If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А пък теб Петрунке, едни хора, на които обещаваше едноцифрени стойности преди месец и половина, когато отново лъжеше и мажеше в темата, още те търсят да ти благодарят. Аз съм спечелил по 20 лв. на акция ДОСЕГА, като как ме нарече - я го напиши пак .
А твоята печалба е равна на 0 ( нула), защото много ги разбираш нещата.
чуждите УСПЕХИ го оставят БЕЗСЪН
да не им обръщаме внимание-няколкото лузара
Тази акция ще спре да пада САМО когато "Три без коз" продаде ....ама наистина ! хахаах
Щото той е супер контра-индикатор !
Каже ли ,че е продал,и да не лъже,спада ще спре почти веднага !
Аз ако съм на ваше място,бих събрал от всеки по 5-10лв да му изкупите 500лв акции,той повече няма
И така ще сте в двойна печалба.Хем цената ще ръгне нагоре,хем и ще сте му купили неговите акции ТОЧНО на дъното
А пък теб Петрунке, едни хора, на които обещаваше едноцифрени стойности преди месец и половина, когато отново лъжеше и мажеше в темата, още те търсят да ти благодарят.
Аз съм спечелил по 20 лв. на акция ДОСЕГА, като как ме нарече - я го напиши пак .
А твоята печалба е равна на 0 ( нула), защото много ги разбираш нещата.
Тази акция ще спре да пада САМО когато "Три без коз" продаде ....ама наистина ! хахаах
Щото той е супер контра-индикатор !
Каже ли ,че е продал,и да не лъже,спада ще спре почти веднага !
Аз ако съм на ваше място,бих събрал от всеки по 5-10лв да му изкупите 500лв акции,той повече няма
И така ще сте в двойна печалба.Хем цената ще ръгне нагоре,хем и ще сте му купили неговите акции ТОЧНО на дъното
Ето още една,283 поредна графика,и всичките показват едно и също.Предстоящото събитие "ПУК" и че то е по-сигурно да се случи отколкото да изгрее слънцето утре.
Малко въведение в графката за по-лесно смилане от матряла.Значи, цената на Балонерко е над 4лв САМО и ЕДИНСТВЕНО заради листването и плана им да продадат тоя джънк на някви заблудени европейци.Ама те европейците не са прости и виждаме логичното. Интересът към Балонерко е буквално НУЛЕВ (три дена с нулев обем на 12-тата най-голяма борса в света,което е пълен абсурд ) ,което логически показва ,че това листване е ПЪЛЕН ПРОВАЛ .А акцията е създадена само заради това.
След като няма НИКАКВО търсене в ЕУ ,на местна почва ще започне в началото леко,но после лавинообразно потапяне в бездната.Първите няколко ще спечелят,всички други ще поемат вода
От два месеца и повече говоря едно и също.Постнал съм 50 графики и съм обяснил кое и как го виждам.Какви евангелия,кви 5 лева.
Нямам време да образовам всеки.Или пък да влизам в обяснителен режим.
Ако си любознателен и имаш нещо между ушите ,почваш и се образоваш.И правиш пари.Трудно,но правиш.
Ако нямаш ,игнорираш това което казвам и продължаваш да чакаш 50 и 100лв.И да губиш пари
Тва е схемата
Нарочно не споменах разликата между двете свещи и очаквах някое анализаторче да обади точно това
Ще трябва да отделиш време и да се образоваш.Не може всичко на готово ,а и без пари.
Другия вариант е да игнорираш това което казвам и да продължиш да чакаш 50,100 и 200лв
Четеш го ти като дявола евангелието. Няма по-висок връх и да е затворило на по ниско от предния месец нито на едната нито на другата свещ. То е като гледаш небето и да виждаш картинки в облаците както като бяхме малки. Някои и сега си ги виждат по-такива замечтани хора. Не споря, не си казвам моито очаквания, просто питах като нормален човек понеже ти каза, че е "същото или да" та затова де. Сполай ти
Като те гледам, ти си най-притеснилият се тука. А и хал-хабер си нямаш от технически анализ. Твоето е "иде ми-доде ми"
И нямам идея,но бях ЕДИНСТВЕНИЯ който ви каза още преди два месеца,че Лешперко е до тук и предстои събитието "ПУК".
В същото време всички до един,балабар с теб ,супер големия разбирач ,очаквахте 100 и 200лв и нагоре .
Ще си останете с чакането
Коментар