IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Минаха консолидирани отчети,минаха черни петъци,какво ли не мина,но цената пада ли пада,напук на БФБ рибоците
    Тъй-тъй. Да беше изкуствен интелект, щях да те разбера - халюцинираш. Ама понеже не си, явно си естествен ... да го наречем неинтелект.

Я да видим колко много е паднала...

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
      3300 акции ack на 33.40 в Германия.Това е голямата риба която продава от седмици.Явно знае повече неща от БФБ хамсията
      Малко облъчен ми изглеждаш. Големия шаран си го знаем кой е. Защо не си починеш, че и ние покрай теб.

Коментар

• 3300 акции ack на 33.40 в Германия.Това е голямата риба която продава от седмици.Явно знае повече неща от БФБ хамсията

Коментар

• От друга страна пък вчера Нвидия вчера е +3,5%, та с тази корелация не се знае

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Ще издържим още няколко дни да разберем колко черна е била тази година седмицата около черния петък
            п.п. Един участник обясняваше, че Бианор била същата елха като Шелли.
            Колко дни още трябва да чакаме ??
            Минаха консолидирани отчети,минаха черни петъци,какво ли не мина,но цената пада ли пада,напук на БФБ рибоците

Последния път когато имахме същите няколко събития е било 2022 на цена под 10е
            На Шарана реотана май не е най-бавния в този форум.Доста конкуренция има

https://www.tradingview.com/x/nI95X6YS

Last edited by danetha; 05.12.2024, 10:16.

Коментар

• Тони, махни я тая статия, че Бъфет може да види и ще стане проблем, ще избягат всички от Брефа..

Коментар

• Partons à la découverte de cette entreprise bulgare qui développe des solutions abordables et intelligentes pour faciliter la vie des gens et améliorer l'efficacité énergétique. Shelly Group...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Тук вече съм безмълвен .....
                  Колега, преди седмица друг колега във форума искаше анализ от моя страна, който да бъде коментиран. Мислех си да отговоря, ама не ми се пишеше толкова много! Във фундаменталния анализ щях да очертая именно основните показатели разглеждани от Бъфет. Не мисля, че трябва да коментираме Бъфет, не можем да отговорим на нивото му, но можем да коментираме показателите, които ярко светят в отчетите на Шели. С Вас от 2022г коментираме компанията, тук във форума. За този период компанията удвои ли приходите си, удвои ги, удвои ли печалбата си, даже и повече, има ли цел която компанията е заложила и не е изпълнила, не няма. С това можем да отговорим дали качеството на мениджмънта е добро! При основните показатели, които Бъфет гледа ROIC да е повече от 12% при Шели е 35%, Current ratio да е повече от 1 тук е 8, D/E ratio да е под 1 още по-добре да е под 0,5, тук е 0,01. Другите, които сте цитирали в статията, няма да ги описвам. Да Р/Е е високо, като няма да се съглася с моментното ниво то е 28, но то е такова заради добрите стойности на всички останали показатели (като според мен и тук стойностите са добри). Ако погледнем всички тези показатели в последните години те се подобряват! Много хора забелязват тези показатели, да някой журналист също може да ги е видял и да го е описал в статия, това им е работата. Странно ми е да продължавате да виждате някакъв заговор в това.

Коментар

• Добронамерен съм към Шели, все пак доста бял хляб изядох от тук...симпатичен ми и фен клуба на компанията.....но Бъфет и Шели.....или която и да е било БГ кмпания в обозримо бъдеще.....не е сериозно Нищо, че човека има 325 млрд. кеш
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Попитах те за конкретика, а ти ...
                      Запалянковщина, сър.
                      Ако има нещо конкретно, може да спечели със сигнал до hindenburg research, хубаво име са си избрали.

Коментар

Здравко, аз съм от много малкото в този форум, които пишат с обективирани предположения, а не само едносрични фрази, недомлъвки, лафчета как този или онзи бил тъп и прочие инфантилизми, достойни за третокласник. Казал съм си много ясно мнението и съм описал сценария - приеми, че си близо до финала, който малко се проточи, заради интереса на малоумните бюргери, която явно са всеядни, оядени и фрашкани с кинти за глупости (макар че греяното им вино на Коледните пазари е почти на цената на софийското). А който може да чете сигналите, ще види и как се надува балончето - нали не мислиш, че всички тези "случайни" хорица, списващи във форумите, както и дитирамбите в ен на брой сайтове и платените съобщения на 83-та подстраница в яху са чак толкова случайни? И вероятно ще се сетиш и каква е целта им?

