IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе къде са ъпърите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

А пък теб Петрунке, едни хора, на които обещаваше едноцифрени стойности преди месец и половина, когато отново лъжеше и мажеше в темата, още те търсят да ти благодарят.
      Аз съм спечелил по 20 лв. на акция ДОСЕГА, като как ме нарече - я го напиши пак .
      А твоята печалба е равна на 0 ( нула), защото много ги разбираш нещата.
      чуждите УСПЕХИ го оставят БЕЗСЪН
      да не им обръщаме внимание-няколкото лузара

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Тази акция ще спре да пада САМО когато "Три без коз" продаде ....ама наистина ! хахаах
        Щото той е супер контра-индикатор !
        Каже ли ,че е продал,и да не лъже,спада ще спре почти веднага !

Аз ако съм на ваше място,бих събрал от всеки по 5-10лв да му изкупите 500лв акции,той повече няма
        И така ще сте в двойна печалба.Хем цената ще ръгне нагоре,хем и ще сте му купили неговите акции ТОЧНО на дъното
        А пък теб Петрунке, едни хора, на които обещаваше едноцифрени стойности преди месец и половина, когато отново лъжеше и мажеше в темата, още те търсят да ти благодарят.
        Аз съм спечелил по 20 лв. на акция ДОСЕГА, като как ме нарече - я го напиши пак .
        А твоята печалба е равна на 0 ( нула), защото много ги разбираш нещата.

Коментар

• Тази акция ще спре да пада САМО когато "Три без коз" продаде ....ама наистина ! хахаах
          Щото той е супер контра-индикатор !
          Каже ли ,че е продал,и да не лъже,спада ще спре почти веднага !

Аз ако съм на ваше място,бих събрал от всеки по 5-10лв да му изкупите 500лв акции,той повече няма
          И така ще сте в двойна печалба.Хем цената ще ръгне нагоре,хем и ще сте му купили неговите акции ТОЧНО на дъното

Коментар

• Харесва ми посоката

Коментар

• Ето още една,283 поредна графика,и всичките показват едно и също.Предстоящото събитие "ПУК" и че то е по-сигурно да се случи отколкото да изгрее слънцето утре.

Малко въведение в графката за по-лесно смилане от матряла.Значи, цената на Балонерко е над 4лв САМО и ЕДИНСТВЕНО заради листването и плана им да продадат тоя джънк на някви заблудени европейци.Ама те европейците не са прости и виждаме логичното. Интересът към Балонерко е буквално НУЛЕВ (три дена с нулев обем на 12-тата най-голяма борса в света,което е пълен абсурд ) ,което логически показва ,че това листване е ПЪЛЕН ПРОВАЛ .А акцията е създадена само заради това.
              След като няма НИКАКВО търсене в ЕУ ,на местна почва ще започне в началото леко,но после лавинообразно потапяне в бездната.Първите няколко ще спечелят,всички други ще поемат вода

Не е препоръка

https://i.imgur.com/klNruIB.png

Last edited by petrg5s; 18.01.2022, 08:17.

Коментар

• Надявам се от следващия месец да гледаме филмът "Еднорогът" - в главната роля "Алтерко".

Коментар

Дръжте и няма да се плашите Хартиения профит по едно време може и да изчезне

Архитекте, това ти ли си бре!
                  Казал съм ти, че само си губиш времето тук, защото нищо не разбираш от нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Тук е темата за Алтерко.
                    Да, имено. Тогава за какво си писал за дивидента на "атерата" в тази тема?

Коментар

• Дръжте и няма да се плашите Хартиения профит по едно време може и да изчезне

Last edited by petrg5s; 17.01.2022, 20:24.

Коментар

• Този е много бос в техническия анализ. Още преди няколко месеца ми стана ясен, като видях как прави анализ на SOFIX използвайки графика на индексния

Коментар

• Ей, разгледали 2-3 книжки с картинки и вече образоват....

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                            Четеш го ти като дявола евангелието.
                            От два месеца и повече говоря едно и също.Постнал съм 50 графики и съм обяснил кое и как го виждам.Какви евангелия,кви 5 лева.
                            Нямам време да образовам всеки.Или пък да влизам в обяснителен режим.
                            Ако си любознателен и имаш нещо между ушите ,почваш и се образоваш.И правиш пари.Трудно,но правиш.
                            Ако нямаш ,игнорираш това което казвам и продължаваш да чакаш 50 и 100лв.И да губиш пари
                            Тва е схемата

Коментар

Нарочно не споменах разликата между двете свещи и очаквах някое анализаторче да обади точно това
                              Ще трябва да отделиш време и да се образоваш.Не може всичко на готово ,а и без пари.
                              Другия вариант е да игнорираш това което казвам и да продължиш да чакаш 50,100 и 200лв
                              Четеш го ти като дявола евангелието. Няма по-висок връх и да е затворило на по ниско от предния месец нито на едната нито на другата свещ. То е като гледаш небето и да виждаш картинки в облаците както като бяхме малки. Някои и сега си ги виждат по-такива замечтани хора. Не споря, не си казвам моито очаквания, просто питах като нормален човек понеже ти каза, че е "същото или да" та затова де. Сполай ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                                Като те гледам, ти си най-притеснилият се тука. А и хал-хабер си нямаш от технически анализ. Твоето е "иде ми-доде ми"

И нямам идея,но бях ЕДИНСТВЕНИЯ който ви каза още преди два месеца,че Лешперко е до тук и предстои събитието "ПУК".
                                В същото време всички до един,балабар с теб ,супер големия разбирач ,очаквахте 100 и 200лв и нагоре .
                                Ще си останете с чакането
                                Last edited by X_Y; 17.01.2022, 17:02.

Коментар

Working...
                                X