If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам прогнозната печалба за 2023- 1.80 лв. на акция. Та си мисля, края на септември сигурно цената ще е 27-28 лв. за акция.
При един сплит 1:2 ...може да ги дочакаш... Но ако е до нова година ...
разправях му на Груйката че ще е на далавера да ги взема на 52 лв, той не вярва
Поне можеше да повтори историята при спийди. Натам върви работата )
Поздрави на всички акционери! Страхотен отчет, много добър конфърънс кол и явно нови и нови хора го виждат.
п.п. Иначе аз взех, че се зачетох за различните видове иглолистни
Sequoia sempervirens е ботаническа икона поради факта, че най-високите дървета в света принадлежат към него. Съвременният рекорд се държи от едно дърво, наречено Хиперион, високо 115,85 m и с диаметър на ствола от 7,8 m, което се предполага, че е на възраст над 600 години. Историческите рекорди обаче са значително по-високи – до около 130 m и диаметър на ствола на нивото на гърдите до 10 m. Видът достига възраст от над 2000 години, което го прави едно от най-дълговечните дървета.
Хаха, значи не че не е елха, просто сме били на много ниско клонче. Пък от върха може и заради сплитче да се спусне
Големи образи са тия техничари.. рисуват, драскат и познават по-рядко и от хвърляне на ези-тура. То това си е талант като се замислиш
Тук се виждат много неща, но трябва и поглед за целта;
(иначе казано- една "драсканица") , от един ХакардионисстТ https://postimg.cc/jWFzdTf7
ще ме простите за предисторите, драскано е ноемри 22г. с очаквания докато еднис тояги будеха мечките!
Но е показно време на "преход" за очаквана цена и безхаберие за широката полоса ... за такава
айде и аз като един прост счетоводител дето нищо не разбира давам таргет на немската борса и то много краткосрочен - 22.00-22.90/23.00 та средно да го сложим 22.50 ойро....
То 40,60 си беше задачка за "септемврийчета", но оценките се оформят януари по спомен,
а се виждат февруари
Поздрави на всички акционери! Страхотен отчет, много добър конфърънс кол и явно нови и нови хора го виждат.
п.п. Иначе аз взех, че се зачетох за различните видове иглолистни
Sequoia sempervirens е ботаническа икона поради факта, че най-високите дървета в света принадлежат към него. Съвременният рекорд се държи от едно дърво, наречено Хиперион, високо 115,85 m и с диаметър на ствола от 7,8 m, което се предполага, че е на възраст над 600 години. Историческите рекорди обаче са значително по-високи – до около 130 m и диаметър на ствола на нивото на гърдите до 10 m. Видът достига възраст от над 2000 години, което го прави едно от най-дълговечните дървета.
айде и аз като един прост счетоводител дето нищо не разбира давам таргет на немската борса и то много краткосрочен - 22.00-22.90/23.00 та средно да го сложим 22.50 ойро....
Няма как, освен ако някаква криза не се развихри. Доскоро оценката се въртеше към П/Е 20, което прави минимум 30-32лв при прогнозната печалба. А сега пазарът иска да оцени на П/Е 25....Освен това казаха,че рано или късно ще им се получи да я качат на XETRA, което ще затвърди завишената валюация
Гледам прогнозната печалба за 2023- 1.80 лв. на акция. Та си мисля, края на септември сигурно цената ще е 27-28 лв. за акция.
Няма как, освен ако някаква криза не се развихри. Доскоро оценката се въртеше към П/Е 20, което прави минимум 30-32лв при прогнозната печалба. А сега пазарът иска да оцени на П/Е 25....Освен това казаха,че рано или късно ще им се получи да я качат на XETRA, което ще затвърди завишената валюация
Коментар