IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Търговец на релета - трудно технологична компания. Няма капитал, забавен ръст на всичко. Какво чакаме?
    Да, да
    Релетата не са като да риташ буци земеделска земя пасища, шубраци и трънаци,
    разлика от земята до небето
    Ма ето - аз като не разбира от шубраци и трънаци не пиша в земедеската тема
    Олеквате много яко банкерчетата.
    Верно че сте вече пенсионери, верно че не схващате какво сега движи света.
    Ама трайте си поне бе, Трайте си като не схващате !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Ма разбира се !

Просто и там можеш да коментираш развитие , капитал , печалби ...
      Ти пиши, където искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ами фактите показват,а и ние всички видяхме,че тези "супер важни" продажби,щото само тази световно НЕизвестна компания има продажби,
        НЕ можаха да предвидят пропадането в бездната от 28лв,докато елхите,боровите и подобни ГО предвидиха.Това са Фактите
        Радвам се щом елхите предвиждат такива неща. Ако съм инвестирал в нещо дето струва 100 пари и очаквам да стане 1000 пари например до няколко години, мислиш ли, че ме интересува по пътя си нагоре дали ще падне от 400 на 300 и ще продължи нагоре или от 500 на 400 и после ще продължи нагоре, или от 600 на 500 и после ще продължи нагоре? Нямам проблем да изпусна това движение, ако хващам голямото. Ако ти можеш да ги изтъргуваш и тия движения - ами супер, успех!

Коментар

Където преценя, като теб.
          Ма разбира се !

Просто и там можеш да коментираш развитие , капитал , печалби ...

Коментар

Ами фактите показват,а и ние всички видяхме,че тези "супер важни" продажби,щото само тази световно НЕизвестна компания има продажби,
            НЕ можаха да предвидят пропадането в бездната от 28лв,докато елхите,боровите и подобни ГО предвидиха.Това са Фактите
            Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Ако трябва да ти го кажа,по по-елементарен начин ,че да ме разбереш
            Елхите показват настроенията на трейдърите търгуващи очаквания за тази компания в близкото бъдеще.Прочети го сега пак
            Или с две думи,аз виждам много леко в бъдещето ....Понякога.....Когато ми се отвори третото око
            Бе сигурен ли си, че виждаш.
            Как и Какво би описал още за своите виждания
            Last edited by mechka 429; 10.02.2022, 11:17.

Коментар

Не се стеснявай да пишеш мнения и в Трейдинга !
              Където преценя, като теб.

Коментар

Той за там си каза "Най", седна на коленце и разкеши
                Last edited by polax; 10.02.2022, 10:50.

Коментар

Няма нужда да ми отговаряш. Написах мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ние чакаме ръст на продажбите и нови пазари, а ти чакаш да седнеш на коленцето на чичо, оп тука няма чичо...
                    Няма нужда да ми отговаряш. Написах мнение.

Коментар

Търговец на релета - трудно технологична компания. Няма капитал, забавен ръст на всичко. Какво чакаме?
                      а бе не е като да няма капитал

Коментар

Ние чакаме ръст на продажбите и нови пазари, а ти чакаш да седнеш на коленцето на чичо, оп тука няма чичо...

Коментар

• Търговец на релета - трудно технологична компания. Няма капитал, забавен ръст на всичко. Какво чакаме?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            petrг5s, искаш да остсечеш фиданка на секвоя за коледно дръвче. Грехота е. Дай и още десетина години да порасне и тогава отивай с брадвата.
                            Според мен то израстна много бързо ,за година -две ,от обикновена фиданчица до огромна Гигантска секвоя
                            И отдолу натежа и затова

Коментар

Ако трябва да ти го кажа,по по-елементарен начин ,че да ме разбереш
                              Елхите показват настроенията на трейдърите търгуващи очаквания за тази компания в близкото бъдеще.Прочети го сега пак
                              Или с две думи,аз виждам много леко в бъдещето
                              Ти не виждаш нищо. Ти казваш какво на теб ти се иска да стане

Коментар

• Ако трябва да ти го кажа,по по-елементарен начин ,че да ме разбереш
                                Или с две думи,аз виждам много леко в бъдещето ....Понякога.....Когато ми се отвори третото око

Коментар

Working...
                                X