IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стана тя каквато стана - гоним 23 Е в немско от старта !
    Гап ли - що ли ?
    мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
      Гледам прогнозната печалба за 2023- 1.80 лв. на акция. Та си мисля, края на септември сигурно цената ще е 27-28 лв. за акция.
      При един сплит 1:2 ...може да ги дочакаш... Но ако е до нова година ...
      разправях му на Груйката че ще е на далавера да ги взема на 52 лв, той не вярва
      Поне можеше да повтори историята при спийди. Натам върви работата )

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Поздрави на всички акционери! Страхотен отчет, много добър конфърънс кол и явно нови и нови хора го виждат.

п.п. Иначе аз взех, че се зачетох за различните видове иглолистни

Sequoia sempervirens е ботаническа икона поради факта, че най-високите дървета в света принадлежат към него. Съвременният рекорд се държи от едно дърво, наречено Хиперион, високо 115,85 m и с диаметър на ствола от 7,8 m, което се предполага, че е на възраст над 600 години. Историческите рекорди обаче са значително по-високи – до около 130 m и диаметър на ствола на нивото на гърдите до 10 m. Видът достига възраст от над 2000 години, което го прави едно от най-дълговечните дървета.
        Хаха, значи не че не е елха, просто сме били на много ниско клонче. Пък от върха може и заради сплитче да се спусне
        Големи образи са тия техничари.. рисуват, драскат и познават по-рядко и от хвърляне на ези-тура. То това си е талант като се замислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          Click image for larger version

Name:	Screenshot_2023-08-17-22-55-46-191-edit_com.opera.browser.jpg
Views:	1
Size:	31.3 КБ
ID:	4104573

Тази графика се нарича "на изправено слонче хоботче",
          Нно по-интересноtо, че отляво се търсят 2600 щуки... а отдясно има само 100 щукички...объркани

Излетя като гълъбче
          Last edited by precakanoto; 17.08.2023, 23:14.

Коментар

• Тук се виждат много неща, но трябва и поглед за целта;
            (иначе казано- една "драсканица") , от един ХакардионисстТ
            https://postimg.cc/jWFzdTf7
            ще ме простите за предисторите, драскано е ноемри 22г. с очаквания докато еднис тояги будеха мечките!
            Но е показно време на "преход" за очаквана цена и безхаберие за широката полоса ... за такава
            Last edited by inta53; 17.08.2023, 22:28.

Коментар

• Shelly Group PLC Equity | A2DGX9 | BG1100003166 | Share Price (boerse-frankfurt.de) Не е препоръка за нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение
                айде и аз като един прост счетоводител дето нищо не разбира давам таргет на немската борса и то много краткосрочен - 22.00-22.90/23.00 та средно да го сложим 22.50 ойро....

То 40,60 си беше задачка за "септемврийчета", но оценките се оформят януари по спомен,
                а се виждат февруари
                Last edited by inta53; 17.08.2023, 21:39.

Коментар

• Поздрави на всички акционери! Страхотен отчет, много добър конфърънс кол и явно нови и нови хора го виждат.

п.п. Иначе аз взех, че се зачетох за различните видове иглолистни

Sequoia sempervirens е ботаническа икона поради факта, че най-високите дървета в света принадлежат към него. Съвременният рекорд се държи от едно дърво, наречено Хиперион, високо 115,85 m и с диаметър на ствола от 7,8 m, което се предполага, че е на възраст над 600 години. Историческите рекорди обаче са значително по-високи – до около 130 m и диаметър на ствола на нивото на гърдите до 10 m. Видът достига възраст от над 2000 години, което го прави едно от най-дълговечните дървета.

Коментар

• айде и аз като един прост счетоводител дето нищо не разбира давам таргет на немската борса и то много краткосрочен - 22.00-22.90/23.00 та средно да го сложим 22.50 ойро....

Коментар

Дано не съм прав, ще се радвам!
                      Освен Груеца да ти пусне малко от неговия пакет на 27-28лв.

Коментар

• Ако е кисело гроздето, ще го направим на коняк...

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Няма как, освен ако някаква криза не се развихри. Доскоро оценката се въртеше към П/Е 20, което прави минимум 30-32лв при прогнозната печалба. А сега пазарът иска да оцени на П/Е 25....Освен това казаха,че рано или късно ще им се получи да я качат на XETRA, което ще затвърди завишената валюация
                          Дано не съм прав, ще се радвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

На мен тази част най ми хареса;-
                            2. Стоки 2-1552 54 767 35 724
                            И на мен, особено в сравнение с тази:
                            6. Балансова стойност на продадени активи (без продукция) 2-1010 23 742 17 490

Коментар

Гледам прогнозната печалба за 2023- 1.80 лв. на акция. Та си мисля, края на септември сигурно цената ще е 27-28 лв. за акция.
                              Няма как, освен ако някаква криза не се развихри. Доскоро оценката се въртеше към П/Е 20, което прави минимум 30-32лв при прогнозната печалба. А сега пазарът иска да оцени на П/Е 25....Освен това казаха,че рано или късно ще им се получи да я качат на XETRA, което ще затвърди завишената валюация

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Прогнозните ръстове гледаш ли ги? А това, че текущитите маржове са над прогнозните, и то преди целият бъдещ ръст на приходите?

На мен тази част най ми хареса;-
                                2. Стоки 2-1552 54 767 35 724

Коментар

Working...
                                X