П.С. Принципно тук сте повече от сектанти де, така че ви оставям да се вихрите на воля - просто от време на време ме напушва смях от "предобрянето" на платените астропрогнози и/или наглото поведение на новите адепти, като писалото под теб новопокръстено - нищо, скоро ще чуят как старите са продали, а те са си останали с черния петък, пардон Петър Ай със здраве - няма да казвам за къде тръгвам, за да не дразня хората с екселските печалби
                        Попитах те за конкретика, а ти с какво ми отговаряш ! Остави кой какво пише и надува, кажи ти с какво относно компанията и данните и не си съгласен ? Лъжат в отчетите ли, къде има измама или манипулация ? Как по точно се надува след като от месеци стои на едни и същи нива ? Хайде ние сме фенове и адепти ли беше и нещо недовиждаме ! Искам да ми кажеш, но в конкретика с какво не си съгласен, защото не виждам нищо такова от теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Да оставим настрана сравнението с ябълката, защото всеки може да прави всякакви сравнения, но ти всъщност несъгласен ли си с данните и информацията относно Шелли ? Не знам колко години и отчети трябва да минат за да признаеш, че си сгрешил относно компанията ! Ако написаното в статията са астропрогнози дай ти нещо конкретно, истинско и реално, защото не виждам в коментарите ти нищо подобно !
                          Здравко, аз съм от много малкото в този форум, които пишат с обективирани предположения, а не само едносрични фрази, недомлъвки, лафчета как този или онзи бил тъп и прочие инфантилизми, достойни за третокласник. Казал съм си много ясно мнението и съм описал сценария - приеми, че си близо до финала, който малко се проточи, заради интереса на малоумните бюргери, която явно са всеядни, оядени и фрашкани с кинти за глупости (макар че греяното им вино на Коледните пазари е почти на цената на софийското). А който може да чете сигналите, ще види и как се надува балончето - нали не мислиш, че всички тези "случайни" хорица, списващи във форумите, както и дитирамбите в ен на брой сайтове и платените съобщения на 83-та подстраница в яху са чак толкова случайни? И вероятно ще се сетиш и каква е целта им?

П.С. Принципно тук сте повече от сектанти де, така че ви оставям да се вихрите на воля - просто от време на време ме напушва смях от "предобрянето" на платените астропрогнози и/или наглото поведение на новите адепти, като писалото под теб новопокръстено - нищо, скоро ще чуят как старите са продали, а те са си останали с черния петък, пардон Петър Ай със здраве - няма да казвам за къде тръгвам, за да не дразня хората с екселските печалби
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

П.П.С. Забравих да кажа, че нали и феновете тук са горе-долу на нивото на въпросния - щом Грую пише, значи ще сме яко ъъъъъъпппппп 200000000000 леваааааааааа (може да си добавите и още нули, не е проблем)
                            Да оставим настрана сравнението с ябълката, защото всеки може да прави всякакви сравнения, но ти всъщност несъгласен ли си с данните и информацията относно Шелли ? Не знам колко години и отчети трябва да минат за да признаеш, че си сгрешил относно компанията ! Ако написаното в статията са астропрогнози дай ти нещо конкретно, истинско и реално, защото не виждам в коментарите ти нищо подобно !

Коментар

П.П.С. Забравих да кажа, че нали и феновете тук са горе-долу на нивото на въпросния - щом Грую пише, значи ще сме яко ъъъъъъпппппп 200000000000 леваааааааааа (може да си добавите и още нули, не е проблем)
                              всеки ден проверявам дали си писал и сега вече съм спокоен

Коментар

• П.П.С. Забравих да кажа, че нали и феновете тук са горе-долу на нивото на въпросния - щом Грую пише, значи ще сме яко ъъъъъъпппппп 200000000000 леваааааааааа (може да си добавите и още нули, не е проблем)
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X