If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам защо продължаваш да се мъчиш с това при положение че толкова пъти се доказа че не работи..
Когато и да кажеш "Ето познах", поне 14 пъти преди това си сгрешил
Не знам как такава успеваемост те мотивира да продължаваш..
Първото проучване на Монтега от 14/11/2023 днес е факт, напът е да се изпълни и второто от 08/12/2023, борсата в Гемания работи до 22 часа така че чакаме! Успех на всички!!!
Съгласен съм с Вас колега. Написанато от мен е провокирано от заобикалящата ни реалност и премените в компанията. От компания за 20млн се превърна в компания за милиард и няколко пъти по 20млн. Ето миналата година на двамата основни акционери им се наложи да продадът пакети, за да задоволят търсенето. Същевременно има бонусна схема с акции за мениджмънта на компанията, които те ще могат да реализират. Занапред според мен ще започнем да виждаме все по-често продажба на акции от тяхна страна, защото търсенето от институционални инвеститори ще започне да се увеличава. Както бе коментирано, за момента са оставали извън полезрението на определени инваститори, заради малката капитализация. Затова би ми било интересно мнението на по-голям кръг от малките инвеститори по темата.
Относно Ксетра не зная. Не съм си правил труда да търся такава информация там.
Понеже търгувам доста на Ксетра (имам портфейл в немска банка), според мен ако Кирш лобира правилно може и да ги пуснат. Проблема е малкия фрий флот;-)
На Ксетра има компании с 7-8 мил. акции но имат над 70 % фрий флот и продажби над 200 мил. евра.
Лично на мен не ми се вярва скоро да ги пуснат.Тук няма нищо общо с БФБ, повечето го знаете.
Коментар