Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Краткото обяснение, за да не ти затормозявам процесора, е :
It is a bullish reversal pattern
Ако все още нищо не разбираш,ще го кажа като за 6 годишен.....този булиш модел казва,че спада от върха 28.80 приключва.Когато един такъв 10 месечен спад приключи ,следва корекция на този спад.И като ценови нива и като време
Коментар
-
Агресивен шаран,явно нямаш никаква идея за какво говоряНе работиш със свещи,а с фенери явно
Е за това става въпрос.И то на месечна графика ,големия тренд
https://invst.ly/yxlfr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСега бикове ли?! А с елхата какво стана? Нали ни пускаше елха с украсаЯ да взема да те препитам.
Провери последната месечна свещ "inverted hammer" ли е,или да ? И какво означава и сигнализира една такава свещ и то месечна ?
Елементарно боравене с гугъл и гугъл преводач (ако и с английския си така както с тех.анализ) ще ти дадат отговора.
Може и да го напишеш тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79...
https://i.imgur.com/kk88Vih.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСега бикове ли?! А с елхата какво стана? Нали ни пускаше елха с украса
И що така все питаш хаха? да не си продал на 14-15 и сега да се чудиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Сега бикове ли?! А с елхата какво стана? Нали ни пускаше елха с украса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПриближаващo голямо стадо бикове в далечината.Това рисува Алтерко
Коментар
-
Ето, аз не чета отчети,но говоря с конкретика и факти
Август отбеляза първия зелен месец (heikin ashi) след листването.Спада от върха губи сила с всеки изминал месец.8 месеца вече стои над подкрепата !
Очаквам 20-25% от текущи нива ,стоп под жълтия правоъгълник.Идеален risk revard !
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...fa7120d3dd.png
Last edited by petrg5s; 02.09.2022, 15:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЗа текущия отчет - видях, че си ме споменал в предизвикателството за анализ, но в момента нямам достатъчно време да пиша, така че ще ти отговоря по-късно... НЕ съм се скрил....
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеСлед Ноември акцията се срути по съвсем ясна причина, нямаща нищо общо с чертичките.... Като цяло цената на акцията нарастваше значително изпреварващо спрямо подобрението на стойността на акцията (изразена през финансовите отчети).
Много добре си спомням всичко, защото бях в тази тема почти нон-стоп от над 20-22 лв и се забавлявах с рибите.
И ще ти кажа какви бяха нещата.
Нито един ,повтарям НИТО ЕДИН ,не очакваше не 50% спад ,ами и даже корекция ! Погледите и насторенията бяха за над 50лв и тук- там плахи подвиквания за 100лв
Оная риба Грахам беше най-гръмогласния за 50лв и след като почнах да поствам графики и анализи продаде и после вместо да ми благодари ,взе да се прави на мъж.Азис също продаде след като аз взех да поствам !
То не бяха предложения за басове и какво ли не хаха
После останалите риби почнаха да "ловят" дъна от 26,24 и надолу.
Ето това са фактите и ги има в тази тема.Ако ти се чете, виж датите,върни 40-50 страници и дерзайLast edited by petrg5s; 02.09.2022, 14:01.
- 1 like
Коментар
Коментар