои които вече дори се забравиха - какво ли не беше Дорнове, Морганици, ХР капитали, Сини колички - ще занули дори!)
И друго по -грозна графика от тази на Лещерко ня бяах виждал, то бива надуване, надуване, ама вие се забравихте!!!
2020 нагоре, 2021 нагоре, сегащайте се 2022 как ще е, няма как да е друго яче
Я виж графиката на всичкото койн да видиш какво се казва графика!Last edited by mecka_stryvnica; 31.01.2022, 11:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес мисля, че ще се изпари надеждата на рибарчето да види "елха" на тази графика
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар